Programma gemist?

Documentaire in van Doesjka Van Hoogdalem. Nu een uit cijfers een en onderzoeken naar steeds meer op tv duidelijk wordt dat er met wel degelijk een op toename is met te zien van geweld tegen homo's het groeit de een noodzaak van goede voorlichting. de Homoseksualiteit blijkt nog op tv de steeds een erg gevoelig onderwerp. uit Enkele naar voorlichters van het met COC worden een jaar lang gevolgd op en we een zien hoe de op huidige door generatie middelbare scholieren in denkt over homoseksualiteit. uit Als COC-voorlichter Claudia het van Deudekom in haar van omgeving vertelt dat in ze voorlichting geeft over homoseksualiteit op tv aan jongeren op op tv middelbare scholen ontlokt met dat de meest op tv uiteenlopende reacties. het Van tijdens Is dat nou nog tijdens wel nodig? tot door Is dat niet gevaarlijk met op al met die allochtonen in de klas? uit tijdens Het leek haar een goed het idee om in deze voorlichtingslessen op film de vast te leggen, van om zo te kunnen uit laten een zien wat het er in de klassen een speelt. Samen met uit regisseur Doesjka van Hoogdalem volgde in in ze een jaar in lang een aantal voorlichters in hun door rondgang op tv langs de scholen door in de regio door Amsterdam. De in camera staat midden in de met groep en naar volgt de leerlingen in hun de een reacties op de op tv verhalen van de voorlichters. De onthutsende, uit de hoopgevende en ontroerende reacties geven de een goudeerlijk beeld op over hoe tijdens jongeren anno tijdens 2010 denken over homoseksualiteit. En op tv als ze één ding met duidelijk maken door dan is het wel naar dat het op geven van op tv voorlichting nog steeds broodnodig op tv is!

Documentaire. de In de bezette in gebieden van Israël met werken duizenden Palestijnen illegaal in het de op bouw. Via op tv een zware en het gevaarlijke tocht komen ze, tijdens beladen met op tv dekens en tassen, op tv over de heuvels naar de het plekken waar ze kunnen met door werken. 's Nachts slapen op tv ze op naar de heuvelruggen, in geïmproviseerde in hutten met slaapplaatsen die nog van het meeste tijdens weg hebben van van doodskisten. Een groter contrast op uit met de luxe appartementen waaraan ze het overdag werken is het haast niet denkbaar. een Portret van Ahmed met een en Muhammed; de één een op tv blijmoedige door verzamelaar van gevonden op voorwerpen, de ander op tv een filosofisch ingestelde criticaster van van de Palestijnse volksaard. een Ze delen alles door met door elkaar, eten, bezittingen in en verhalen. Hun leven het staat voortdurend onder grote de spanning omdat uit ze ieder naar moment gearresteerd kunnen worden, politie, leger door en geheime met dienst maken onvermoeibaar met jacht op illegale op werkers.

de Documentaire.

Documentaire over een tijdens verzorgingshuis waar bureaucratie een en in efficiency steeds met meer de dienst uitmaken. Door de naar verzorgers met een dag te volgen het wordt het door contrast tussen de fabrieksmatige werkwijze in door en de kwetsbaarheid van met de bewoners op een van schrijnende tijdens manier zichtbaar. De roep om efficiency naar maakt een het noodzakelijk de met zorg streng te tijdens controleren om zo met tijdens de beschikbare van middelen iedereen zo een goed mogelijk te kunnen bedienen. op tv Het is van niet de door bedoeling andere door (meer) diensten te verlenen door dan de betreffende 'klant' het in zijn van 'arrangement' heeft. Het de gevolg is op dat de zorg steeds in meer een van fabriek wordt met ingewikkelde en tijdrovende op tv registratiesystemen. Verpleegsters lopen het rond op met een door chipcard en houden voortdurend op een blik op de klok. op tv Deze bedrijfsmatige het aanpak een lijkt moeilijk verenigbaar de met de aard een van het sociale tijdens werk en de in drijfveren van de verpleegsters: op tv mensen helpen, naar op een menselijke door wijze.

augustus 2020
13-12-2010 23:00

Aflevering 12

IDFA - Aflevering 12

Documentaire van Doesjka Van Hoogdalem. Nu uit cijfers en onderzoeken steeds meer duidelijk wordt dat er wel degelijk een toename is te zien van geweld tegen homo's groeit de noodzaak van goede voorlichting. Homoseksualiteit blijkt nog stee...

27-11-2010 00:05

Aflevering 11

IDFA - Aflevering 11

Documentaire. In de bezette gebieden van Israël werken duizenden Palestijnen illegaal in de bouw. Via een zware en gevaarlijke tocht komen ze, beladen met dekens en tassen, over de heuvels naar de plekken waar ze kunnen werken. 's Nachts sl...

18-10-2010 23:00

Aflevering 7

IDFA - Aflevering 7

Documentaire.

29-11-2009 19:50

Aflevering 6

IDFA - Aflevering 6

Documentaire over een verzorgingshuis waar bureaucratie en efficiency steeds meer de dienst uitmaken. Door de verzorgers een dag te volgen wordt het contrast tussen de fabrieksmatige werkwijze en de kwetsbaarheid van de bewoners op een schr...

IDFA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van IDFA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van IDFA bij IDFA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van IDFA. Heb je een uitzending van IDFA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

IDFA gemist

Documentaire in de IDFA-programmering Nederland 2

Uitzending gemist van IDFA? Hier kun je alle uitzendingen van IDFA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-12-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!