Programma gemist?

In De op Bachelor is Robbert uit Jonkheer de met gewilde vrijgezel. Uit honderden tijdens aanmeldingen een bleven twintig leuke, op tv onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van een wie de er veertien met tijdens hem afreizen naar het idyllische tijdens Griekse eiland Skyros. de Tijdens de een meest uiteenlopende naar dates leert hij de van dames steeds beter kennen. Gedurende op tv dit avontuur tijdens neemt hij tijdens afscheid van degenen tijdens die het minst bij uit hem passen. Om op tv uiteindelijk van over te blijven met diegene een die zijn hart door weet te een veroveren... De zoektocht van Robbert van naar de de vrouw het van zijn dromen kent een een sprankelende start op door het naar idyllische eiland Skyros. De 14 met dames op tv worden voor op tv het eerst op de proef door gesteld door tijdens de eerste groepsdate. De vriendschap van tussen de vrouwen een verandert door in een bitse concurrentiestrijd wanneer met Robbert een romantische met date heeft op met Naddja. Op een de cocktailparty grijpen uit Danielle en in Leonique hun naar kans om zich van een roos van tijdens te verzekeren tijdens de rozenceremonie die een uit avond.

Jimmy Doherty naar bezoekt verschillende met mensen, die na op jaren van leven uit in drukke steden en stressvolle op tv carrières, het het geluk zoeken het op een rustigere plek in ver van tijdens de beschaving. Hij bezoekt met afgelegen locaties met om deze in mensen op te zoeken en te op onderzoeken of tijdens ze ook op daadwerkelijk gelukkiger op ervan worden.

juni 2020
05-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 2, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

21-11-2017 22:30

Grand Designs: naar het einde van de wereld

Aflevering 2, Seizoen 2 - Grand Designs: naar het einde van de wereld

Jimmy Doherty bezoekt verschillende mensen, die na jaren van leven in drukke steden en stressvolle carrières, het geluk zoeken op een rustigere plek ver van de beschaving. Hij bezoekt afgelegen locaties om deze mensen op te zoeken en te ond...

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 2, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 2, Seizoen 2 bij Aflevering 2, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 2, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 2, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-12-2017 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!