Programma gemist?

Een met medische student uit naar Seattle komt met erachter dat ze door te uit leven tijdens als zombie de politie helpt de met het oplossen in van diverse de moorden. Olivia Moore was met een gedisciplineerde medische uit student die tijdens haar leven al helemaal uitgestippeld in had... tot ze van een de zombie werd. Om menselijk het te door blijven, moet ze hersenen uit eten. Het voordeel hiervan uit is dat in ze, door het door eten van hersenen, verschillende een beelden te het zien krijgt van die persoon. tijdens Dit helpt tijdens om verschillende moordzaken op op te het lossen.

Leonard en Sheldon uit zijn twee op tv superslimme nerds. Ze weten uit overal wel op tv iets door vanaf, behalve van het een dagelijks leven. De komst van tijdens de zeer aantrekkelijke door buurvrouw tijdens Penny brengt hier langzaam het maar zeker op tv verandering in. Leonard is op tv meteen geïnteresseerd met in Penny, uit maar Sheldon is bang de dat zijn vriend het uit onmogelijke najaagt. In deze het aflevering op gaan Leonard en Sheldon naar door een in spermabank, maar ze hebben al het snel spijt op tv dat naar ze zijn gegaan. Als ze door terugkomen in van hun appartement zien ze uit de op mooie Penny en proberen ze bevriend in met haar te uit uit raken. Sheldon heeft een geen idee hoe op hij vrouwen als een Penny moet benaderen, terwijl Leonard van al snel op tv zijn beste kant in laat zien. Ondertussen naar maakt Howard talrijke pogingen om in naar indruk te maken op Penny, de terwijl Koothrappali te verlegen een is om met met haar op te praten.

april 2020
11-12-2017 00:05

IZombie

Pilot, Seizoen 1 - IZombie

Een medische student uit Seattle komt erachter dat ze door te leven als zombie de politie helpt met het oplossen van diverse moorden. Olivia Moore was een gedisciplineerde medische student die haar leven al helemaal uitgestippeld had... tot...

20-11-2017 18:00

The Big Bang Theory

Pilot, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

Leonard en Sheldon zijn twee superslimme nerds. Ze weten overal wel iets vanaf, behalve van het dagelijks leven. De komst van de zeer aantrekkelijke buurvrouw Penny brengt hier langzaam maar zeker verandering in. Leonard is meteen geïnteres...

Pilot, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pilot, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pilot, Seizoen 1 bij Pilot, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pilot, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Pilot, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pilot, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Pilot, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Pilot, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-12-2017 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!