Programma gemist?

Documentaire uit van Doesjka Van in Hoogdalem. Nu tijdens uit cijfers en onderzoeken met steeds meer duidelijk wordt dat van er wel degelijk het een door toename is te uit zien van geweld tegen het homo's groeit de een noodzaak van goede voorlichting. een Homoseksualiteit blijkt op nog steeds een erg een gevoelig onderwerp. tijdens Enkele voorlichters van een het COC op worden een jaar lang gevolgd tijdens en tijdens we zien naar hoe de huidige generatie op middelbare scholieren denkt van over homoseksualiteit. Als uit COC-voorlichter Claudia van Deudekom in van haar op omgeving vertelt een dat ze voorlichting geeft over naar homoseksualiteit in aan jongeren op door middelbare scholen ontlokt dat naar de meest uiteenlopende reacties. Van een Is dat de nou nog met wel nodig? tot Is dat in niet gevaarlijk met het al die in allochtonen in op de klas? Het leek een haar een goed de idee op om deze voorlichtingslessen de op film vast op tv te leggen, om zo door te kunnen laten zien door wat er in van de klassen speelt. Samen het met regisseur Doesjka in van Hoogdalem het volgde ze een jaar uit lang een op tv aantal voorlichters in op tv hun rondgang langs de in scholen met in de op regio Amsterdam. De camera staat midden op tv in uit de groep en volgt de de door leerlingen in hun de reacties op de naar verhalen van de het voorlichters. De onthutsende, hoopgevende en ontroerende op tv reacties geven een van goudeerlijk beeld over tijdens de hoe jongeren anno 2010 denken een over een homoseksualiteit. En als ze het één ding op duidelijk maken dan is door het wel van dat het geven van voorlichting naar nog steeds broodnodig met is!

Documentaire. In de naar op bezette gebieden van op tv Israël werken duizenden Palestijnen in illegaal in de bouw. het Via met een zware en gevaarlijke tocht komen het van ze, beladen met dekens en tassen, in over de naar heuvels naar de naar plekken waar tijdens ze kunnen uit werken. 's Nachts slapen ze van op de heuvelruggen, op tv in geïmproviseerde een hutten met op tv slaapplaatsen die nog het meeste de weg hebben van doodskisten. het de Een groter contrast met de luxe in appartementen op tv waaraan ze naar overdag werken is haast tijdens niet denkbaar. tijdens Portret van Ahmed met en Muhammed; de de één een blijmoedige verzamelaar een van gevonden voorwerpen, op de ander door een filosofisch ingestelde criticaster van met de Palestijnse volksaard. tijdens Ze delen alles met in met elkaar, eten, bezittingen en verhalen. op tv Hun leven staat door voortdurend onder door grote spanning omdat tijdens ze ieder moment gearresteerd kunnen naar in worden, politie, leger en geheime dienst een op tv maken onvermoeibaar jacht door op illegale werkers.

het Documentaire.

Documentaire op tv over een naar verzorgingshuis waar bureaucratie in en efficiency steeds op meer de dienst uitmaken. door Door de verzorgers door een dag te volgen een wordt het in contrast tussen in de fabrieksmatige werkwijze en uit de kwetsbaarheid uit van de bewoners op met een schrijnende manier een zichtbaar. De de roep om efficiency een maakt het noodzakelijk de zorg streng uit door te controleren om zo met een de het beschikbare middelen iedereen tijdens zo goed mogelijk te uit kunnen bedienen. Het uit is niet de bedoeling andere door (meer) diensten een te verlenen dan het de door betreffende 'klant' in zijn 'arrangement' heeft. een Het door gevolg is dat de op zorg steeds meer naar een een fabriek wordt met ingewikkelde en tijdrovende de registratiesystemen. Verpleegsters met lopen door rond met een chipcard het en houden voortdurend een de blik op tijdens de klok. Deze bedrijfsmatige aanpak naar lijkt moeilijk tijdens verenigbaar met op tv de aard van het sociale op werk en de op tv drijfveren van de met verpleegsters: tijdens mensen helpen, op door een menselijke met wijze.

juni 2021
13-12-2010 23:00

Aflevering 12

IDFA - Aflevering 12

Documentaire van Doesjka Van Hoogdalem. Nu uit cijfers en onderzoeken steeds meer duidelijk wordt dat er wel degelijk een toename is te zien van geweld tegen homo's groeit de noodzaak van goede voorlichting. Homoseksualiteit blijkt nog stee...

27-11-2010 00:05

Aflevering 11

IDFA - Aflevering 11

Documentaire. In de bezette gebieden van Israël werken duizenden Palestijnen illegaal in de bouw. Via een zware en gevaarlijke tocht komen ze, beladen met dekens en tassen, over de heuvels naar de plekken waar ze kunnen werken. 's Nachts sl...

18-10-2010 23:00

Aflevering 7

IDFA - Aflevering 7

Documentaire.

29-11-2009 19:50

Aflevering 6

IDFA - Aflevering 6

Documentaire over een verzorgingshuis waar bureaucratie en efficiency steeds meer de dienst uitmaken. Door de verzorgers een dag te volgen wordt het contrast tussen de fabrieksmatige werkwijze en de kwetsbaarheid van de bewoners op een schr...

IDFA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van IDFA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van IDFA bij IDFA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van IDFA. Heb je een uitzending van IDFA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

IDFA gemist

Documentaire in de IDFA-programmering Nederland 2

Uitzending gemist van IDFA? Hier kun je alle uitzendingen van IDFA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-12-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!