Programma gemist?

Documentaire een van Doesjka in Van Hoogdalem. Nu uit cijfers het en onderzoeken steeds het meer duidelijk in wordt dat tijdens er wel degelijk in een toename is te zien op tv van geweld tegen homo's een uit groeit de noodzaak van met goede voorlichting. naar Homoseksualiteit blijkt nog steeds een door erg gevoelig onderwerp. in Enkele voorlichters van het door de COC worden een jaar een lang gevolgd en we naar zien hoe tijdens de huidige generatie middelbare scholieren met naar denkt over homoseksualiteit. Als COC-voorlichter Claudia het in van Deudekom in haar omgeving op tv vertelt dat ze naar voorlichting geeft over de homoseksualiteit aan uit jongeren op middelbare in scholen ontlokt dat de de meest uiteenlopende reacties. Van een Is dat nou van nog in wel nodig? tot met Is dat niet gevaarlijk door met al die op allochtonen in naar de klas? Het leek een haar een goed tijdens idee om deze de voorlichtingslessen op door film vast te leggen, tijdens om zo op te kunnen laten zien wat tijdens er in de van klassen speelt. de Samen met op regisseur Doesjka van Hoogdalem volgde op ze een tijdens jaar met lang een aantal voorlichters in hun door rondgang langs met de van scholen in de regio Amsterdam. naar De camera staat midden op tv in de op tv groep met en volgt de door leerlingen in hun reacties op tv op de uit verhalen van de voorlichters. op De onthutsende, hoopgevende en op ontroerende reacties uit geven een goudeerlijk beeld door over op tv hoe jongeren anno 2010 uit denken over homoseksualiteit. in En als ze één uit ding duidelijk een maken dan is het door wel dat het geven uit van voorlichting een nog steeds broodnodig door is!

Documentaire. uit In de bezette gebieden met van Israël in werken duizenden Palestijnen illegaal op tv in de bouw. uit Via de een zware en gevaarlijke op tv tocht komen ze, beladen met in dekens en in tassen, over de uit heuvels naar de de plekken waar ze op tv kunnen werken. uit 's Nachts slapen ze op van het de heuvelruggen, in geïmproviseerde hutten met een slaapplaatsen die nog met het meeste weg tijdens hebben op tv van doodskisten. Een groter contrast uit met naar de luxe appartementen op tv waaraan ze naar overdag werken is haast in niet denkbaar. in Portret van Ahmed en Muhammed; een de één de een blijmoedige verzamelaar uit van gevonden tijdens voorwerpen, de ander een filosofisch door ingestelde criticaster van van de Palestijnse volksaard. een Ze met delen alles met elkaar, eten, bezittingen het en in verhalen. Hun leven in staat voortdurend onder op grote spanning omdat de ze ieder moment gearresteerd kunnen op worden, politie, leger uit en geheime naar dienst in maken onvermoeibaar jacht op tijdens illegale werkers.

op Documentaire.

Documentaire naar over een verzorgingshuis waar bureaucratie een en efficiency van steeds meer de dienst met uitmaken. Door de de verzorgers het een dag te volgen de wordt het de contrast tussen de fabrieksmatige van werkwijze en de kwetsbaarheid de tijdens van de bewoners van op een schrijnende manier zichtbaar. van De roep om op efficiency maakt op tv het noodzakelijk het de zorg streng te controleren om op tv naar zo met de van beschikbare middelen iedereen zo van goed mogelijk te kunnen door bedienen. Het is op tv niet de tijdens bedoeling andere naar (meer) diensten te verlenen dan in de betreffende 'klant' in in zijn 'arrangement' tijdens heeft. Het gevolg met is door dat de zorg steeds door meer een fabriek met wordt met ingewikkelde en op tijdrovende registratiesystemen. Verpleegsters tijdens lopen door rond met een chipcard en op tv houden voortdurend een uit blik op tijdens de klok. Deze bedrijfsmatige aanpak tijdens naar lijkt moeilijk verenigbaar een met de aard in van het sociale het werk en de drijfveren van de door een verpleegsters: mensen helpen, op een menselijke naar tijdens wijze.

december 2021
13-12-2010 23:00

Aflevering 12

IDFA - Aflevering 12

Documentaire van Doesjka Van Hoogdalem. Nu uit cijfers en onderzoeken steeds meer duidelijk wordt dat er wel degelijk een toename is te zien van geweld tegen homo's groeit de noodzaak van goede voorlichting. Homoseksualiteit blijkt nog stee...

27-11-2010 00:05

Aflevering 11

IDFA - Aflevering 11

Documentaire. In de bezette gebieden van Israël werken duizenden Palestijnen illegaal in de bouw. Via een zware en gevaarlijke tocht komen ze, beladen met dekens en tassen, over de heuvels naar de plekken waar ze kunnen werken. 's Nachts sl...

18-10-2010 23:00

Aflevering 7

IDFA - Aflevering 7

Documentaire.

29-11-2009 19:50

Aflevering 6

IDFA - Aflevering 6

Documentaire over een verzorgingshuis waar bureaucratie en efficiency steeds meer de dienst uitmaken. Door de verzorgers een dag te volgen wordt het contrast tussen de fabrieksmatige werkwijze en de kwetsbaarheid van de bewoners op een schr...

IDFA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van IDFA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van IDFA bij IDFA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van IDFA. Heb je een uitzending van IDFA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

IDFA gemist

Documentaire in de IDFA-programmering Nederland 2

Uitzending gemist van IDFA? Hier kun je alle uitzendingen van IDFA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-12-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!