Programma gemist?

Documentaire van de Doesjka Van Hoogdalem. Nu op tv met uit cijfers en onderzoeken van steeds meer duidelijk de wordt dat er wel de degelijk een toename is door te zien naar van geweld tegen homo's door in groeit de noodzaak de van goede voorlichting. Homoseksualiteit blijkt op nog steeds een op erg op gevoelig onderwerp. Enkele voorlichters het van het op tv COC worden een jaar de lang gevolgd door en we zien door hoe de huidige generatie middelbare scholieren van denkt van over homoseksualiteit. de Als COC-voorlichter Claudia van Deudekom in de op tv haar omgeving vertelt dat van ze voorlichting geeft over met homoseksualiteit aan jongeren op het middelbare scholen ontlokt de dat de meest op uiteenlopende een reacties. Van het Is dat nou nog wel met nodig? in tot Is dat niet gevaarlijk een met al die op allochtonen in de klas? naar een Het leek haar een goed idee van het om deze voorlichtingslessen op film vast in te leggen, om een zo te met kunnen laten zien wat een er op in de klassen speelt. een Samen met regisseur Doesjka op tv van Hoogdalem met volgde ze een de jaar lang een met aantal voorlichters de in hun rondgang langs van de scholen in de tijdens regio Amsterdam. uit De tijdens camera staat midden in de de groep en op tv volgt de leerlingen in hun in uit reacties op de verhalen van van de voorlichters. De tijdens onthutsende, uit hoopgevende en ontroerende reacties op geven een goudeerlijk beeld over op hoe jongeren anno uit 2010 denken over uit op tv homoseksualiteit. En als ze één ding tijdens duidelijk maken naar dan is op het wel dat naar het geven door van voorlichting nog steeds broodnodig met is!

Documentaire. op tv In de bezette gebieden tijdens van de Israël werken duizenden op Palestijnen illegaal in van de bouw. Via naar een zware en de gevaarlijke tocht komen ze, beladen met naar dekens en tassen, op tv over de heuvels uit naar op de plekken op waar ze kunnen werken. 's naar Nachts slapen ze op op tv de heuvelruggen, in in geïmproviseerde hutten de met slaapplaatsen het die nog op tv het meeste weg hebben van op doodskisten. naar Een groter contrast met de het luxe appartementen waaraan ze in overdag werken is op haast niet denkbaar. op Portret van Ahmed het en van Muhammed; de één van een blijmoedige verzamelaar van van gevonden voorwerpen, de ander naar een filosofisch ingestelde met criticaster van de op tv Palestijnse op tv volksaard. Ze van delen alles met elkaar, eten, met bezittingen en het verhalen. Hun leven staat voortdurend op tv onder grote van spanning omdat ze ieder van moment gearresteerd kunnen door worden, politie, uit leger en met geheime dienst naar maken onvermoeibaar jacht op illegale van werkers.

in Documentaire.

Documentaire over een tijdens verzorgingshuis waar bureaucratie de en efficiency op tv steeds meer de op dienst uitmaken. Door op de verzorgers het een dag op te volgen wordt het contrast in tussen de fabrieksmatige werkwijze in naar en de kwetsbaarheid van de bewoners uit op een schrijnende door naar manier zichtbaar. De roep door om efficiency maakt het een noodzakelijk de zorg op streng te controleren om naar zo door met de beschikbare middelen iedereen uit zo uit goed mogelijk te uit kunnen bedienen. door Het is niet de bedoeling uit andere een (meer) diensten te verlenen dan op tv de betreffende tijdens 'klant' in van zijn 'arrangement' heeft. naar Het gevolg is op tv dat de zorg steeds in meer een fabriek wordt een met ingewikkelde en tijdrovende tijdens registratiesystemen. Verpleegsters lopen met rond een met een chipcard en met houden voortdurend een blik de op de in klok. Deze uit bedrijfsmatige aanpak lijkt moeilijk verenigbaar tijdens met de aard de van het sociale tijdens werk uit en de drijfveren uit van de verpleegsters: mensen helpen, met op een menselijke van het wijze.

juli 2020
13-12-2010 23:00

Aflevering 12

IDFA - Aflevering 12

Documentaire van Doesjka Van Hoogdalem. Nu uit cijfers en onderzoeken steeds meer duidelijk wordt dat er wel degelijk een toename is te zien van geweld tegen homo's groeit de noodzaak van goede voorlichting. Homoseksualiteit blijkt nog stee...

27-11-2010 00:05

Aflevering 11

IDFA - Aflevering 11

Documentaire. In de bezette gebieden van Israël werken duizenden Palestijnen illegaal in de bouw. Via een zware en gevaarlijke tocht komen ze, beladen met dekens en tassen, over de heuvels naar de plekken waar ze kunnen werken. 's Nachts sl...

18-10-2010 23:00

Aflevering 7

IDFA - Aflevering 7

Documentaire.

29-11-2009 19:50

Aflevering 6

IDFA - Aflevering 6

Documentaire over een verzorgingshuis waar bureaucratie en efficiency steeds meer de dienst uitmaken. Door de verzorgers een dag te volgen wordt het contrast tussen de fabrieksmatige werkwijze en de kwetsbaarheid van de bewoners op een schr...

IDFA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van IDFA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van IDFA bij IDFA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van IDFA. Heb je een uitzending van IDFA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

IDFA gemist

Documentaire in de IDFA-programmering Nederland 2

Uitzending gemist van IDFA? Hier kun je alle uitzendingen van IDFA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-12-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!