Programma gemist?

In tijdens Stegeman op tijdens de bres helpt Alberto een Stegeman samen het met zijn team mensen die het in op tv de problemen zitten. De getroffenen zijn op tv in met conflict met een instantie het of iemand die van kwaad in de zin een heeft. De de politie kan in deze mensen, om wat voor tijdens in reden dan ook, van niet direct helpen. Bij alle het gevallen is naar er sprake van naar onrecht en de problemen hebben met op tv dan ook een enorme van impact op het leven van een de gedupeerden. De de slachtoffers zijn ten de een einde raad en hebben dringend op tv hulp op nodig. Alberto springt voor deze mensen op tv uit op de bres. Martien en zijn in partner Jutta uit vertrouwden financieel expert Peter de van naar den E. hun geld met en hun administratie in toe. Maar hij met maakte op de een vreselijke met manier misbruik van het met vertrouwen. Hierdoor van zitten Martien en Jutta nu in door de financiƫle ellende. naar Er zijn in veel in meer slachtoffers van op de werkwijze van deze Peter. van Er zijn uit elf aangiftes bekend met een op tv totale schade op tv van ruim vier van ton. op tv Alberto gaat samen met het Martien en Jutta van de confrontatie aan met op tv deze de Peter.

december 2021
19-11-2017 21:25

Stegeman op de Bres

Aflevering 2, Seizoen 3 - Stegeman op de Bres

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan oo...

Aflevering 2, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 3 bij Aflevering 2, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!