Programma gemist?

Een medische student op door uit Seattle komt naar erachter dat ze door naar te leven als op tv zombie de in politie helpt met het oplossen op tv van diverse van moorden. Olivia van Moore was een gedisciplineerde medische student een van die haar leven al helemaal uitgestippeld een had... tot op tv ze een zombie werd. de van Om menselijk te blijven, moet ze door hersenen het eten. Het voordeel het hiervan is dat ze, de door het door eten van hersenen, verschillende door beelden te het zien krijgt van het die persoon. Dit helpt om de verschillende moordzaken uit op te op lossen.

Leonard in en Sheldon zijn van twee superslimme nerds. Ze weten tijdens overal met wel iets vanaf, met behalve van het uit dagelijks leven. De uit komst van de door zeer aantrekkelijke buurvrouw de Penny brengt hier langzaam maar op tv zeker verandering in. de Leonard is meteen van geïnteresseerd in Penny, van maar Sheldon is op tv bang dat zijn in vriend het tijdens onmogelijke najaagt. In van deze aflevering gaan Leonard van en Sheldon naar met een van spermabank, maar ze in hebben al snel spijt tijdens dat ze zijn op gegaan. op tv Als ze terugkomen in hun in appartement zien ze uit de in mooie Penny en proberen ze door bevriend in met haar te raken. op tv Sheldon heeft geen idee hoe op hij tijdens vrouwen als Penny van moet benaderen, de terwijl Leonard al snel zijn naar beste kant een laat zien. Ondertussen maakt Howard door talrijke pogingen om naar indruk te maken met op op Penny, terwijl Koothrappali tijdens te verlegen is in om met de haar te praten.

augustus 2020
11-12-2017 00:05

IZombie

Pilot, Seizoen 1 - IZombie

Een medische student uit Seattle komt erachter dat ze door te leven als zombie de politie helpt met het oplossen van diverse moorden. Olivia Moore was een gedisciplineerde medische student die haar leven al helemaal uitgestippeld had... tot...

20-11-2017 18:00

The Big Bang Theory

Pilot, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

Leonard en Sheldon zijn twee superslimme nerds. Ze weten overal wel iets vanaf, behalve van het dagelijks leven. De komst van de zeer aantrekkelijke buurvrouw Penny brengt hier langzaam maar zeker verandering in. Leonard is meteen geïnteres...

Pilot, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pilot, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pilot, Seizoen 1 bij Pilot, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pilot, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Pilot, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pilot, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Pilot, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Pilot, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!