Programma gemist?

Simonka de Jong de naar volgt het ziekenhuisleven van het een groep op tv jonge kinderen met op de diagnose kanker. We zien de de kinderen van de heel dichtbij tijdens hun door verblijf een en de van behandelingen in het Prinses Máxima Centrum uit in Utrecht. Ze tijdens krijgen veel de te verduren, van prikken tijdens de en scans tot operaties en het uitvallend haar. Vanuit het een een perspectief van de kinderen zien de we hoe ze door zich van daarbij staande houden. van Intieme shots worden op afgewisseld met verrassende de beelden die de 4- tijdens en 5-jarige van kinderen zelf hebben gedraaid: het tijdens plafond in vanuit hun ziekenhuisbed, oranje voetstappen in uit de op tv gang en de op eindeloze reeks op slangetjes waar ze aan vastzitten. een De periode op tv in het de ziekenhuis is een naar emotionele achtbaan. Hoe ondergaan zij naar de soms het pijnlijke ingrepen, hoe tijdens reageren ze door op tegenvallende uitslagen en hoe uit gaan ze met hun tijdens ziekte in om?

september 2021
20-11-2017 21:20

IDFA Primeur: Pilotenmasker

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker - IDFA Primeur: Pilotenmasker

Simonka de Jong volgt het ziekenhuisleven van een groep jonge kinderen met de diagnose kanker. We zien de kinderen van heel dichtbij tijdens hun verblijf en de behandelingen in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Ze krijgen veel te verdu...

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker bij 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!