Programma gemist?

In door De Bachelor naar is Robbert Jonkheer de naar gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen in bleven twintig leuke, de het onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie uit uit er veertien met een hem afreizen naar het idyllische Griekse op tv eiland Skyros. Tijdens uit de meest de uiteenlopende dates leert de hij de met dames steeds tijdens beter kennen. Gedurende dit uit avontuur neemt hij afscheid uit van degenen die het in minst bij tijdens hem met passen. Om uiteindelijk over te blijven van met diegene in die zijn op hart weet op tv te veroveren... De zoektocht van Robbert het naar op tv de vrouw op van zijn dromen kent een op tv sprankelende van start op het idyllische eiland Skyros. met op tv De 14 een dames worden voor het eerst op door de de proef gesteld tijdens de naar eerste groepsdate. met De vriendschap naar tussen de vrouwen verandert in een door op tv bitse concurrentiestrijd wanneer Robbert een door romantische date heeft met een Naddja. Op de met cocktailparty grijpen Danielle door en Leonique hun door kans om tijdens zich op tv van een roos te verzekeren tijdens naar met de rozenceremonie die op avond.

Jimmy Doherty bezoekt een door verschillende mensen, die na van jaren van in leven in drukke steden en stressvolle een in carrières, het geluk tijdens zoeken op een rustigere plek op tv ver van de tijdens beschaving. Hij bezoekt met afgelegen locaties om het deze van mensen op te zoeken een en te naar onderzoeken of ze van ook daadwerkelijk gelukkiger ervan op tv worden.

maart 2020
05-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 2, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

21-11-2017 22:30

Grand Designs: naar het einde van de wereld

Aflevering 2, Seizoen 2 - Grand Designs: naar het einde van de wereld

Jimmy Doherty bezoekt verschillende mensen, die na jaren van leven in drukke steden en stressvolle carrières, het geluk zoeken op een rustigere plek ver van de beschaving. Hij bezoekt afgelegen locaties om deze mensen op te zoeken en te ond...

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 2 bij Aflevering 2, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!