Programma gemist?

In van De Bachelor is het Robbert Jonkheer de gewilde met vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen met door bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen het over van wie op er veertien in met hem afreizen naar in het idyllische Griekse de eiland tijdens Skyros. Tijdens de meest uiteenlopende in dates leert de hij door de dames steeds beter van kennen. Gedurende dit uit avontuur neemt hij uit afscheid van degenen die uit het de minst bij hem passen. de Om uiteindelijk door over te blijven met diegene met die zijn met hart weet te veroveren... de De zoektocht het van Robbert naar uit de vrouw van in zijn dromen kent een de sprankelende het start op het idyllische eiland Skyros. een De 14 uit naar dames worden voor het uit eerst op de proef tijdens gesteld tijdens de eerste van groepsdate. De vriendschap een tussen met de vrouwen van verandert in een bitse de concurrentiestrijd wanneer uit Robbert een romantische date heeft het met Naddja. Op de naar door cocktailparty grijpen Danielle het en Leonique hun kans door om zich van in een roos te tijdens verzekeren tijdens uit de rozenceremonie die de avond.

Jimmy Doherty de bezoekt verschillende mensen, op die door na jaren van leven in drukke op tv steden een en stressvolle uit carrières, het geluk zoeken op een de rustigere plek met ver van de beschaving. van van Hij bezoekt afgelegen tijdens locaties om deze mensen op te in zoeken en te met de onderzoeken of ze op ook daadwerkelijk gelukkiger ervan op worden.

december 2020
05-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 2, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

21-11-2017 22:30

Grand Designs: naar het einde van de wereld

Aflevering 2, Seizoen 2 - Grand Designs: naar het einde van de wereld

Jimmy Doherty bezoekt verschillende mensen, die na jaren van leven in drukke steden en stressvolle carrières, het geluk zoeken op een rustigere plek ver van de beschaving. Hij bezoekt afgelegen locaties om deze mensen op te zoeken en te ond...

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 2 bij Aflevering 2, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!