Programma gemist?

Simonka de het Jong uit volgt het ziekenhuisleven van een groep van jonge kinderen op met in de diagnose kanker. We zien in de kinderen van in heel dichtbij uit tijdens hun verblijf en met de op behandelingen in het Prinses een Máxima Centrum tijdens in Utrecht. Ze krijgen veel te van met verduren, van prikken het en scans tot operaties en uitvallend tijdens haar. Vanuit het naar perspectief van de van kinderen zien we op tv hoe ze op tv zich daarbij tijdens staande houden. Intieme shots door worden afgewisseld op met verrassende beelden in die de 4- in en 5-jarige door kinderen zelf hebben gedraaid: het plafond tijdens vanuit van hun ziekenhuisbed, oranje op voetstappen in de tijdens gang en de eindeloze reeks op slangetjes op waar ze aan vastzitten. De van periode in het de van ziekenhuis is een in emotionele achtbaan. Hoe ondergaan in zij de soms pijnlijke ingrepen, in de hoe reageren ze op tegenvallende uitslagen op tv en hoe gaan uit ze met het hun ziekte in om?

september 2020
20-11-2017 21:20

IDFA Primeur: Pilotenmasker

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker - IDFA Primeur: Pilotenmasker

Simonka de Jong volgt het ziekenhuisleven van een groep jonge kinderen met de diagnose kanker. We zien de kinderen van heel dichtbij tijdens hun verblijf en de behandelingen in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Ze krijgen veel te verdu...

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker bij 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!