Programma gemist?

In Stegeman door op de bres het helpt Alberto Stegeman samen naar uit met zijn team tijdens mensen die in naar de problemen zitten. De getroffenen zijn op tv in naar conflict met een instantie een of iemand die van kwaad in op tv de zin van heeft. De politie kan deze in mensen, om wat met voor reden dan ook, door het niet direct helpen. Bij alle gevallen het is er sprake de op tv van onrecht en de problemen hebben een in dan ook een enorme impact een op uit het leven van door de gedupeerden. De slachtoffers zijn uit ten de einde raad en hebben dringend uit hulp nodig. door Alberto springt voor deze op mensen op een de bres. Martien en de zijn partner Jutta vertrouwden de door financieel expert Peter naar van den E. hun geld op tv en hun door administratie toe. Maar een hij maakte op een naar vreselijke manier misbruik van door het de vertrouwen. Hierdoor zitten Martien tijdens en Jutta nu in in de financiële ellende. het Er het zijn veel van meer slachtoffers van de werkwijze van naar deze Peter. een Er zijn elf aangiftes het bekend met een de met totale schade van ruim vier ton. op Alberto gaat samen tijdens tijdens met Martien en naar Jutta de confrontatie in aan met deze een Peter.

juli 2020
19-11-2017 21:25

Stegeman op de Bres

Aflevering 2, Seizoen 3 - Stegeman op de Bres

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan oo...

Aflevering 2, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 3 bij Aflevering 2, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!