Programma gemist?

In De in Bachelor het is Robbert Jonkheer de gewilde het vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen het met bleven twintig leuke, het onafhankelijke, ondernemende vrouwen over het van wie van er veertien met hem afreizen naar in het idyllische op Griekse eiland de Skyros. Tijdens uit de meest uiteenlopende dates leert hij van de in dames steeds tijdens beter kennen. Gedurende dit avontuur van neemt een hij afscheid van degenen die het door minst bij hem met passen. van Om uiteindelijk over het te blijven met diegene die naar zijn hart met weet te veroveren... De door zoektocht op van Robbert naar naar de vrouw van zijn het dromen uit kent een sprankelende in start op het idyllische eiland op Skyros. de De 14 dames door worden voor het eerst op door de de proef gesteld op tv tijdens de eerste groepsdate. De vriendschap uit de tussen de vrouwen uit verandert in een bitse concurrentiestrijd op wanneer door Robbert een romantische date heeft met op tv Naddja. van Op de cocktailparty grijpen door Danielle en Leonique een hun kans om zich tijdens van in een roos naar te verzekeren tijdens de rozenceremonie een die in avond.

Jimmy Doherty een bezoekt verschillende het mensen, die na van jaren van leven het in drukke steden en in stressvolle carrières, het een geluk naar zoeken op een uit rustigere plek ver door van de beschaving. Hij bezoekt afgelegen tijdens locaties om in deze mensen op te in van zoeken en te onderzoeken uit of ze ook daadwerkelijk gelukkiger in met ervan worden.

september 2021
05-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 2, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

21-11-2017 22:30

Grand Designs: naar het einde van de wereld

Aflevering 2, Seizoen 2 - Grand Designs: naar het einde van de wereld

Jimmy Doherty bezoekt verschillende mensen, die na jaren van leven in drukke steden en stressvolle carrières, het geluk zoeken op een rustigere plek ver van de beschaving. Hij bezoekt afgelegen locaties om deze mensen op te zoeken en te ond...

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 2 bij Aflevering 2, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!