Programma gemist?

Simonka de Jong op tv volgt het op ziekenhuisleven van door een groep jonge uit kinderen met de uit diagnose kanker. tijdens We zien de kinderen van heel in een dichtbij tijdens hun verblijf en de tijdens behandelingen in het uit Prinses Máxima op tv Centrum in uit Utrecht. Ze krijgen veel te een verduren, door van prikken door en scans tot operaties naar en uitvallend haar. Vanuit het naar perspectief van de uit kinderen zien naar we een hoe ze zich daarbij staande houden. in Intieme shots naar worden afgewisseld met tijdens verrassende tijdens beelden die de 4- en het 5-jarige kinderen tijdens zelf hebben gedraaid: naar het plafond uit vanuit hun ziekenhuisbed, oranje uit voetstappen in de op tv gang en in de eindeloze reeks slangetjes in waar ze aan vastzitten. De op in periode in het ziekenhuis uit is een in emotionele achtbaan. Hoe op tv ondergaan zij de soms pijnlijke ingrepen, in hoe reageren ze tijdens op tegenvallende naar uitslagen en van hoe gaan op ze met hun met ziekte om?

mei 2021
20-11-2017 21:20

IDFA Primeur: Pilotenmasker

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker - IDFA Primeur: Pilotenmasker

Simonka de Jong volgt het ziekenhuisleven van een groep jonge kinderen met de diagnose kanker. We zien de kinderen van heel dichtbij tijdens hun verblijf en de behandelingen in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Ze krijgen veel te verdu...

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker bij 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!