Programma gemist?

Simonka van de Jong volgt het ziekenhuisleven door tijdens van een groep jonge met kinderen met op tv de diagnose kanker. We zien een de kinderen van een heel dichtbij tijdens hun een verblijf een en de behandelingen in het door Prinses Máxima uit Centrum in in Utrecht. Ze op tv krijgen veel te verduren, van met prikken en scans naar tot operaties en van uitvallend haar. Vanuit het de perspectief van de tijdens op kinderen zien we met hoe ze zich door daarbij staande houden. het Intieme shots worden afgewisseld door met verrassende beelden op die de 4- en door 5-jarige kinderen op zelf hebben gedraaid: met het plafond vanuit hun van ziekenhuisbed, oranje voetstappen in de de gang en een op tv de eindeloze reeks slangetjes waar ze uit aan vastzitten. De de periode uit in het ziekenhuis is een de emotionele achtbaan. door Hoe ondergaan zij door de soms pijnlijke ingrepen, van hoe reageren ze uit op tegenvallende tijdens uitslagen en hoe op gaan ze met hun naar ziekte in om?

oktober 2019
20-11-2017 21:20

IDFA Primeur: Pilotenmasker

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker - IDFA Primeur: Pilotenmasker

Simonka de Jong volgt het ziekenhuisleven van een groep jonge kinderen met de diagnose kanker. We zien de kinderen van heel dichtbij tijdens hun verblijf en de behandelingen in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Ze krijgen veel te verdu...

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker bij 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!