Programma gemist?

Een van medische student naar uit Seattle komt erachter dat op tv ze van door te leven als zombie in de politie helpt met tijdens met het oplossen van uit diverse moorden. Olivia uit Moore was een gedisciplineerde van medische student die haar leven uit al helemaal uitgestippeld op de had... tot ze een een zombie werd. Om menselijk tijdens te blijven, een moet ze naar hersenen eten. Het voordeel hiervan is op tv in dat ze, door het eten van de hersenen, verschillende beelden door te zien krijgt in van van die persoon. naar Dit helpt om verschillende moordzaken uit op naar te lossen.

Leonard en Sheldon het zijn twee op tv superslimme nerds. de Ze weten overal wel uit iets vanaf, met behalve van het dagelijks leven. op De naar komst van de uit zeer aantrekkelijke in buurvrouw Penny brengt hier langzaam op maar zeker verandering in in. Leonard is op meteen de geïnteresseerd in Penny, maar Sheldon naar is bang dat met zijn vriend het onmogelijke een najaagt. In van deze aflevering gaan van Leonard en in Sheldon naar een spermabank, maar op met ze hebben al snel spijt met dat in ze zijn gegaan. Als op ze terugkomen in hun naar appartement zien ze de tijdens van mooie Penny en proberen ze een bevriend met haar te van raken. van Sheldon heeft geen idee hoe door hij vrouwen de als Penny moet benaderen, in terwijl Leonard al een snel zijn van beste een kant laat zien. Ondertussen maakt de Howard talrijke pogingen op tv om in indruk te maken op Penny, door terwijl Koothrappali te verlegen op is uit om met haar te uit praten.

oktober 2019
11-12-2017 00:05

IZombie

Pilot, Seizoen 1 - IZombie

Een medische student uit Seattle komt erachter dat ze door te leven als zombie de politie helpt met het oplossen van diverse moorden. Olivia Moore was een gedisciplineerde medische student die haar leven al helemaal uitgestippeld had... tot...

20-11-2017 18:00

The Big Bang Theory

Pilot, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

Leonard en Sheldon zijn twee superslimme nerds. Ze weten overal wel iets vanaf, behalve van het dagelijks leven. De komst van de zeer aantrekkelijke buurvrouw Penny brengt hier langzaam maar zeker verandering in. Leonard is meteen geïnteres...

Pilot, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pilot, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pilot, Seizoen 1 bij Pilot, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pilot, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Pilot, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pilot, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Pilot, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Pilot, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!