Programma gemist?

Drie jaar geleden uit krijgt DJ André met uit de Raaf (22) een zeer ernstig de met auto-ongeluk. Het ziet naar ernaar uit dat hij nooit op tv meer zal tijdens kunnen lopen. Dit de heeft zo'n impact op hem van dat het hij niet verder wil op tv leven. Nu heeft uit hij twee bedrijven, een een vriendin op tv en hij is een gelukkig tijdens mens. met Catherine zoekt hem op op tv en praat met door hem over deze moeilijke naar op tv jaren. Helemaal verbaasd is van Catherine als ze met André met naar een oude uit vrouw een gaat die met een enorme impact op zijn een leven heeft gehad. de Catherine de gaat op pad met van mensen die beweren totaal veranderd naar te op zijn door hun door bekering tot God. Zij naar onderzoekt de hoe echt die verandering op is en zijn naar deze gelovigen nu beter door af?

Astrid Mechielsen een (39) raakt na een het korte relatie in op 1995 het ongewenst zwanger. de Ze besluit het ongeboren leven te naar in laten weghalen. Door een intens in schuldgevoel raakt ze daarna door in een depressie door en op overweegt zelfmoord de te plegen. In de naar periode erna maakt op ze een geestelijke verandering op door. Nu is uit ze moeder uit van de pasgeboren de Samuel. Catherine van gaat met Astrid het terug naar de plekken die belangrijk een zijn voor haar naar door levensverhaal, waaronder het in monument voor ongeboren kinderen het in Hazerswoude. het Catherine gaat op de pad met mensen die beweren met totaal naar veranderd te zijn door hun van bekering tot God. Zij een onderzoekt hoe tijdens echt uit die verandering is en tijdens zijn deze uit gelovigen nu beter op tv af?

Suzanne van het der Schot van komt als op tv student voor het eerst in door de Amsterdamse Nicolaaskerk. van Ze wordt gegrepen in door de sfeer op tv van in kaarsen en muziek. naar Het geloof heeft op tv zo'n impact op haar dat op ze besluit in te uit treden in in een klooster door in Parijs. Een uit geweldige tijd, maar toch op blijft tijdens ze niet. Hoe ziet haar leven op er nu uit een en het welke rol speelt de het geloof in haar dagelijkse tijdens leven in Amsterdam? door uit Catherine gaat op pad in met mensen de die beweren totaal veranderd te uit zijn door hun op tv bekering tot door God. Zij onderzoekt hoe echt het die verandering is een van en zijn deze de gelovigen nu beter van af?

Wim van Zanten uit (41) sleet eenderde tijdens van zijn leven op achter de in tralies. Hij was in een fanatieke Feyenoord-hooligan tijdens en ex-bankrover. de Wim heeft zijn criminele verleden tijdens vaarwel uit gezegd. Nu knokt hij als op 'straatvechter voor op Jezus' en wil zoveel naar door mogelijk mensen winnen voor door het geloof. Catherine ontmoet het Wim tijdens en onderzoekt de ommezwaai van naar boef naar evangelist. Catherine op tv gaat het op pad met mensen in die beweren totaal op tv veranderd te zijn op tv door een hun bekering tot God. Zij tijdens onderzoekt hoe echt op tv die het verandering is. Zijn deze gelovigen nu tijdens uit beter af?

Ben van tijdens den een Akker is geboren in in Nederland, maar woont en werkt tijdens met op dit moment in België. Ooit het moest hij op tv niets naar van het geloof hebben, naar nu is hij fulltime op tv evangelist. uit Hij komt op door de meest diverse plekken zoals het in havens, op door campings en in op tv gevangenissen. En met een uit duidelijk doel: mensen door tijdens dat te geven een wat hij zelf heeft gevonden, op geloof in God. op Al meer dan naar 30 jaar weet op tv hij uit mensen deze hoop te geven en het naar hen op een creatieve manier in naar de hun geloof te bemoedigen. van Maar hoe in zit dat met hem zelf? door En zitten mensen in uit deze tijd nog uit wel te wachten op op een evangelist? op tv op In een open gesprek op tv ontdekt Catherine met zijn drijfveren. Presentatrice Catherine met Keyl gaat uit in gesprek met christenen over naar hun geloof in het God, hun bekering en de de uitwerking naar daarvan in hun dagelijkse in leven. Aan naar de de hand van twee door korte reportages waarin we het leven het van de de gast op tv leren kennen weet Catherine kritische tijdens en eerlijke vragen het te stellen over van wat haar gast door ten diepste de drijft.

Clara Sies op groeide als Joods meisje het eenzaam op in in een kindertehuis in uit Amsterdam. Dit de had grote gevolgen naar voor haar toekomst. op tv Haar Joodse komaf met gaf haar niet met voldoende richting in op tv haar leven. met Na het bestuderen van de het Nieuwe de Testament leerde het ze Jezus kennen naar als de Weg tot uit God. Nu geeft ze dit de geloof handen en uit voeten door in een inmiddels zeer bekend het het concept, de voedselbank. in Achter de oprichtster van de deze succesvolle hulpmethode gaat een tijdens interessant groeiproces schuil. met Pas rond haar op 40e uit merkt Clara dat haar in verleden tot rust komt door en in dat ze leert een dat ze mag de zijn zoals op ze is. In een bijzonder tijdens gesprek gaat Catherine op dieper in op de de verandering van Clara. de Presentatrice Catherine Keyl van van gaat in gesprek met een christenen over hun geloof in op God, hun naar bekering en de uitwerking door op tv daarvan in hun dagelijkse leven. met Aan de hand tijdens van twee korte op tv reportages waarin we door het leven van de met gast leren kennen de weet naar Catherine kritische en eerlijke door vragen te stellen met over wat haar gast het ten diepste door drijft.

Regina uit Mac-Nack raakte door een in fout van een arts het blijvend invalide. Met de het tijdens voorruitzicht op een het rolstoel werd Regina depressief. Maar van jaren het later runt ze, uit door een wonder, de succesvolle in stichting 'Er tijdens is hoop een voor morgen'. een Ze is daarmee naar een moeder voor velen in uit Amsterdam Zuid-Oost. op Ze kookt iedere zaterdag een voor meer dan tweehonderd met verslaafden, alcoholisten door en daklozen. Maar in ze wast ook op tv hun voeten, geeft voetmassages, de omhelst ze in en van bidt met hen. een Gedreven door haar geloof in van God leeft ze op uit uit radicale wijze haar op leven. Presentatrice Catherine Keyl gaat in door door gesprek met christenen door over hun geloof in naar God, hun bekering naar en de uitwerking daarvan van in hun op tv dagelijkse leven. Aan de op tv hand van op tv twee korte reportages waarin we de op het leven van de gast leren met kennen tijdens weet Catherine met kritische en eerlijke vragen te tijdens stellen uit over wat haar gast ten diepste op met drijft.

Vanuit met een moeilijke jeugd raakte op hij al jong met verslaafd het aan drugs. De naar problemen stapelden zich op. In een tijdens dieptepunt naar van zijn leven had tijdens hij een ontmoeting met uit God die op tv hem definitief heeft veranderd. door Vanuit een op tv diepe de passie voor God en mensen richtte de hij in 1991 uit de de stichting. Nu, op anno 2009, is het dit werk uitgegroeid tot in een bloeiende onderneming die de tientallen armen en het verslaafden uit Utrecht tijdens van een maaltijden voorziet. Catherine tijdens gaat in gesprek met Rob op op tv zoek naar tijdens de essentie het van zijn keerpunt en de de kracht om door na jaren naar zonder terugval nog altijd de naar juiste keuzes uit te maken. Presentatrice Catherine het Keyl door gaat in van gesprek met christenen uit over hun geloof in uit God, hun door bekering en de uitwerking van daarvan in hun de dagelijkse leven. Aan de hand van van uit twee korte in reportages waarin we het leven van tijdens de het gast leren kennen weet in Catherine kritische naar en eerlijke vragen op tv te stellen een over wat haar gast ten diepste van de drijft.

In deze aflevering het praat ze uit met Natasja tijdens Verhagen. Natasja is opgegroeid in van in een gebroken gezin en heeft uit schokkende gebeurtenissen meegemaakt die het haar hele naar functioneren hebben beïnvloed. met Haar man Ricardo uit is drugsverslaafd op en crimineel op tv geweest. Een instabiel gezinsleven op tv dat zijn dieptepunt door lijkt te bereiken als hun het zoontje een van twaalf ernstig ziek met wordt. Vlak met voor zijn overlijden zegt een hij echter iets dat naar Natasja's leven voorgoed op zal op veranderen.

februari 2021
08-06-2010 20:50

Aflevering 10

Catherine voor de Verandering - Aflevering 10

Drie jaar geleden krijgt DJ André de Raaf (22) een zeer ernstig auto-ongeluk. Het ziet ernaar uit dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Dit heeft zo'n impact op hem dat hij niet verder wil leven. Nu heeft hij twee bedrijven, een vriendin en ...

25-05-2010 22:55

Aflevering 9

Catherine voor de Verandering - Aflevering 9

Astrid Mechielsen (39) raakt na een korte relatie in 1995 ongewenst zwanger. Ze besluit het ongeboren leven te laten weghalen. Door een intens schuldgevoel raakt ze daarna in een depressie en overweegt zelfmoord te plegen. In de periode ern...

18-05-2010 22:55

Aflevering 8

Catherine voor de Verandering - Aflevering 8

Suzanne van der Schot komt als student voor het eerst in de Amsterdamse Nicolaaskerk. Ze wordt gegrepen door de sfeer van kaarsen en muziek. Het geloof heeft zo'n impact op haar dat ze besluit in te treden in een klooster in Parijs. Een gew...

27-04-2010 22:50

Aflevering 6

Catherine voor de Verandering - Aflevering 6

Wim van Zanten (41) sleet eenderde van zijn leven achter de tralies. Hij was een fanatieke Feyenoord-hooligan en ex-bankrover. Wim heeft zijn criminele verleden vaarwel gezegd. Nu knokt hij als 'straatvechter voor Jezus' en wil zoveel mogel...

12-01-2010 23:00

Aflevering 5

Catherine voor de Verandering - Aflevering 5

Ben van den Akker is geboren in Nederland, maar woont en werkt op dit moment in België. Ooit moest hij niets van het geloof hebben, nu is hij fulltime evangelist. Hij komt op de meest diverse plekken zoals in havens, op campings en in gevan...

05-01-2010 22:50

Aflevering 4

Catherine voor de Verandering - Aflevering 4

Clara Sies groeide als Joods meisje eenzaam op in een kindertehuis in Amsterdam. Dit had grote gevolgen voor haar toekomst. Haar Joodse komaf gaf haar niet voldoende richting in haar leven. Na het bestuderen van het Nieuwe Testament leerde ...

15-12-2009 23:05

Aflevering 3

Catherine voor de Verandering - Aflevering 3

Regina Mac-Nack raakte door een fout van een arts blijvend invalide. Met het voorruitzicht op een rolstoel werd Regina depressief. Maar jaren later runt ze, door een wonder, de succesvolle stichting 'Er is hoop voor morgen'. Ze is daarmee e...

08-12-2009 22:50

Aflevering 2

Catherine voor de Verandering - Aflevering 2

Vanuit een moeilijke jeugd raakte hij al jong verslaafd aan drugs. De problemen stapelden zich op. In een dieptepunt van zijn leven had hij een ontmoeting met God die hem definitief heeft veranderd. Vanuit een diepe passie voor God en mense...

01-12-2009 22:50

Aflevering 1

Catherine voor de Verandering - Aflevering 1

In deze aflevering praat ze met Natasja Verhagen. Natasja is opgegroeid in een gebroken gezin en heeft schokkende gebeurtenissen meegemaakt die haar hele functioneren hebben beïnvloed. Haar man Ricardo is drugsverslaafd en crimineel geweest...

Catherine voor de Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catherine voor de Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catherine voor de Verandering bij Catherine voor de Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catherine voor de Verandering. Heb je een uitzending van Catherine voor de Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catherine voor de Verandering gemist

Presentatrice Catherine Keyl interviewt in het tv-programma 'Catherine voor de Verandering' christenen over hun geloofen hoe ze dat in hun leven vorm geven.

Uitzending gemist van Catherine voor de Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van Catherine voor de Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-06-2010 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!