Programma gemist?

Een op tv medische student uit Seattle het komt erachter dat ze met door te op leven naar als zombie de politie helpt met een van het oplossen van diverse moorden. Olivia met Moore was op een de gedisciplineerde medische student die het haar leven al helemaal de uitgestippeld de had... tot ze een zombie werd. uit Om menselijk te een blijven, moet tijdens ze hersenen eten. naar Het voordeel hiervan is de dat op tv ze, door het de eten van hersenen, op verschillende beelden te zien uit krijgt op van die persoon. Dit helpt om door verschillende moordzaken op op tv te de lossen.

Leonard en door Sheldon zijn twee superslimme naar nerds. met Ze weten overal uit wel iets vanaf, met behalve van het dagelijks tijdens leven. De komst van op het de zeer aantrekkelijke door buurvrouw Penny brengt hier uit langzaam maar zeker verandering op in. naar Leonard is meteen geïnteresseerd in op Penny, maar Sheldon is op bang dat zijn een vriend het het onmogelijke najaagt. In uit deze aflevering in gaan Leonard en Sheldon naar naar een spermabank, maar door ze hebben al van uit snel spijt dat op ze zijn gegaan. uit Als ze terugkomen in hun appartement tijdens zien tijdens ze de mooie op tv Penny en proberen de ze bevriend met haar te op tv raken. Sheldon naar heeft geen uit idee hoe hij vrouwen met als Penny op tv moet benaderen, het terwijl Leonard al de snel zijn beste kant in laat zien. het Ondertussen maakt Howard naar talrijke pogingen om indruk het te maken op Penny, terwijl met Koothrappali te in verlegen in is om met haar naar te praten.

augustus 2021
11-12-2017 00:05

IZombie

Pilot, Seizoen 1 - IZombie

Een medische student uit Seattle komt erachter dat ze door te leven als zombie de politie helpt met het oplossen van diverse moorden. Olivia Moore was een gedisciplineerde medische student die haar leven al helemaal uitgestippeld had... tot...

20-11-2017 18:00

The Big Bang Theory

Pilot, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

Leonard en Sheldon zijn twee superslimme nerds. Ze weten overal wel iets vanaf, behalve van het dagelijks leven. De komst van de zeer aantrekkelijke buurvrouw Penny brengt hier langzaam maar zeker verandering in. Leonard is meteen geïnteres...

Pilot, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pilot, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pilot, Seizoen 1 bij Pilot, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pilot, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Pilot, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pilot, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Pilot, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Pilot, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!