Programma gemist?

Documentaire van van Doesjka Van Hoogdalem. uit Nu uit cijfers en de uit onderzoeken steeds meer duidelijk wordt dat op er wel in degelijk een toename in is te met zien van geweld tegen tijdens homo's groeit de noodzaak op tv van goede naar voorlichting. Homoseksualiteit met blijkt nog steeds door een erg gevoelig onderwerp. Enkele met een voorlichters van het COC worden een van tijdens jaar lang gevolgd uit en we zien hoe de de huidige van generatie middelbare scholieren denkt op tv over homoseksualiteit. Als de COC-voorlichter Claudia van een Deudekom in haar de omgeving vertelt dat de ze voorlichting met geeft over homoseksualiteit aan een jongeren op middelbare op scholen ontlokt uit dat de meest uiteenlopende reacties. naar Van Is het dat nou uit nog wel nodig? tot Is uit dat niet in gevaarlijk met met al die allochtonen in in de klas? door Het leek haar een op goed idee om in deze voorlichtingslessen op film door vast te leggen, om een zo te op kunnen in laten zien wat er de in de klassen speelt. Samen tijdens met regisseur het Doesjka van Hoogdalem volgde het ze een op tv jaar van lang een aantal een voorlichters in hun rondgang de langs de scholen met in de regio het Amsterdam. De camera staat op midden in de groep een en volgt de met in leerlingen in hun reacties het op de van verhalen van de voorlichters. De onthutsende, een hoopgevende op tv en ontroerende reacties het geven een door goudeerlijk beeld over de hoe jongeren anno 2010 naar denken over homoseksualiteit. En op tv als op tv ze één ding duidelijk op tv maken dan is door het wel dat het een geven van op voorlichting nog steeds de broodnodig is!

Documentaire. het In de een bezette gebieden van Israël werken duizenden het Palestijnen illegaal in door de op tv bouw. Via een zware en in gevaarlijke in tocht komen door ze, beladen met dekens van en tassen, over de door heuvels naar de door plekken waar ze van kunnen werken. 's Nachts tijdens slapen ze op met met de heuvelruggen, in geïmproviseerde hutten met met slaapplaatsen die naar nog op het meeste weg door hebben van doodskisten. Een groter contrast het met in de luxe de appartementen waaraan ze overdag werken een is haast niet de denkbaar. Portret van een Ahmed en Muhammed; de uit in één een blijmoedige op verzamelaar van gevonden met voorwerpen, de ander een filosofisch ingestelde de criticaster van de het Palestijnse volksaard. het Ze delen alles met door elkaar, eten, bezittingen door en verhalen. Hun met leven staat tijdens voortdurend onder grote spanning op omdat ze naar ieder moment gearresteerd kunnen met worden, politie, leger met en geheime dienst door maken in onvermoeibaar jacht op illegale tijdens werkers.

in Documentaire.

Documentaire over een op verzorgingshuis op tv waar bureaucratie de en efficiency steeds meer de dienst het uitmaken. Door de op verzorgers een dag in te volgen het wordt het contrast tussen een de fabrieksmatige de werkwijze en de kwetsbaarheid op op tv van de bewoners op een de schrijnende manier zichtbaar. De tijdens roep naar om efficiency maakt het een noodzakelijk de uit zorg streng op tv te controleren om zo met de in uit beschikbare middelen iedereen de zo goed mogelijk te kunnen het bedienen. de Het is niet de bedoeling andere naar het (meer) diensten te verlenen dan de uit betreffende op tv 'klant' in zijn 'arrangement' van heeft. Het gevolg in is dat de zorg in steeds meer op een fabriek wordt op met ingewikkelde en tijdrovende in registratiesystemen. op tv Verpleegsters lopen op rond met een chipcard en houden uit voortdurend een op tv blik op de op tv klok. Deze bedrijfsmatige aanpak een lijkt moeilijk de verenigbaar door met de aard een van het sociale werk en een de drijfveren van van de verpleegsters: in mensen helpen, op een het menselijke een wijze.

maart 2021
13-12-2010 23:00

Aflevering 12

IDFA - Aflevering 12

Documentaire van Doesjka Van Hoogdalem. Nu uit cijfers en onderzoeken steeds meer duidelijk wordt dat er wel degelijk een toename is te zien van geweld tegen homo's groeit de noodzaak van goede voorlichting. Homoseksualiteit blijkt nog stee...

27-11-2010 00:05

Aflevering 11

IDFA - Aflevering 11

Documentaire. In de bezette gebieden van Israël werken duizenden Palestijnen illegaal in de bouw. Via een zware en gevaarlijke tocht komen ze, beladen met dekens en tassen, over de heuvels naar de plekken waar ze kunnen werken. 's Nachts sl...

18-10-2010 23:00

Aflevering 7

IDFA - Aflevering 7

Documentaire.

29-11-2009 19:50

Aflevering 6

IDFA - Aflevering 6

Documentaire over een verzorgingshuis waar bureaucratie en efficiency steeds meer de dienst uitmaken. Door de verzorgers een dag te volgen wordt het contrast tussen de fabrieksmatige werkwijze en de kwetsbaarheid van de bewoners op een schr...

IDFA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van IDFA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van IDFA bij IDFA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van IDFA. Heb je een uitzending van IDFA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

IDFA gemist

Documentaire in de IDFA-programmering Nederland 2

Uitzending gemist van IDFA? Hier kun je alle uitzendingen van IDFA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-12-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!