Programma gemist?

Simonka op de Jong volgt het ziekenhuisleven van het van een groep jonge op tv kinderen met de diagnose kanker. de We door zien de op tv kinderen van heel dichtbij een tijdens hun door verblijf en de behandelingen in het naar Prinses door Máxima Centrum in in Utrecht. Ze van krijgen veel te verduren, van naar prikken en scans tot tijdens operaties en het uitvallend haar. Vanuit van het van perspectief van de in kinderen zien we hoe van ze zich daarbij staande houden. van op tv Intieme shots worden afgewisseld op tv met verrassende beelden die door de 4- en 5-jarige op kinderen een zelf hebben gedraaid: het plafond met vanuit hun ziekenhuisbed, op het oranje voetstappen in de gang en met op tv de eindeloze reeks slangetjes waar ze een aan vastzitten. van De periode in op het ziekenhuis is een op emotionele achtbaan. op tv Hoe ondergaan zij de uit het soms pijnlijke ingrepen, hoe naar reageren ze van op tegenvallende uitslagen uit en hoe gaan ze met op hun ziekte een om?

januari 2021
20-11-2017 21:20

IDFA Primeur: Pilotenmasker

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker - IDFA Primeur: Pilotenmasker

Simonka de Jong volgt het ziekenhuisleven van een groep jonge kinderen met de diagnose kanker. We zien de kinderen van heel dichtbij tijdens hun verblijf en de behandelingen in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Ze krijgen veel te verdu...

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker bij 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!