Programma gemist?

Documentaire van op Doesjka Van Hoogdalem. Nu op uit cijfers uit en van onderzoeken steeds meer duidelijk wordt uit dat het er wel degelijk een toename door is in te zien van geweld tegen op homo's de groeit de noodzaak uit van goede voorlichting. Homoseksualiteit blijkt van nog steeds een erg in met gevoelig onderwerp. Enkele het voorlichters van het COC worden een het jaar lang gevolgd op en we naar zien hoe met de huidige generatie middelbare met scholieren denkt over met homoseksualiteit. Als COC-voorlichter een Claudia een van Deudekom in haar omgeving vertelt door het dat ze voorlichting het geeft over homoseksualiteit van aan jongeren op op middelbare scholen ontlokt in dat de meest uiteenlopende een reacties. Van Is dat met nou nog een wel nodig? tot Is tijdens dat niet gevaarlijk met op tv al die in allochtonen in de klas? in Het met leek haar een goed van idee om deze voorlichtingslessen van op film vast in te in leggen, om zo te kunnen uit laten zien een wat de er in de klassen speelt. het Samen met regisseur Doesjka met van Hoogdalem door volgde het ze een jaar lang een aantal op tv voorlichters in tijdens hun rondgang langs op tv de scholen in van de regio Amsterdam. door De camera door staat midden een in de groep en volgt de een leerlingen in hun een de reacties op de verhalen van de tijdens voorlichters. De onthutsende, door hoopgevende op tv en ontroerende reacties uit geven een goudeerlijk beeld van over hoe jongeren anno tijdens 2010 denken over op uit homoseksualiteit. En als het ze één ding op tv duidelijk maken dan is het wel met dat het geven de van van voorlichting nog een steeds broodnodig is!

Documentaire. in In de een bezette gebieden van Israël werken het duizenden Palestijnen het illegaal in de met bouw. Via een zware en met gevaarlijke tocht komen het ze, beladen met op tv uit dekens en tassen, over op tv de heuvels naar tijdens de plekken op waar ze kunnen werken. 's een Nachts slapen door ze op uit de heuvelruggen, in geïmproviseerde hutten met uit slaapplaatsen die nog in het meeste weg van hebben van op tv doodskisten. Een groter contrast door met de luxe in appartementen waaraan de ze tijdens overdag werken is haast niet denkbaar. uit Portret van het Ahmed en Muhammed; de de één op een blijmoedige verzamelaar van het gevonden voorwerpen, met de ander een filosofisch met ingestelde criticaster van naar de Palestijnse volksaard. uit Ze delen van alles met elkaar, eten, bezittingen in en verhalen. Hun op leven staat naar voortdurend naar onder grote spanning omdat het ze ieder naar moment gearresteerd kunnen worden, politie, leger tijdens tijdens en geheime dienst maken de onvermoeibaar jacht op tv op illegale werkers.

tijdens Documentaire.

Documentaire het over een verzorgingshuis waar in bureaucratie en efficiency steeds tijdens meer de de dienst tijdens uitmaken. Door de verzorgers de een dag naar te volgen wordt het contrast tussen door de fabrieksmatige werkwijze met van en de kwetsbaarheid tijdens van de bewoners op een met schrijnende in manier zichtbaar. De op tv roep om efficiency maakt het noodzakelijk door de in zorg streng tijdens te controleren om zo met de door beschikbare van middelen iedereen in zo goed mogelijk te kunnen bedienen. de Het is op tv niet op de bedoeling andere (meer) door diensten te verlenen dan de op tv betreffende 'klant' tijdens in uit zijn 'arrangement' heeft. Het gevolg is in in dat de zorg steeds meer op een op fabriek wordt met de ingewikkelde en tijdrovende registratiesystemen. tijdens Verpleegsters lopen naar rond met een chipcard en houden het voortdurend een tijdens blik op op de klok. Deze bedrijfsmatige aanpak in lijkt met moeilijk verenigbaar met door de aard van het in sociale werk de en de drijfveren van naar de verpleegsters: een mensen helpen, op van een menselijke het wijze.

oktober 2019
13-12-2010 23:00

Aflevering 12

IDFA - Aflevering 12

Documentaire van Doesjka Van Hoogdalem. Nu uit cijfers en onderzoeken steeds meer duidelijk wordt dat er wel degelijk een toename is te zien van geweld tegen homo's groeit de noodzaak van goede voorlichting. Homoseksualiteit blijkt nog stee...

27-11-2010 00:05

Aflevering 11

IDFA - Aflevering 11

Documentaire. In de bezette gebieden van Israël werken duizenden Palestijnen illegaal in de bouw. Via een zware en gevaarlijke tocht komen ze, beladen met dekens en tassen, over de heuvels naar de plekken waar ze kunnen werken. 's Nachts sl...

18-10-2010 23:00

Aflevering 7

IDFA - Aflevering 7

Documentaire.

29-11-2009 19:50

Aflevering 6

IDFA - Aflevering 6

Documentaire over een verzorgingshuis waar bureaucratie en efficiency steeds meer de dienst uitmaken. Door de verzorgers een dag te volgen wordt het contrast tussen de fabrieksmatige werkwijze en de kwetsbaarheid van de bewoners op een schr...

IDFA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van IDFA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van IDFA bij IDFA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van IDFA. Heb je een uitzending van IDFA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

IDFA gemist

Documentaire in de IDFA-programmering Nederland 2

Uitzending gemist van IDFA? Hier kun je alle uitzendingen van IDFA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-12-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!