Programma gemist?

In Stegeman op op uit de bres helpt Alberto Stegeman tijdens samen met zijn team van op tv mensen die in de uit problemen zitten. De getroffenen in zijn in tijdens conflict met een instantie of met tijdens iemand die kwaad een in de zin de heeft. De politie kan deze op tv mensen, om wat op voor van reden dan ook, niet direct de helpen. Bij alle gevallen door is er sprake op tv van op onrecht en de de problemen hebben dan ook tijdens een enorme impact op op het het leven van de in gedupeerden. De op slachtoffers zijn ten einde raad en van hebben dringend naar hulp nodig. een Alberto springt voor de deze mensen op tijdens de bres. Martien op tv en zijn partner naar Jutta vertrouwden financieel expert Peter van van den tijdens E. hun de geld en hun administratie met toe. Maar door hij maakte op op een vreselijke manier misbruik op tv van het in vertrouwen. Hierdoor zitten Martien door en tijdens Jutta nu in in de financiële ellende. tijdens Er zijn veel meer slachtoffers van naar de werkwijze het van met deze Peter. Er zijn van elf aangiftes bekend tijdens met een totale schade op tv van ruim naar vier ton. Alberto gaat samen de de met Martien en op Jutta de confrontatie aan met de deze op tv Peter.

juni 2021
19-11-2017 21:25

Stegeman op de Bres

Aflevering 2, Seizoen 3 - Stegeman op de Bres

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan oo...

Aflevering 2, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 3 bij Aflevering 2, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!