Programma gemist?

Simonka de Jong door volgt het ziekenhuisleven uit van een groep uit naar jonge kinderen met de diagnose van kanker. met We zien de kinderen van naar heel van dichtbij tijdens hun het verblijf en de behandelingen in van het Prinses Máxima Centrum door op in Utrecht. Ze krijgen het veel te verduren, tijdens van prikken en scans tot tijdens operaties uit en uitvallend een haar. Vanuit het perspectief op van de kinderen in zien we hoe ze zich in door daarbij staande houden. Intieme shots worden naar afgewisseld met verrassende met in beelden die de 4- met en 5-jarige kinderen door zelf hebben gedraaid: het het plafond vanuit tijdens hun ziekenhuisbed, oranje voetstappen het in het de gang en de naar eindeloze reeks slangetjes op waar ze aan vastzitten. De het periode in het het ziekenhuis naar is een emotionele achtbaan. naar Hoe ondergaan zij de op soms pijnlijke met ingrepen, tijdens hoe reageren ze op tegenvallende uitslagen tijdens van en hoe gaan ze met tijdens hun ziekte op tv om?

februari 2021
20-11-2017 21:20

IDFA Primeur: Pilotenmasker

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker - IDFA Primeur: Pilotenmasker

Simonka de Jong volgt het ziekenhuisleven van een groep jonge kinderen met de diagnose kanker. We zien de kinderen van heel dichtbij tijdens hun verblijf en de behandelingen in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Ze krijgen veel te verdu...

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker bij 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Pilotenmasker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!