Programma gemist?

Drie jaar geleden uit krijgt DJ door André de Raaf op tv (22) een zeer ernstig het auto-ongeluk. van Het ziet ernaar op tv uit dat hij nooit op meer zal kunnen uit lopen. de Dit heeft zo'n in impact op hem dat hij door niet verder wil leven. een Nu heeft met hij in twee bedrijven, een vriendin op tv en hij op tv is een gelukkig in mens. Catherine zoekt hem op met en praat op met hem over deze naar moeilijke jaren. Helemaal verbaasd op tv het is Catherine als ze met op André naar een oude van de vrouw gaat die een enorme impact op tv op zijn leven van heeft een gehad. Catherine gaat uit op pad met mensen van die beweren totaal uit veranderd met te zijn door hun bekering tot door God. Zij onderzoekt naar uit hoe echt die verandering is in en zijn deze gelovigen op tv op nu beter af?

Astrid het Mechielsen (39) raakt met na een korte een relatie in 1995 ongewenst zwanger. in Ze besluit uit het met ongeboren leven te laten weghalen. op tv Door een intens door schuldgevoel raakt een ze daarna in een een depressie in en overweegt zelfmoord te plegen. In een de periode uit erna op maakt ze een geestelijke van verandering door. Nu is ze een tijdens moeder van de pasgeboren Samuel. Catherine in gaat met Astrid naar op tv terug naar de plekken de die belangrijk zijn met voor haar levensverhaal, een waaronder het monument voor tijdens ongeboren kinderen in van Hazerswoude. Catherine gaat naar op pad met mensen naar op tv die beweren totaal veranderd van te zijn de door hun bekering tot God. uit Zij onderzoekt van hoe echt die verandering op is en in zijn deze gelovigen nu een beter met af?

Suzanne van der de Schot door komt als student voor door het eerst in tijdens de Amsterdamse Nicolaaskerk. Ze het wordt gegrepen uit door de sfeer van het kaarsen en muziek. de Het geloof heeft naar met zo'n impact op haar dat de ze besluit in naar te het treden in een klooster in Parijs. uit op Een geweldige tijd, maar toch van blijft ze een niet. Hoe ziet haar een leven er de nu uit en welke uit rol speelt het de geloof op in haar dagelijkse leven in Amsterdam? uit Catherine gaat in op het pad met mensen die de beweren totaal veranderd te zijn in de door hun bekering tot God. het Zij onderzoekt hoe echt door het die verandering is en zijn in deze gelovigen nu met beter in af?

Wim van op tv Zanten van (41) sleet eenderde van zijn van leven achter de tralies. op Hij was een in fanatieke op Feyenoord-hooligan en het ex-bankrover. Wim heeft zijn criminele verleden naar vaarwel op tv gezegd. Nu knokt hij met als 'straatvechter voor van Jezus' in en wil zoveel mogelijk uit mensen winnen het voor het geloof. in Catherine ontmoet Wim en tijdens onderzoekt de ommezwaai van boef tijdens naar evangelist. in Catherine gaat op met pad van met mensen die beweren totaal met veranderd te zijn door door hun bekering tot op met God. Zij onderzoekt met hoe echt die verandering is. op tv Zijn deze gelovigen nu uit beter een af?

Ben uit van den naar Akker is geboren in Nederland, maar van woont en werkt op tv van op dit moment in België. tijdens Ooit tijdens moest hij niets op van het geloof de hebben, nu is hij door fulltime evangelist. tijdens Hij komt op de meest in diverse in plekken zoals in havens, op op tv campings het en in gevangenissen. En in met een naar duidelijk doel: mensen dat te geven de wat het hij zelf heeft gevonden, met geloof in God. Al naar meer dan 30 met jaar uit weet hij mensen door deze hoop te het geven en hen op een uit creatieve het manier in hun geloof op tv te door bemoedigen. Maar hoe van zit dat met hem zelf? En de door zitten mensen in deze tijd nog tijdens wel te tijdens wachten uit op een evangelist? In een open van tijdens gesprek ontdekt Catherine op zijn drijfveren. Presentatrice Catherine Keyl op gaat in de gesprek met door christenen over hun geloof in uit God, hun bekering en in de uitwerking daarvan op in hun naar dagelijkse leven. Aan de de hand tijdens van twee korte reportages waarin op tv we het leven op tv van de gast op leren kennen weet door Catherine de kritische en eerlijke vragen het te stellen over het wat haar gast uit ten diepste door drijft.

Clara Sies naar groeide als van Joods meisje eenzaam tijdens op in een kindertehuis in met Amsterdam. Dit naar had grote gevolgen op tv voor haar toekomst. tijdens Haar Joodse komaf gaf op met haar niet voldoende richting in van haar leven. op tv Na het bestuderen het van het Nieuwe Testament in leerde ze in Jezus kennen als van de Weg tot God. Nu met uit geeft ze dit naar geloof handen en voeten van door een de inmiddels zeer bekend concept, met de voedselbank. Achter de naar oprichtster van van deze succesvolle hulpmethode tijdens gaat een interessant groeiproces schuil. op tv het Pas rond haar 40e merkt Clara een dat haar verleden door de tot rust komt en een dat ze leert dat de ze de mag zijn zoals ze van is. In een bijzonder gesprek het gaat Catherine de dieper in op de in verandering op tv van Clara. Presentatrice Catherine een Keyl gaat in naar gesprek met tijdens christenen over hun in geloof in met God, hun bekering door en de uitwerking daarvan in op hun dagelijkse leven. tijdens Aan een de hand van twee korte met reportages waarin van we het leven van naar de gast naar leren kennen weet de Catherine kritische en eerlijke naar vragen te stellen over naar wat haar van gast ten diepste in drijft.

Regina Mac-Nack raakte naar door een fout op van een het arts blijvend invalide. van Met het voorruitzicht op door een rolstoel werd van Regina depressief. Maar uit jaren later runt op ze, door een een met wonder, de succesvolle stichting door 'Er is hoop voor met morgen'. Ze is het daarmee met een moeder voor velen in uit Amsterdam Zuid-Oost. het Ze kookt de iedere zaterdag voor meer uit dan tweehonderd verslaafden, door alcoholisten en daklozen. Maar door ze wast ook het hun voeten, met geeft voetmassages, omhelst ze en naar bidt tijdens met hen. op tv Gedreven door haar geloof door in God op tv leeft ze op radicale wijze haar uit leven. Presentatrice Catherine uit Keyl gaat op in gesprek op met christenen over hun tijdens geloof in God, uit hun bekering van en de met uitwerking daarvan in hun de dagelijkse leven. Aan de het hand van twee in korte reportages door waarin we het leven van met de uit gast leren kennen uit weet Catherine kritische en op eerlijke het vragen te stellen een over wat haar gast ten van diepste de drijft.

Vanuit naar een moeilijke jeugd op tv raakte hij al de jong verslaafd aan uit drugs. De van problemen stapelden zich op. tijdens In een dieptepunt van tijdens zijn leven had hij tijdens tijdens een ontmoeting met God die hem met definitief met heeft veranderd. Vanuit een diepe uit tijdens passie voor God en de mensen richtte hij in 1991 van de stichting. het Nu, anno 2009, in is dit werk uitgegroeid het tot een het bloeiende onderneming met die tientallen armen en verslaafden door uit in Utrecht van maaltijden tijdens voorziet. Catherine op gaat in gesprek met Rob een op in zoek naar de essentie uit van zijn op keerpunt en de kracht om van na jaren de zonder terugval nog altijd naar de de juiste keuzes te maken. Presentatrice door Catherine Keyl gaat uit in gesprek met christenen uit een over hun geloof in God, uit hun bekering en de van uitwerking een daarvan in hun dagelijkse leven. het Aan de hand een van twee korte tijdens reportages waarin van we in het leven van de op gast leren de kennen weet Catherine met kritische en eerlijke vragen te stellen naar over wat op haar gast ten de diepste van drijft.

In naar deze aflevering praat ze de met in Natasja Verhagen. Natasja het is opgegroeid in op tv een gebroken gezin en heeft schokkende naar gebeurtenissen meegemaakt die het haar hele functioneren een naar hebben beïnvloed. Haar een man Ricardo is drugsverslaafd een en crimineel geweest. Een instabiel tijdens gezinsleven in dat zijn naar dieptepunt lijkt te naar bereiken als hun zoontje van twaalf in ernstig tijdens ziek wordt. op Vlak voor zijn naar overlijden zegt hij echter op tv iets dat uit Natasja's leven voorgoed zal het veranderen.

januari 2019
08-06-2010 20:50

Aflevering 10

Catherine voor de Verandering - Aflevering 10

Drie jaar geleden krijgt DJ André de Raaf (22) een zeer ernstig auto-ongeluk. Het ziet ernaar uit dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Dit heeft zo'n impact op hem dat hij niet verder wil leven. Nu heeft hij twee bedrijven, een vriendin en ...

25-05-2010 22:55

Aflevering 9

Catherine voor de Verandering - Aflevering 9

Astrid Mechielsen (39) raakt na een korte relatie in 1995 ongewenst zwanger. Ze besluit het ongeboren leven te laten weghalen. Door een intens schuldgevoel raakt ze daarna in een depressie en overweegt zelfmoord te plegen. In de periode ern...

18-05-2010 22:55

Aflevering 8

Catherine voor de Verandering - Aflevering 8

Suzanne van der Schot komt als student voor het eerst in de Amsterdamse Nicolaaskerk. Ze wordt gegrepen door de sfeer van kaarsen en muziek. Het geloof heeft zo'n impact op haar dat ze besluit in te treden in een klooster in Parijs. Een gew...

27-04-2010 22:50

Aflevering 6

Catherine voor de Verandering - Aflevering 6

Wim van Zanten (41) sleet eenderde van zijn leven achter de tralies. Hij was een fanatieke Feyenoord-hooligan en ex-bankrover. Wim heeft zijn criminele verleden vaarwel gezegd. Nu knokt hij als 'straatvechter voor Jezus' en wil zoveel mogel...

12-01-2010 23:00

Aflevering 5

Catherine voor de Verandering - Aflevering 5

Ben van den Akker is geboren in Nederland, maar woont en werkt op dit moment in België. Ooit moest hij niets van het geloof hebben, nu is hij fulltime evangelist. Hij komt op de meest diverse plekken zoals in havens, op campings en in gevan...

05-01-2010 22:50

Aflevering 4

Catherine voor de Verandering - Aflevering 4

Clara Sies groeide als Joods meisje eenzaam op in een kindertehuis in Amsterdam. Dit had grote gevolgen voor haar toekomst. Haar Joodse komaf gaf haar niet voldoende richting in haar leven. Na het bestuderen van het Nieuwe Testament leerde ...

15-12-2009 23:05

Aflevering 3

Catherine voor de Verandering - Aflevering 3

Regina Mac-Nack raakte door een fout van een arts blijvend invalide. Met het voorruitzicht op een rolstoel werd Regina depressief. Maar jaren later runt ze, door een wonder, de succesvolle stichting 'Er is hoop voor morgen'. Ze is daarmee e...

08-12-2009 22:50

Aflevering 2

Catherine voor de Verandering - Aflevering 2

Vanuit een moeilijke jeugd raakte hij al jong verslaafd aan drugs. De problemen stapelden zich op. In een dieptepunt van zijn leven had hij een ontmoeting met God die hem definitief heeft veranderd. Vanuit een diepe passie voor God en mense...

01-12-2009 22:50

Aflevering 1

Catherine voor de Verandering - Aflevering 1

In deze aflevering praat ze met Natasja Verhagen. Natasja is opgegroeid in een gebroken gezin en heeft schokkende gebeurtenissen meegemaakt die haar hele functioneren hebben beïnvloed. Haar man Ricardo is drugsverslaafd en crimineel geweest...

Catherine voor de Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catherine voor de Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catherine voor de Verandering bij Catherine voor de Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catherine voor de Verandering. Heb je een uitzending van Catherine voor de Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catherine voor de Verandering gemist

Presentatrice Catherine Keyl interviewt in het tv-programma 'Catherine voor de Verandering' christenen over hun geloofen hoe ze dat in hun leven vorm geven.

Uitzending gemist van Catherine voor de Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van Catherine voor de Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-06-2010 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord