Programma gemist?

Een medische student tijdens in uit Seattle komt erachter tijdens dat ze door in te leven als zombie naar de in politie helpt met op tv het oplossen van tijdens diverse moorden. Olivia Moore was een naar gedisciplineerde door medische student die naar haar leven al uit helemaal uitgestippeld op tv had... tot ze een een zombie werd. Om menselijk te uit blijven, moet ze naar uit hersenen eten. Het voordeel de hiervan is dat ze, door het het eten van op tv hersenen, verschillende tijdens beelden te zien in krijgt van een die persoon. Dit helpt om tijdens naar verschillende moordzaken op te op tv lossen.

Leonard en door Sheldon zijn twee uit superslimme nerds. Ze weten de overal wel iets van tijdens vanaf, behalve van het dagelijks leven. op tv De komst van naar de zeer aantrekkelijke de buurvrouw het Penny brengt hier langzaam met maar zeker verandering door in. Leonard op is meteen geïnteresseerd in Penny, op tv maar Sheldon in is bang dat op zijn uit vriend het onmogelijke najaagt. op In deze aflevering gaan in Leonard en naar Sheldon naar een spermabank, met maar ze hebben al naar snel spijt de dat ze zijn tijdens gegaan. Als ze terugkomen uit in hun appartement op met zien ze de mooie Penny en uit tijdens proberen ze bevriend met uit haar te raken. op Sheldon heeft van geen idee hoe hij op vrouwen als Penny moet benaderen, met terwijl van Leonard al met snel zijn beste kant met laat zien. door Ondertussen maakt Howard talrijke pogingen een om indruk tijdens te maken uit op Penny, terwijl Koothrappali te verlegen in de is om met haar op tv te praten.

december 2020
11-12-2017 00:05

IZombie

Pilot, Seizoen 1 - IZombie

Een medische student uit Seattle komt erachter dat ze door te leven als zombie de politie helpt met het oplossen van diverse moorden. Olivia Moore was een gedisciplineerde medische student die haar leven al helemaal uitgestippeld had... tot...

20-11-2017 18:00

The Big Bang Theory

Pilot, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

Leonard en Sheldon zijn twee superslimme nerds. Ze weten overal wel iets vanaf, behalve van het dagelijks leven. De komst van de zeer aantrekkelijke buurvrouw Penny brengt hier langzaam maar zeker verandering in. Leonard is meteen geïnteres...

Pilot, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pilot, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pilot, Seizoen 1 bij Pilot, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pilot, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Pilot, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pilot, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Pilot, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Pilot, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!