Programma gemist?

In met Stegeman op de bres naar helpt Alberto Stegeman samen naar het met zijn team mensen die op in van de problemen zitten. naar De getroffenen zijn in conflict met van het een instantie of iemand een die kwaad uit in de zin heeft. De politie op kan deze met mensen, om wat voor een reden dan ook, een van niet direct helpen. Bij alle gevallen op tv is er het sprake van onrecht en door de problemen tijdens hebben dan ook een op enorme impact een op het leven in van de gedupeerden. tijdens De slachtoffers zijn ten met einde raad en op hebben door dringend hulp nodig. Alberto springt in voor het deze mensen op met de bres. Martien en zijn naar partner met Jutta vertrouwden financieel door expert Peter op van den E. hun het geld en hun administratie in toe. Maar hij maakte op in op een vreselijke manier misbruik van op tv een het vertrouwen. Hierdoor zitten van Martien en Jutta naar nu in de financiële op tv ellende. Er op tv zijn veel meer slachtoffers met van de tijdens werkwijze van deze Peter. Er naar door zijn elf aangiftes bekend met een door van totale schade van ruim naar vier ton. Alberto gaat samen in met Martien naar en tijdens Jutta de confrontatie een aan met deze naar Peter.

februari 2021
19-11-2017 21:25

Stegeman op de Bres

Aflevering 2, Seizoen 3 - Stegeman op de Bres

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan oo...

Aflevering 2, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 3 bij Aflevering 2, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!