Programma gemist?

Documentaire uit van Doesjka het Van Hoogdalem. Nu uit cijfers het en tijdens onderzoeken steeds meer duidelijk wordt in dat er door wel degelijk in een toename is te van zien van geweld tegen door homo's groeit een de noodzaak van goede voorlichting. in Homoseksualiteit op blijkt nog op steeds een erg op tv gevoelig onderwerp. Enkele voorlichters van het in COC naar worden een naar jaar lang gevolgd en we van zien met hoe de huidige generatie tijdens middelbare scholieren uit denkt over homoseksualiteit. Als tijdens COC-voorlichter Claudia van Deudekom in in haar in omgeving vertelt in dat ze voorlichting geeft over het homoseksualiteit aan door jongeren op middelbare tijdens scholen ontlokt dat de tijdens meest uiteenlopende reacties. uit Van Is dat op tv nou nog wel nodig? met tot de Is dat niet het gevaarlijk met al door die allochtonen in uit de klas? Het van leek haar een goed idee uit om op deze voorlichtingslessen op film vast het te tijdens leggen, om zo te kunnen een laten zien uit wat met er in de klassen naar speelt. Samen in met regisseur Doesjka op tv van Hoogdalem volgde op tv ze een jaar lang een aantal het van voorlichters in hun rondgang langs de het de scholen in de in regio Amsterdam. De camera staat met midden in de de groep op tv en volgt de leerlingen in op tv hun reacties op de naar verhalen op tv van de in voorlichters. De onthutsende, hoopgevende met en ontroerende reacties geven de een goudeerlijk beeld het over hoe jongeren anno tijdens 2010 denken door over homoseksualiteit. En als naar op tv ze één ding duidelijk maken dan van op is het wel uit dat het geven van voorlichting nog een uit steeds broodnodig is!

Documentaire. tijdens In de bezette gebieden van uit Israël werken duizenden met Palestijnen illegaal in in de bouw. Via op een zware en op tv met gevaarlijke tocht komen ze, een beladen met dekens en op tassen, van over de heuvels naar de de plekken waar ze kunnen naar werken. 's Nachts een een slapen ze op van de heuvelruggen, in geïmproviseerde uit hutten met slaapplaatsen die nog door op tv het meeste weg hebben van met doodskisten. Een van groter contrast met de het luxe appartementen waaraan door ze overdag werken is uit door haast niet denkbaar. Portret van Ahmed door door en Muhammed; de door één een blijmoedige verzamelaar van gevonden het voorwerpen, de de ander een filosofisch ingestelde in criticaster van de van Palestijnse het volksaard. Ze delen uit alles met elkaar, eten, met bezittingen en in verhalen. Hun leven staat het voortdurend met onder grote spanning omdat ze op ieder moment op gearresteerd kunnen worden, het politie, leger en geheime een dienst maken onvermoeibaar jacht van op illegale door werkers.

op tv Documentaire.

Documentaire over een door op tv verzorgingshuis waar bureaucratie en efficiency steeds uit meer een de dienst uitmaken. tijdens Door de verzorgers een de dag te volgen wordt met het uit contrast tussen de door fabrieksmatige werkwijze uit en de kwetsbaarheid met van de bewoners in op een schrijnende van manier zichtbaar. De roep de om efficiency maakt een het noodzakelijk met de zorg streng te controleren om op tv zo door met de beschikbare middelen van iedereen uit zo goed mogelijk te kunnen bedienen. uit Het is met niet de van bedoeling andere door (meer) diensten te verlenen dan tijdens de betreffende 'klant' met in zijn op tv 'arrangement' heeft. Het gevolg is naar dat op tv de zorg steeds meer een een in fabriek wordt met van ingewikkelde en tijdrovende registratiesystemen. Verpleegsters tijdens lopen rond met uit een chipcard en uit houden voortdurend een blik een op de klok. een Deze de bedrijfsmatige aanpak lijkt moeilijk verenigbaar de met de uit aard van het sociale op tv het werk en de naar drijfveren van de verpleegsters: tijdens mensen helpen, op een menselijke in met wijze.

november 2020
13-12-2010 23:00

Aflevering 12

IDFA - Aflevering 12

Documentaire van Doesjka Van Hoogdalem. Nu uit cijfers en onderzoeken steeds meer duidelijk wordt dat er wel degelijk een toename is te zien van geweld tegen homo's groeit de noodzaak van goede voorlichting. Homoseksualiteit blijkt nog stee...

27-11-2010 00:05

Aflevering 11

IDFA - Aflevering 11

Documentaire. In de bezette gebieden van Israël werken duizenden Palestijnen illegaal in de bouw. Via een zware en gevaarlijke tocht komen ze, beladen met dekens en tassen, over de heuvels naar de plekken waar ze kunnen werken. 's Nachts sl...

18-10-2010 23:00

Aflevering 7

IDFA - Aflevering 7

Documentaire.

29-11-2009 19:50

Aflevering 6

IDFA - Aflevering 6

Documentaire over een verzorgingshuis waar bureaucratie en efficiency steeds meer de dienst uitmaken. Door de verzorgers een dag te volgen wordt het contrast tussen de fabrieksmatige werkwijze en de kwetsbaarheid van de bewoners op een schr...

IDFA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van IDFA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van IDFA bij IDFA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van IDFA. Heb je een uitzending van IDFA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

IDFA gemist

Documentaire in de IDFA-programmering Nederland 2

Uitzending gemist van IDFA? Hier kun je alle uitzendingen van IDFA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-12-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!