Programma gemist?

Documentaire door van Doesjka Van met Hoogdalem. Nu uit van cijfers en onderzoeken steeds op tv meer duidelijk wordt dat tijdens tijdens er wel degelijk in een toename is te zien van uit geweld een tegen homo's van groeit de noodzaak van door goede voorlichting. Homoseksualiteit van blijkt nog steeds uit een erg tijdens gevoelig onderwerp. Enkele naar voorlichters van het COC worden uit een naar jaar lang gevolgd en in we zien hoe de huidige een op tv generatie middelbare scholieren denkt over homoseksualiteit. op Als COC-voorlichter Claudia een van Deudekom in van een haar omgeving vertelt op dat ze voorlichting geeft over uit homoseksualiteit aan jongeren op in op tv middelbare scholen ontlokt dat de meest in uiteenlopende reacties. op tv Van Is het dat nou nog in wel nodig? tot Is dat op niet gevaarlijk tijdens met al door die allochtonen in op tv de klas? Het leek haar naar een naar goed idee om op tv deze voorlichtingslessen van op film vast te leggen, om op zo te door kunnen op laten zien wat er in de naar klassen de speelt. Samen met het regisseur Doesjka naar van Hoogdalem volgde ze een tijdens jaar met lang een aantal voorlichters in uit hun rondgang het langs de scholen in in de de regio Amsterdam. De het camera staat midden tijdens in de groep met en volgt de leerlingen in tijdens hun reacties op de op tv het verhalen van de tijdens voorlichters. De onthutsende, het hoopgevende en ontroerende reacties geven een de goudeerlijk op beeld over op tv hoe jongeren anno 2010 denken over uit de homoseksualiteit. En als een ze één ding het duidelijk maken dan tijdens is het wel dat in het geven van voorlichting door nog uit steeds broodnodig is!

Documentaire. van In de bezette gebieden op tv van Israël op werken duizenden Palestijnen illegaal het in de bouw. Via het met een zware en gevaarlijke tocht van komen ze, beladen de met dekens en naar tassen, over de heuvels de naar de plekken de waar ze kunnen op tv werken. 's Nachts door van slapen ze op de een heuvelruggen, in geïmproviseerde hutten met een slaapplaatsen die op nog het meeste het weg hebben van doodskisten. op Een het groter contrast met de in luxe appartementen waaraan ze tijdens overdag werken van is haast niet naar denkbaar. Portret van Ahmed op en op Muhammed; de één in een blijmoedige uit verzamelaar van gevonden voorwerpen, de op ander een filosofisch ingestelde op criticaster met van de uit Palestijnse volksaard. Ze delen alles met een van elkaar, eten, bezittingen en verhalen. de Hun leven met staat voortdurend onder grote de spanning omdat ze tijdens ieder moment gearresteerd met kunnen worden, met politie, leger door en geheime dienst maken het onvermoeibaar jacht op tijdens illegale werkers.

in Documentaire.

Documentaire over een een verzorgingshuis waar bureaucratie met en efficiency steeds een meer de de dienst uitmaken. tijdens Door de verzorgers een naar dag te volgen het wordt het contrast op tussen in de fabrieksmatige werkwijze en de kwetsbaarheid naar van de bewoners op op in een schrijnende manier door zichtbaar. De roep om efficiency op tv van maakt het noodzakelijk de op tv zorg streng te controleren om door zo met de het beschikbare van middelen iedereen een zo goed mogelijk op te kunnen bedienen. Het is niet naar de op tv bedoeling andere (meer) uit diensten te verlenen tijdens dan de in betreffende 'klant' in zijn 'arrangement' heeft. op Het naar gevolg is tijdens dat de zorg steeds een meer een fabriek het wordt met ingewikkelde en tijdrovende een registratiesystemen. de Verpleegsters lopen in rond met een chipcard op en houden voortdurend een een blik op de tijdens klok. Deze op bedrijfsmatige aanpak lijkt moeilijk naar verenigbaar met de aard een van het tijdens sociale werk door en de met drijfveren van de verpleegsters: mensen helpen, op tv op met een menselijke naar wijze.

november 2019
13-12-2010 23:00

Aflevering 12

IDFA - Aflevering 12

Documentaire van Doesjka Van Hoogdalem. Nu uit cijfers en onderzoeken steeds meer duidelijk wordt dat er wel degelijk een toename is te zien van geweld tegen homo's groeit de noodzaak van goede voorlichting. Homoseksualiteit blijkt nog stee...

27-11-2010 00:05

Aflevering 11

IDFA - Aflevering 11

Documentaire. In de bezette gebieden van Israël werken duizenden Palestijnen illegaal in de bouw. Via een zware en gevaarlijke tocht komen ze, beladen met dekens en tassen, over de heuvels naar de plekken waar ze kunnen werken. 's Nachts sl...

18-10-2010 23:00

Aflevering 7

IDFA - Aflevering 7

Documentaire.

29-11-2009 19:50

Aflevering 6

IDFA - Aflevering 6

Documentaire over een verzorgingshuis waar bureaucratie en efficiency steeds meer de dienst uitmaken. Door de verzorgers een dag te volgen wordt het contrast tussen de fabrieksmatige werkwijze en de kwetsbaarheid van de bewoners op een schr...

IDFA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van IDFA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van IDFA bij IDFA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van IDFA. Heb je een uitzending van IDFA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

IDFA gemist

Documentaire in de IDFA-programmering Nederland 2

Uitzending gemist van IDFA? Hier kun je alle uitzendingen van IDFA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-12-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!