Programma gemist?

In De Bachelor tijdens is Robbert Jonkheer op tv de gewilde de vrijgezel. Uit door honderden aanmeldingen bleven uit twintig leuke, uit onafhankelijke, ondernemende vrouwen over door van wie er veertien met in hem door afreizen naar het idyllische Griekse op eiland door Skyros. Tijdens de op meest uiteenlopende dates leert hij uit de dames steeds het beter kennen. in Gedurende dit avontuur neemt op uit hij afscheid van door degenen die het in minst bij hem passen. uit Om uiteindelijk over te een blijven de met diegene die tijdens zijn hart weet met te veroveren... De zoektocht van op tv Robbert naar de naar vrouw van zijn dromen op tv kent een sprankelende in start in op het idyllische van eiland Skyros. De op tv 14 dames worden het voor het eerst op op de het proef gesteld tijdens tijdens de eerste een groepsdate. De vriendschap tussen de uit vrouwen de verandert in een bitse op concurrentiestrijd wanneer tijdens Robbert een romantische met date heeft met Naddja. Op op de in cocktailparty grijpen Danielle en Leonique in hun kans om tijdens zich van een naar roos te verzekeren op tv tijdens de rozenceremonie van die de avond.

Jimmy in Doherty bezoekt verschillende mensen, die het na jaren op tv van leven in in drukke steden en stressvolle in carrières, het geluk door zoeken het op een rustigere plek met ver van een de beschaving. Hij bezoekt met afgelegen locaties om de deze mensen van op te de zoeken en te de onderzoeken of ze ook van daadwerkelijk gelukkiger ervan op worden.

januari 2021
05-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 2, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

21-11-2017 22:30

Grand Designs: naar het einde van de wereld

Aflevering 2, Seizoen 2 - Grand Designs: naar het einde van de wereld

Jimmy Doherty bezoekt verschillende mensen, die na jaren van leven in drukke steden en stressvolle carrières, het geluk zoeken op een rustigere plek ver van de beschaving. Hij bezoekt afgelegen locaties om deze mensen op te zoeken en te ond...

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 2 bij Aflevering 2, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!