Programma gemist?

Drie de jaar geleden een krijgt DJ André de Raaf (22) door een zeer naar ernstig auto-ongeluk. Het het ziet ernaar tijdens uit dat hij nooit meer uit zal van kunnen lopen. Dit met heeft zo'n uit impact op hem dat met hij niet verder in wil leven. uit Nu heeft hij twee bedrijven, door een vriendin van en hij de is een gelukkig naar mens. Catherine zoekt hem op tijdens en praat met door hem in over deze moeilijke jaren. Helemaal op verbaasd uit is Catherine als ze met een André naar een uit oude vrouw gaat die in een enorme op tv impact op door zijn leven uit heeft gehad. Catherine een gaat op pad met mensen op die een beweren totaal veranderd te uit zijn door hun het bekering tot God. Zij onderzoekt door hoe naar echt die verandering is en tijdens zijn de deze gelovigen in nu beter af?

Astrid op tv Mechielsen (39) raakt na met een korte op relatie in 1995 van ongewenst zwanger. Ze besluit door het ongeboren leven te uit laten weghalen. met Door een intens naar schuldgevoel raakt ze door daarna in op tv een depressie en op overweegt zelfmoord met te plegen. In de periode het erna maakt ze een uit geestelijke op tv verandering door. van Nu is ze moeder van de in pasgeboren Samuel. Catherine naar gaat met uit Astrid uit terug naar de plekken die belangrijk van zijn voor tijdens haar levensverhaal, waaronder het tijdens monument voor ongeboren een kinderen een in Hazerswoude. Catherine gaat op een op pad met mensen die beweren totaal op door veranderd te zijn uit door hun bekering tot God. Zij tijdens onderzoekt uit hoe echt naar die verandering is en zijn op tv deze gelovigen nu door beter van af?

Suzanne in van der Schot komt door als het student voor het eerst in op de Amsterdamse de Nicolaaskerk. Ze wordt gegrepen een door de sfeer van op kaarsen de en muziek. Het geloof heeft de op tv zo'n impact op de haar dat ze met besluit in te treden in een van klooster in van Parijs. Een geweldige tijd, een uit maar toch blijft ze niet. door Hoe ziet haar naar leven er nu uit door en door welke rol speelt het in geloof in op tv haar dagelijkse door leven in Amsterdam? Catherine gaat op tv op pad tijdens met mensen die met beweren totaal veranderd met te zijn naar door hun bekering tot met God. Zij onderzoekt hoe echt van die door verandering is en zijn deze naar gelovigen nu beter tijdens in af?

Wim tijdens van Zanten op tv (41) sleet eenderde van zijn een leven achter de tralies. op tv het Hij was een fanatieke Feyenoord-hooligan het en ex-bankrover. Wim van heeft zijn op tv criminele verleden vaarwel gezegd. in Nu met knokt hij als 'straatvechter in voor Jezus' en wil op tv zoveel mogelijk mensen winnen uit voor uit het geloof. Catherine ontmoet Wim een en onderzoekt door de ommezwaai van op tv boef tijdens naar evangelist. Catherine op tv gaat op pad met uit mensen die beweren totaal veranderd in te zijn door tijdens hun bekering door tot met God. Zij onderzoekt hoe echt die door verandering is. Zijn een deze gelovigen nu van beter de af?

Ben met van den op Akker is geboren in Nederland, maar uit woont en werkt op door op dit moment in met België. Ooit moest tijdens hij niets van het een geloof hebben, naar nu is hij fulltime op tv evangelist. door Hij komt op tijdens de meest diverse plekken zoals in uit havens, op campings met en van in gevangenissen. de En met een duidelijk doel: van mensen dat uit te geven wat hij zelf een heeft gevonden, geloof op tv in in God. Al meer dan 30 van jaar het weet hij door mensen deze hoop te uit geven en hen op van een creatieve manier op tv in met hun geloof te op tv bemoedigen. Maar hoe zit dat met op hem tijdens zelf? En zitten mensen in uit deze tijd nog naar wel op tv te wachten door op een evangelist? In een naar open gesprek ontdekt het Catherine het zijn drijfveren. Presentatrice van Catherine Keyl gaat in de gesprek met christenen het over hun geloof in een God, hun bekering de en de door uitwerking daarvan op tv in hun dagelijkse het leven. Aan de op tv hand van twee korte reportages waarin met we het leven het van de met gast van leren kennen weet Catherine kritische het en eerlijke vragen naar te stellen over wat met haar gast ten door in diepste drijft.

Clara Sies een groeide op als Joods meisje eenzaam op naar in een in kindertehuis in naar Amsterdam. Dit had grote van gevolgen voor naar haar toekomst. Haar Joodse een komaf gaf haar niet de voldoende richting een in haar leven. uit Na het bestuderen van het in Nieuwe de Testament leerde ze Jezus kennen in de als de Weg tot God. Nu tijdens geeft ze op dit op tv geloof handen en tijdens voeten door een inmiddels op tv zeer bekend concept, de voedselbank. de van Achter de oprichtster van deze een succesvolle hulpmethode gaat tijdens een interessant groeiproces schuil. door Pas rond een haar 40e merkt in Clara op tv dat haar verleden tot rust komt op tv en een dat ze leert de dat ze uit mag zijn zoals ze uit is. In een bijzonder gesprek in de gaat Catherine dieper in de op de verandering van de Clara. Presentatrice Catherine van Keyl gaat in gesprek naar met christenen uit over hun tijdens geloof in God, hun naar bekering en de uitwerking met daarvan uit in hun naar dagelijkse leven. Aan de de hand van twee korte reportages van waarin door we het leven van de door gast het leren kennen in weet Catherine kritische en door eerlijke vragen naar te stellen over met wat haar gast tijdens ten diepste drijft.

Regina met Mac-Nack raakte door een met fout van een van arts tijdens blijvend invalide. Met het voorruitzicht op tijdens een rolstoel het werd in Regina depressief. Maar jaren de later runt van ze, door een wonder, de succesvolle naar stichting door 'Er is naar hoop voor morgen'. Ze is daarmee de een moeder met voor de velen in Amsterdam Zuid-Oost. Ze kookt de iedere zaterdag voor de naar meer dan tweehonderd op verslaafden, alcoholisten en daklozen. Maar ze op tv wast ook hun naar voeten, met geeft voetmassages, omhelst ze en in bidt het met hen. Gedreven de door haar geloof van in God leeft een ze op radicale wijze op tv haar leven. Presentatrice naar Catherine Keyl door gaat in gesprek met uit christenen over hun met geloof in door God, hun een bekering en de uitwerking daarvan in van uit hun dagelijkse leven. Aan de het hand van de twee korte reportages waarin we van door het leven van de gast met leren kennen naar weet Catherine kritische en op eerlijke met vragen te stellen de over wat haar gast op ten diepste met drijft.

Vanuit een moeilijke de jeugd tijdens raakte hij al van jong verslaafd tijdens aan drugs. De problemen van stapelden zich op. In uit een dieptepunt van door zijn leven had de hij van een ontmoeting met God die hem met van definitief heeft veranderd. Vanuit de een diepe passie voor God tijdens op tv en mensen richtte hij in 1991 op tv de stichting. Nu, van anno 2009, een is dit een werk uitgegroeid tot een bloeiende op onderneming die met tientallen armen en van verslaafden uit Utrecht van uit het maaltijden voorziet. Catherine met gaat in gesprek met Rob op van zoek een naar de essentie van zijn op van keerpunt en de kracht een om na jaren zonder terugval op tv nog op tv altijd de met juiste keuzes te de maken. Presentatrice Catherine Keyl naar gaat in op gesprek met christenen over hun geloof het in God, van hun de bekering en de op tv uitwerking daarvan in hun dagelijkse leven. op tv Aan de van hand van twee korte uit reportages tijdens waarin we het leven van naar de gast door leren kennen weet tijdens Catherine kritische en uit eerlijke vragen te stellen in over door wat haar gast het ten diepste op drijft.

In deze aflevering de praat ze met door Natasja Verhagen. Natasja in is opgegroeid in de uit een gebroken gezin en op tv heeft schokkende gebeurtenissen meegemaakt met die haar van hele functioneren hebben beïnvloed. de Haar met man Ricardo is drugsverslaafd de en crimineel geweest. door Een instabiel gezinsleven in dat zijn dieptepunt lijkt te op tv bereiken als op hun naar zoontje van twaalf ernstig ziek wordt. op tv Vlak uit voor zijn door overlijden zegt hij het echter iets dat Natasja's leven een voorgoed door zal veranderen.

oktober 2020
08-06-2010 20:50

Aflevering 10

Catherine voor de Verandering - Aflevering 10

Drie jaar geleden krijgt DJ André de Raaf (22) een zeer ernstig auto-ongeluk. Het ziet ernaar uit dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Dit heeft zo'n impact op hem dat hij niet verder wil leven. Nu heeft hij twee bedrijven, een vriendin en ...

25-05-2010 22:55

Aflevering 9

Catherine voor de Verandering - Aflevering 9

Astrid Mechielsen (39) raakt na een korte relatie in 1995 ongewenst zwanger. Ze besluit het ongeboren leven te laten weghalen. Door een intens schuldgevoel raakt ze daarna in een depressie en overweegt zelfmoord te plegen. In de periode ern...

18-05-2010 22:55

Aflevering 8

Catherine voor de Verandering - Aflevering 8

Suzanne van der Schot komt als student voor het eerst in de Amsterdamse Nicolaaskerk. Ze wordt gegrepen door de sfeer van kaarsen en muziek. Het geloof heeft zo'n impact op haar dat ze besluit in te treden in een klooster in Parijs. Een gew...

27-04-2010 22:50

Aflevering 6

Catherine voor de Verandering - Aflevering 6

Wim van Zanten (41) sleet eenderde van zijn leven achter de tralies. Hij was een fanatieke Feyenoord-hooligan en ex-bankrover. Wim heeft zijn criminele verleden vaarwel gezegd. Nu knokt hij als 'straatvechter voor Jezus' en wil zoveel mogel...

12-01-2010 23:00

Aflevering 5

Catherine voor de Verandering - Aflevering 5

Ben van den Akker is geboren in Nederland, maar woont en werkt op dit moment in België. Ooit moest hij niets van het geloof hebben, nu is hij fulltime evangelist. Hij komt op de meest diverse plekken zoals in havens, op campings en in gevan...

05-01-2010 22:50

Aflevering 4

Catherine voor de Verandering - Aflevering 4

Clara Sies groeide als Joods meisje eenzaam op in een kindertehuis in Amsterdam. Dit had grote gevolgen voor haar toekomst. Haar Joodse komaf gaf haar niet voldoende richting in haar leven. Na het bestuderen van het Nieuwe Testament leerde ...

15-12-2009 23:05

Aflevering 3

Catherine voor de Verandering - Aflevering 3

Regina Mac-Nack raakte door een fout van een arts blijvend invalide. Met het voorruitzicht op een rolstoel werd Regina depressief. Maar jaren later runt ze, door een wonder, de succesvolle stichting 'Er is hoop voor morgen'. Ze is daarmee e...

08-12-2009 22:50

Aflevering 2

Catherine voor de Verandering - Aflevering 2

Vanuit een moeilijke jeugd raakte hij al jong verslaafd aan drugs. De problemen stapelden zich op. In een dieptepunt van zijn leven had hij een ontmoeting met God die hem definitief heeft veranderd. Vanuit een diepe passie voor God en mense...

01-12-2009 22:50

Aflevering 1

Catherine voor de Verandering - Aflevering 1

In deze aflevering praat ze met Natasja Verhagen. Natasja is opgegroeid in een gebroken gezin en heeft schokkende gebeurtenissen meegemaakt die haar hele functioneren hebben beïnvloed. Haar man Ricardo is drugsverslaafd en crimineel geweest...

Catherine voor de Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catherine voor de Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catherine voor de Verandering bij Catherine voor de Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catherine voor de Verandering. Heb je een uitzending van Catherine voor de Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catherine voor de Verandering gemist

Presentatrice Catherine Keyl interviewt in het tv-programma 'Catherine voor de Verandering' christenen over hun geloofen hoe ze dat in hun leven vorm geven.

Uitzending gemist van Catherine voor de Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van Catherine voor de Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-06-2010 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!