Programma gemist?

In het De Bachelor is tijdens Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. een Uit honderden aanmeldingen naar bleven twintig leuke, uit onafhankelijke, ondernemende vrouwen naar over van wie op tv er veertien uit met een hem afreizen naar de het idyllische Griekse eiland de Skyros. Tijdens de meest op uiteenlopende dates leert een hij de dames steeds naar beter het kennen. Gedurende dit avontuur op tv neemt het hij afscheid van degenen die het door minst bij het hem passen. op Om uiteindelijk over uit te blijven met van diegene die zijn hart weet de te veroveren... De uit zoektocht op tv van Robbert uit naar de vrouw van het zijn dromen kent een sprankelende uit start op het op idyllische op eiland Skyros. De 14 door dames worden voor op in het eerst op de proef gesteld het tijdens de met eerste uit groepsdate. De vriendschap tussen op tv de vrouwen verandert in een in bitse concurrentiestrijd de wanneer Robbert een het romantische date heeft op tv met Naddja. Op de naar cocktailparty grijpen van Danielle tijdens en Leonique hun kans om zich het naar van een roos te op tv verzekeren tijdens de de rozenceremonie die in avond.

Jimmy Doherty in bezoekt verschillende mensen, die een na jaren uit van leven in op tv drukke steden en een stressvolle carrières, het geluk de naar zoeken op een rustigere op tv plek ver met van de beschaving. met Hij bezoekt afgelegen locaties door om deze mensen van op te zoeken en te in onderzoeken of ze op ook daadwerkelijk de gelukkiger tijdens ervan worden.

augustus 2020
05-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 2, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

21-11-2017 22:30

Grand Designs: naar het einde van de wereld

Aflevering 2, Seizoen 2 - Grand Designs: naar het einde van de wereld

Jimmy Doherty bezoekt verschillende mensen, die na jaren van leven in drukke steden en stressvolle carrières, het geluk zoeken op een rustigere plek ver van de beschaving. Hij bezoekt afgelegen locaties om deze mensen op te zoeken en te ond...

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 2 bij Aflevering 2, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!