Programma gemist?

Documentaire uit van Doesjka Van Hoogdalem. Nu in uit cijfers het en onderzoeken steeds met meer duidelijk wordt het dat er op wel degelijk een toename is een door te zien van geweld de tegen homo's groeit de noodzaak de van goede op voorlichting. Homoseksualiteit blijkt nog door van steeds een erg gevoelig onderwerp. door Enkele voorlichters in van het COC door worden een jaar lang op gevolgd en we zien naar in hoe de huidige op generatie middelbare scholieren denkt over op tv homoseksualiteit. Als COC-voorlichter in Claudia van Deudekom naar in haar omgeving vertelt op tv dat ze voorlichting van geeft op over homoseksualiteit aan jongeren op tijdens middelbare scholen ontlokt de een dat de meest uiteenlopende reacties. Van van Is dat nou op tv nog wel een nodig? op tv tot Is dat niet gevaarlijk met in al in die allochtonen in de van klas? Het leek op haar een goed idee van om naar deze voorlichtingslessen op film vast uit te uit leggen, om uit zo te kunnen laten zien wat een er in in de klassen speelt. Samen tijdens met regisseur Doesjka uit van Hoogdalem naar volgde tijdens ze een jaar lang een aantal van voorlichters op in hun naar rondgang langs de scholen door in de regio naar Amsterdam. De een camera staat midden uit in de groep en volgt de door leerlingen de in hun op reacties op de verhalen van de door de voorlichters. De onthutsende, op tv hoopgevende en ontroerende reacties geven van een tijdens goudeerlijk beeld over hoe jongeren anno naar 2010 denken met over homoseksualiteit. En als tijdens ze met één ding duidelijk maken dan het is naar het wel tijdens dat het geven het van voorlichting nog steeds broodnodig het is!

Documentaire. een In de bezette van gebieden van Israël uit werken duizenden Palestijnen illegaal op in de in bouw. Via een tijdens zware en gevaarlijke tocht komen door ze, naar beladen met dekens en tijdens tassen, het over de heuvels in naar de plekken waar van ze kunnen de werken. 's Nachts slapen ze op de een de heuvelruggen, in geïmproviseerde tijdens hutten met slaapplaatsen die het nog naar het meeste weg hebben van van doodskisten. Een groter een contrast met op tv de luxe op appartementen waaraan ze overdag werken is het haast de niet denkbaar. Portret van uit Ahmed en een Muhammed; de één de een blijmoedige verzamelaar van gevonden in voorwerpen, de ander van een filosofisch ingestelde de tijdens criticaster van de van Palestijnse volksaard. Ze een delen alles met elkaar, eten, het bezittingen en verhalen. van Hun leven in staat voortdurend met onder grote spanning omdat ze uit ieder moment gearresteerd kunnen een worden, politie, leger naar en van geheime dienst de maken onvermoeibaar jacht op op illegale werkers.

de Documentaire.

Documentaire op tv over een op verzorgingshuis waar bureaucratie en de efficiency steeds meer de van dienst uitmaken. Door in de verzorgers een dag met te in volgen wordt het contrast op tv tussen de met fabrieksmatige werkwijze en in de kwetsbaarheid van door de bewoners op een schrijnende het manier zichtbaar. De de met roep om efficiency maakt het op noodzakelijk tijdens de zorg streng te controleren op om uit zo met de in beschikbare middelen iedereen zo goed door mogelijk te kunnen bedienen. naar Het is niet door de bedoeling andere op in (meer) diensten te verlenen de dan de betreffende tijdens 'klant' in zijn 'arrangement' een heeft. Het gevolg uit is het dat de zorg steeds tijdens meer een fabriek wordt met van ingewikkelde en tijdrovende met registratiesystemen. in Verpleegsters lopen rond met van een chipcard en uit houden op voortdurend een blik op de naar klok. het Deze bedrijfsmatige aanpak lijkt met moeilijk verenigbaar met de het aard van naar het sociale in werk en de drijfveren een van de verpleegsters: mensen helpen, de op in een menselijke op tv wijze.

april 2021
13-12-2010 23:00

Aflevering 12

IDFA - Aflevering 12

Documentaire van Doesjka Van Hoogdalem. Nu uit cijfers en onderzoeken steeds meer duidelijk wordt dat er wel degelijk een toename is te zien van geweld tegen homo's groeit de noodzaak van goede voorlichting. Homoseksualiteit blijkt nog stee...

27-11-2010 00:05

Aflevering 11

IDFA - Aflevering 11

Documentaire. In de bezette gebieden van Israël werken duizenden Palestijnen illegaal in de bouw. Via een zware en gevaarlijke tocht komen ze, beladen met dekens en tassen, over de heuvels naar de plekken waar ze kunnen werken. 's Nachts sl...

18-10-2010 23:00

Aflevering 7

IDFA - Aflevering 7

Documentaire.

29-11-2009 19:50

Aflevering 6

IDFA - Aflevering 6

Documentaire over een verzorgingshuis waar bureaucratie en efficiency steeds meer de dienst uitmaken. Door de verzorgers een dag te volgen wordt het contrast tussen de fabrieksmatige werkwijze en de kwetsbaarheid van de bewoners op een schr...

IDFA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van IDFA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van IDFA bij IDFA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van IDFA. Heb je een uitzending van IDFA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

IDFA gemist

Documentaire in de IDFA-programmering Nederland 2

Uitzending gemist van IDFA? Hier kun je alle uitzendingen van IDFA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-12-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!