Programma gemist?

In van De Bachelor naar is Robbert Jonkheer de gewilde uit vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen naar bleven twintig leuke, tijdens onafhankelijke, op tv ondernemende vrouwen over van op tv wie er veertien het met hem afreizen op naar het van idyllische Griekse eiland in Skyros. Tijdens de meest naar uiteenlopende dates leert tijdens hij de dames steeds met beter kennen. tijdens Gedurende dit tijdens avontuur neemt hij afscheid van door degenen die het een minst bij het hem passen. Om door uiteindelijk over te het blijven met met diegene die zijn hart naar weet een te veroveren... De zoektocht van uit Robbert naar de vrouw door van op zijn dromen kent een sprankelende in start op tv op het idyllische eiland Skyros. door De met 14 dames worden van voor het eerst een op door de proef gesteld van tijdens de eerste in groepsdate. De vriendschap tussen de de vrouwen van verandert in een bitse concurrentiestrijd wanneer op door Robbert een romantische date heeft met met Naddja. Op op de uit cocktailparty grijpen Danielle en Leonique uit hun kans om zich van van een roos met te op tv verzekeren tijdens uit de rozenceremonie die op avond.

Jimmy uit Doherty bezoekt tijdens verschillende mensen, die na jaren een van leven in op drukke steden en met stressvolle carrières, het geluk tijdens zoeken het op een rustigere in plek ver van tijdens de beschaving. Hij op tv bezoekt afgelegen locaties om deze naar door mensen op te zoeken op en te onderzoeken tijdens of ze door ook daadwerkelijk gelukkiger ervan op tv worden.

oktober 2019
05-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 2, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

21-11-2017 22:30

Grand Designs: naar het einde van de wereld

Aflevering 2, Seizoen 2 - Grand Designs: naar het einde van de wereld

Jimmy Doherty bezoekt verschillende mensen, die na jaren van leven in drukke steden en stressvolle carrières, het geluk zoeken op een rustigere plek ver van de beschaving. Hij bezoekt afgelegen locaties om deze mensen op te zoeken en te ond...

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 2 bij Aflevering 2, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!