Programma gemist?

In naar Stegeman op de bres helpt van Alberto Stegeman samen uit met uit zijn team uit mensen die in de problemen met zitten. De naar getroffenen zijn in conflict met met op een instantie of uit iemand die kwaad in de zin uit heeft. De naar politie kan deze naar mensen, om wat voor naar met reden dan ook, niet met direct helpen. Bij alle tijdens gevallen is met er sprake van onrecht en het de problemen van hebben dan de ook een enorme impact op een met het leven van de gedupeerden. uit De slachtoffers zijn tijdens ten door einde raad en hebben dringend door hulp nodig. het Alberto springt in voor deze mensen op op tv de bres. Martien en tijdens zijn partner met Jutta vertrouwden naar financieel expert Peter van den met E. hun de geld en hun administratie toe. de Maar hij maakte de op van een vreselijke manier misbruik tijdens van het de vertrouwen. Hierdoor in zitten Martien en Jutta nu naar in uit de financiële ellende. Er zijn veel naar meer slachtoffers van een de werkwijze van naar deze in Peter. Er zijn elf aangiftes de bekend op tv met een totale schade van het ruim vier ton. uit Alberto van gaat samen met naar Martien en Jutta op de confrontatie van aan met deze het Peter.

oktober 2020
19-11-2017 21:25

Stegeman op de Bres

Aflevering 2, Seizoen 3 - Stegeman op de Bres

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan oo...

Aflevering 2, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 3 bij Aflevering 2, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!