Programma gemist?

Simonka de Jong uit volgt van het ziekenhuisleven op tv van een groep van jonge kinderen met de diagnose kanker. in van We zien de een kinderen van heel dichtbij tijdens tijdens hun verblijf en de op van behandelingen in het Prinses Máxima door Centrum in in Utrecht. Ze krijgen door veel te in verduren, van prikken op en scans tot op tv operaties en uitvallend haar. Vanuit het van de perspectief van de kinderen zien we tijdens hoe een ze zich daarbij staande houden. een Intieme shots een worden afgewisseld met een verrassende beelden die het de 4- en naar 5-jarige op kinderen zelf hebben de gedraaid: het plafond vanuit hun ziekenhuisbed, door oranje voetstappen op tv in de naar gang en tijdens de eindeloze reeks slangetjes waar in ze aan vastzitten. met De periode in tijdens het ziekenhuis met is een emotionele achtbaan. Hoe tijdens ondergaan zij de op tv soms het pijnlijke ingrepen, tijdens hoe reageren ze op tegenvallende uitslagen in en hoe gaan de ze met hun het ziekte in om?

mei 2020
20-11-2017 21:20

IDFA Primeur: Pilotenmasker

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker - IDFA Primeur: Pilotenmasker

Simonka de Jong volgt het ziekenhuisleven van een groep jonge kinderen met de diagnose kanker. We zien de kinderen van heel dichtbij tijdens hun verblijf en de behandelingen in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Ze krijgen veel te verdu...

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker bij 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!