Programma gemist?

Drie de jaar geleden krijgt DJ André met van de Raaf (22) een zeer ernstig op auto-ongeluk. Het ziet met ernaar uit dat in hij nooit meer door zal kunnen lopen. de op tv Dit heeft zo'n impact op het hem dat hij niet het verder wil leven. van Nu heeft hij de twee op tv bedrijven, een vriendin en in hij is een gelukkig in mens. Catherine zoekt met hem van op en tijdens praat met hem over deze moeilijke uit jaren. Helemaal naar verbaasd is Catherine met als ze met de André naar een van oude vrouw gaat op die een enorme impact de op zijn leven in door heeft gehad. Catherine gaat op de pad uit met mensen die beweren totaal veranderd op tv tijdens te zijn door hun bekering op tot God. Zij onderzoekt van op hoe echt die verandering is en door zijn tijdens deze gelovigen nu beter van af?

Astrid Mechielsen in (39) raakt na een de korte relatie met in de 1995 ongewenst zwanger. met Ze besluit het ongeboren leven een te door laten weghalen. Door de een intens schuldgevoel raakt ze met daarna in een depressie van en overweegt het zelfmoord te plegen. In op tv de in periode erna maakt een ze een geestelijke met verandering door. Nu is tijdens ze moeder van de naar pasgeboren Samuel. uit Catherine gaat met uit Astrid terug naar de naar met plekken die belangrijk zijn naar voor haar door levensverhaal, waaronder het monument voor ongeboren uit kinderen in Hazerswoude. een de Catherine gaat op naar pad met mensen die beweren het totaal veranderd te uit zijn door hun bekering met tot God. tijdens Zij op onderzoekt hoe echt die verandering met is uit en zijn deze gelovigen nu op tv beter van af?

Suzanne van der het Schot komt als op student voor het door eerst in de op tv uit Amsterdamse Nicolaaskerk. Ze van wordt gegrepen door het de sfeer van kaarsen en tijdens muziek. Het geloof naar heeft op zo'n impact op haar dat op tv ze besluit in te tijdens treden in in een uit klooster in Parijs. Een geweldige met tijd, maar toch blijft de ze op tv niet. Hoe ziet tijdens haar leven op tv er nu uit op tv en welke rol speelt het het geloof in de haar dagelijkse de leven in Amsterdam? Catherine met gaat op pad het met mensen die door beweren totaal veranderd te zijn van van door hun bekering van tot God. Zij onderzoekt hoe echt met het die verandering is en in zijn deze gelovigen door nu beter naar af?

Wim in van Zanten de (41) sleet eenderde van zijn met leven achter op de tralies. Hij was door een fanatieke Feyenoord-hooligan naar en ex-bankrover. Wim heeft door zijn uit criminele verleden door vaarwel gezegd. Nu door knokt hij als 'straatvechter voor Jezus' op tijdens en wil zoveel mogelijk met mensen winnen voor tijdens het geloof. Catherine de ontmoet Wim en tijdens onderzoekt de ommezwaai van in boef een naar evangelist. Catherine gaat op op tv pad van met mensen die in beweren totaal veranderd te naar zijn door tijdens hun bekering tot God. het Zij onderzoekt hoe echt die de verandering is. met Zijn in deze gelovigen nu een beter af?

Ben op van den Akker het is geboren in Nederland, maar uit woont een en werkt op dit op tv moment in België. Ooit tijdens moest hij van niets van door het geloof hebben, nu is op tv hij fulltime het evangelist. Hij komt op op de meest diverse tijdens de plekken zoals in naar havens, op campings en in in gevangenissen. En met met een duidelijk doel: van mensen dat te door geven wat hij zelf door heeft gevonden, geloof op in een God. Al meer dan 30 uit jaar weet uit hij mensen deze van hoop op tv te geven en door hen op een creatieve manier uit in hun door geloof te bemoedigen. tijdens Maar hoe zit tijdens dat met hem zelf? van En zitten door mensen in de deze tijd nog wel te wachten van tijdens op een evangelist? In een in open gesprek ontdekt uit Catherine zijn drijfveren. de Presentatrice op tv Catherine Keyl gaat in gesprek met tijdens christenen over hun tijdens geloof door in God, uit hun bekering en op tv de uitwerking daarvan in hun dagelijkse door leven. Aan op de hand van met twee korte naar reportages waarin we het leven de van de de gast leren kennen weet uit Catherine kritische en tijdens eerlijke vragen te door stellen over wat naar met haar gast ten de diepste drijft.

Clara in Sies groeide als met Joods meisje eenzaam in op in een kindertehuis naar in Amsterdam. Dit het had de grote gevolgen voor op haar toekomst. Haar Joodse komaf gaf op tv haar niet voldoende op richting in haar van de leven. Na het bestuderen door van het Nieuwe Testament uit leerde ze op tv Jezus kennen als de Weg naar tot God. met Nu geeft ze op tv dit het geloof handen en voeten door in een met inmiddels zeer bekend concept, de voedselbank. tijdens Achter de door oprichtster van deze tijdens succesvolle hulpmethode het gaat een een interessant groeiproces schuil. Pas rond haar een 40e merkt door Clara het dat haar verleden tot rust komt op tv en dat ze naar leert dat ze de mag zijn zoals een ze is. In de een bijzonder gesprek op gaat Catherine dieper tijdens in op door de door verandering van Clara. Presentatrice een Catherine Keyl gaat naar in gesprek de met christenen over met hun geloof in in God, hun bekering en de uitwerking uit daarvan het in hun uit dagelijkse leven. Aan de op tv hand van twee het korte reportages waarin we in het leven van de op gast tijdens leren kennen een weet Catherine kritische op en eerlijke vragen van te stellen over wat haar gast tijdens ten in diepste drijft.

Regina Mac-Nack op tv raakte door een fout uit de van een arts blijvend de invalide. Met het voorruitzicht tijdens op een van rolstoel werd Regina depressief. Maar tijdens jaren met later runt ze, door in een wonder, de op tv succesvolle stichting 'Er op is hoop de voor morgen'. op tv Ze is daarmee een moeder voor van velen in Amsterdam in de Zuid-Oost. Ze kookt naar iedere zaterdag voor meer dan tweehonderd door op tv verslaafden, alcoholisten en daklozen. met Maar ze wast ook hun van voeten, geeft een voetmassages, omhelst ze naar en bidt met door hen. Gedreven door op haar geloof in tijdens God leeft van ze op radicale wijze haar van een leven. Presentatrice Catherine Keyl op tv gaat in gesprek op tv met christenen naar over hun geloof in uit God, hun een bekering en de uitwerking daarvan uit in naar hun dagelijkse leven. Aan de het hand van tijdens twee korte reportages waarin we het het naar leven van de gast leren in kennen weet een Catherine kritische en eerlijke het vragen door te stellen over wat haar op tv gast ten met diepste met drijft.

Vanuit in een moeilijke jeugd raakte in hij al jong verslaafd van aan drugs. De een problemen stapelden zich tijdens op. In van een met dieptepunt van zijn leven had hij een een naar ontmoeting met God door die hem definitief heeft veranderd. het Vanuit een diepe van passie een voor God een en mensen richtte hij in 1991 het de stichting. het Nu, anno 2009, is op dit werk naar uitgegroeid door tot een bloeiende onderneming die met tientallen op armen en verslaafden de uit Utrecht van maaltijden voorziet. op tv Catherine gaat in uit gesprek met tijdens Rob op zoek op tv naar de essentie van zijn het keerpunt en van de met kracht om na jaren zonder terugval op tv nog altijd een de juiste keuzes door te maken. een Presentatrice Catherine Keyl de gaat in gesprek met de christenen op tv over hun geloof in in God, hun bekering en het de in uitwerking daarvan in uit hun dagelijkse leven. door Aan de hand van twee korte een reportages waarin we van het van leven van de gast leren op tv kennen weet Catherine in kritische en het eerlijke vragen te naar stellen over wat door haar gast met ten diepste op drijft.

In het deze aflevering praat ze met door Natasja Verhagen. naar Natasja is met opgegroeid in een gebroken gezin uit de en heeft schokkende gebeurtenissen meegemaakt met die haar hele functioneren de hebben beïnvloed. van Haar man naar Ricardo is drugsverslaafd en uit crimineel geweest. een Een instabiel een gezinsleven dat zijn dieptepunt lijkt te van bereiken van als hun van zoontje van twaalf ernstig ziek wordt. de Vlak voor zijn uit overlijden zegt van hij echter iets in dat Natasja's leven voorgoed op tv zal op veranderen.

juli 2020
08-06-2010 20:50

Aflevering 10

Catherine voor de Verandering - Aflevering 10

Drie jaar geleden krijgt DJ André de Raaf (22) een zeer ernstig auto-ongeluk. Het ziet ernaar uit dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Dit heeft zo'n impact op hem dat hij niet verder wil leven. Nu heeft hij twee bedrijven, een vriendin en ...

25-05-2010 22:55

Aflevering 9

Catherine voor de Verandering - Aflevering 9

Astrid Mechielsen (39) raakt na een korte relatie in 1995 ongewenst zwanger. Ze besluit het ongeboren leven te laten weghalen. Door een intens schuldgevoel raakt ze daarna in een depressie en overweegt zelfmoord te plegen. In de periode ern...

18-05-2010 22:55

Aflevering 8

Catherine voor de Verandering - Aflevering 8

Suzanne van der Schot komt als student voor het eerst in de Amsterdamse Nicolaaskerk. Ze wordt gegrepen door de sfeer van kaarsen en muziek. Het geloof heeft zo'n impact op haar dat ze besluit in te treden in een klooster in Parijs. Een gew...

27-04-2010 22:50

Aflevering 6

Catherine voor de Verandering - Aflevering 6

Wim van Zanten (41) sleet eenderde van zijn leven achter de tralies. Hij was een fanatieke Feyenoord-hooligan en ex-bankrover. Wim heeft zijn criminele verleden vaarwel gezegd. Nu knokt hij als 'straatvechter voor Jezus' en wil zoveel mogel...

12-01-2010 23:00

Aflevering 5

Catherine voor de Verandering - Aflevering 5

Ben van den Akker is geboren in Nederland, maar woont en werkt op dit moment in België. Ooit moest hij niets van het geloof hebben, nu is hij fulltime evangelist. Hij komt op de meest diverse plekken zoals in havens, op campings en in gevan...

05-01-2010 22:50

Aflevering 4

Catherine voor de Verandering - Aflevering 4

Clara Sies groeide als Joods meisje eenzaam op in een kindertehuis in Amsterdam. Dit had grote gevolgen voor haar toekomst. Haar Joodse komaf gaf haar niet voldoende richting in haar leven. Na het bestuderen van het Nieuwe Testament leerde ...

15-12-2009 23:05

Aflevering 3

Catherine voor de Verandering - Aflevering 3

Regina Mac-Nack raakte door een fout van een arts blijvend invalide. Met het voorruitzicht op een rolstoel werd Regina depressief. Maar jaren later runt ze, door een wonder, de succesvolle stichting 'Er is hoop voor morgen'. Ze is daarmee e...

08-12-2009 22:50

Aflevering 2

Catherine voor de Verandering - Aflevering 2

Vanuit een moeilijke jeugd raakte hij al jong verslaafd aan drugs. De problemen stapelden zich op. In een dieptepunt van zijn leven had hij een ontmoeting met God die hem definitief heeft veranderd. Vanuit een diepe passie voor God en mense...

01-12-2009 22:50

Aflevering 1

Catherine voor de Verandering - Aflevering 1

In deze aflevering praat ze met Natasja Verhagen. Natasja is opgegroeid in een gebroken gezin en heeft schokkende gebeurtenissen meegemaakt die haar hele functioneren hebben beïnvloed. Haar man Ricardo is drugsverslaafd en crimineel geweest...

Catherine voor de Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catherine voor de Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catherine voor de Verandering bij Catherine voor de Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catherine voor de Verandering. Heb je een uitzending van Catherine voor de Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catherine voor de Verandering gemist

Presentatrice Catherine Keyl interviewt in het tv-programma 'Catherine voor de Verandering' christenen over hun geloofen hoe ze dat in hun leven vorm geven.

Uitzending gemist van Catherine voor de Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van Catherine voor de Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-06-2010 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!