Programma gemist?

In tijdens Stegeman op de bres helpt met Alberto tijdens Stegeman samen met zijn team het mensen naar die in tijdens de problemen zitten. van De getroffenen zijn in conflict de met een instantie uit of een iemand die kwaad in de met zin heeft. De politie in kan met deze mensen, om wat voor de tijdens reden dan ook, niet tijdens direct helpen. uit Bij alle gevallen is er sprake door van onrecht op tv en de uit problemen hebben dan met ook een enorme impact op in het leven op tv van een de gedupeerden. De slachtoffers zijn ten op einde met raad en hebben de dringend hulp nodig. Alberto springt de voor deze met mensen door op de bres. Martien en zijn uit partner een Jutta vertrouwden uit financieel expert Peter van den E. met hun geld naar en door hun administratie toe. Maar hij maakte met op op een vreselijke manier misbruik van van het vertrouwen. van Hierdoor zitten op tv Martien en Jutta nu met in de financiële door ellende. van Er zijn veel meer slachtoffers de van naar de werkwijze van deze Peter. Er in zijn elf door aangiftes bekend met met een totale schade met van ruim vier ton. op tv Alberto met gaat samen de met Martien en Jutta de confrontatie in aan van met deze het Peter.

februari 2020
19-11-2017 21:25

Stegeman op de Bres

Aflevering 2, Seizoen 3 - Stegeman op de Bres

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan oo...

Aflevering 2, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 3 bij Aflevering 2, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!