Programma gemist?

Een medische naar student uit Seattle een komt erachter dat naar ze door te naar leven van als zombie de politie helpt op tv met het van oplossen van diverse in moorden. Olivia Moore was uit een gedisciplineerde op tv medische student die haar leven door al in helemaal uitgestippeld had... tot ze in een zombie in werd. Om menselijk te uit blijven, moet naar ze hersenen eten. Het met door voordeel hiervan is dat van ze, door van het eten van hersenen, de verschillende beelden op te zien krijgt van die persoon. op tv Dit op tv helpt om verschillende moordzaken op uit met te lossen.

Leonard door en Sheldon zijn twee superslimme een nerds. Ze weten uit overal wel iets het vanaf, tijdens behalve van het dagelijks het leven. van De komst van de zeer op tv aantrekkelijke buurvrouw Penny door brengt hier langzaam in maar zeker verandering in. op tv Leonard is meteen het geïnteresseerd in Penny, tijdens op maar Sheldon is bang dat zijn in vriend het onmogelijke van op najaagt. In deze aflevering met gaan Leonard en Sheldon naar in een spermabank, tijdens maar ze in hebben al snel naar spijt dat ze de zijn gegaan. de Als ze terugkomen op tv in hun appartement zien ze de van mooie Penny naar en proberen ze een bevriend met haar te tijdens raken. Sheldon heeft in geen naar idee hoe hij vrouwen uit als Penny moet benaderen, naar terwijl Leonard al van in snel zijn beste kant laat zien. uit Ondertussen naar maakt Howard talrijke van pogingen om indruk te maken uit op Penny, tijdens terwijl Koothrappali van te verlegen is om tijdens met haar te van praten.

april 2021
11-12-2017 00:05

IZombie

Pilot, Seizoen 1 - IZombie

Een medische student uit Seattle komt erachter dat ze door te leven als zombie de politie helpt met het oplossen van diverse moorden. Olivia Moore was een gedisciplineerde medische student die haar leven al helemaal uitgestippeld had... tot...

20-11-2017 18:00

The Big Bang Theory

Pilot, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

Leonard en Sheldon zijn twee superslimme nerds. Ze weten overal wel iets vanaf, behalve van het dagelijks leven. De komst van de zeer aantrekkelijke buurvrouw Penny brengt hier langzaam maar zeker verandering in. Leonard is meteen geïnteres...

Pilot, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pilot, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pilot, Seizoen 1 bij Pilot, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pilot, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Pilot, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pilot, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Pilot, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Pilot, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!