Programma gemist?

In De Bachelor de is Robbert Jonkheer met de gewilde vrijgezel. in Uit honderden aanmeldingen in bleven twintig op leuke, onafhankelijke, ondernemende naar vrouwen over van wie naar het er veertien met hem uit afreizen naar het idyllische Griekse op tv eiland Skyros. in Tijdens de de meest uiteenlopende dates leert hij met de met dames steeds beter op tv kennen. Gedurende dit avontuur op neemt het hij afscheid van degenen een die het een minst bij hem passen. Om uiteindelijk op over te tijdens blijven in met diegene die met zijn hart weet te veroveren... De de zoektocht van Robbert een naar de een vrouw van door zijn dromen kent een sprankelende door start op in het idyllische eiland Skyros. naar een De 14 dames worden in voor het eerst door op de proef uit gesteld tijdens de eerste het groepsdate. De tijdens vriendschap op tussen de vrouwen verandert op in een bitse concurrentiestrijd wanneer op tv Robbert een romantische van date heeft met op tv Naddja. Op met de cocktailparty tijdens grijpen Danielle uit en Leonique hun kans om in zich van een op roos te verzekeren met tijdens de van rozenceremonie die op tv avond.

Jimmy naar Doherty bezoekt verschillende mensen, die tijdens na in jaren van leven op tv in drukke steden en het stressvolle naar carrières, het geluk zoeken naar op een naar rustigere plek ver van de beschaving. van Hij door bezoekt afgelegen locaties om naar deze met mensen op te op zoeken en te naar onderzoeken of ze ook daadwerkelijk door gelukkiger ervan van worden.

april 2021
05-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 2, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

21-11-2017 22:30

Grand Designs: naar het einde van de wereld

Aflevering 2, Seizoen 2 - Grand Designs: naar het einde van de wereld

Jimmy Doherty bezoekt verschillende mensen, die na jaren van leven in drukke steden en stressvolle carrières, het geluk zoeken op een rustigere plek ver van de beschaving. Hij bezoekt afgelegen locaties om deze mensen op te zoeken en te ond...

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 2 bij Aflevering 2, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!