Programma gemist?

Drie in jaar geleden op krijgt DJ André de op Raaf (22) door een zeer ernstig auto-ongeluk. Het ziet in ernaar uit dat naar op tv hij nooit meer zal kunnen met lopen. Dit heeft naar zo'n impact in op hem dat van hij niet verder wil de leven. Nu heeft het hij twee op tv bedrijven, een vriendin een en hij is het een gelukkig mens. een Catherine zoekt het hem op en praat met hem met over deze uit moeilijke jaren. het Helemaal verbaasd is Catherine als op tv ze met André op naar op een oude vrouw een gaat die een uit enorme impact op zijn van leven heeft gehad. uit Catherine gaat de op pad met mensen de die in beweren totaal veranderd te zijn door een het hun bekering tot God. Zij naar onderzoekt hoe echt met die het verandering is en zijn op deze gelovigen nu op beter af?

Astrid tijdens Mechielsen (39) raakt na een naar korte relatie in in 1995 op tv ongewenst zwanger. van Ze besluit het ongeboren leven het te door laten weghalen. Door een intens schuldgevoel een de raakt ze daarna een in een depressie en in overweegt zelfmoord te plegen. In van de het periode erna op maakt ze een geestelijke tijdens verandering door. Nu is ze een met moeder van de pasgeboren door Samuel. Catherine gaat met in Astrid terug van naar de plekken in die belangrijk in zijn voor haar levensverhaal, op tv waaronder het monument het voor ongeboren kinderen een in Hazerswoude. op tv Catherine gaat op pad met mensen het met die beweren totaal veranderd te de zijn door een hun bekering tot God. een Zij het onderzoekt hoe echt die in verandering is en uit zijn deze gelovigen met nu beter tijdens af?

Suzanne in van der Schot komt als van student voor de het op tv eerst in de Amsterdamse Nicolaaskerk. Ze uit in wordt gegrepen door de sfeer van uit kaarsen en een muziek. Het door geloof heeft zo'n impact uit op haar dat ze de tijdens besluit in te treden in een een klooster in naar Parijs. naar Een geweldige tijd, maar toch het blijft ze niet. Hoe in ziet tijdens haar leven de er nu uit uit en welke rol speelt het met geloof in haar dagelijkse uit leven in Amsterdam? de Catherine gaat op het pad op met mensen die beweren uit totaal veranderd te zijn het door met hun bekering uit tot God. Zij onderzoekt hoe uit echt die de verandering is en zijn van deze gelovigen tijdens nu beter een af?

Wim een van Zanten (41) sleet eenderde op van door zijn leven achter de van tralies. Hij was een met fanatieke Feyenoord-hooligan met en ex-bankrover. Wim in heeft zijn criminele de verleden vaarwel door gezegd. Nu knokt hij naar als 'straatvechter voor Jezus' met en wil het zoveel mogelijk mensen winnen op voor het geloof. op tv Catherine van ontmoet Wim in en onderzoekt de de ommezwaai van boef naar evangelist. Catherine het uit gaat op pad uit met mensen die beweren totaal uit veranderd op tv te zijn door hun bekering van tot God. Zij onderzoekt uit hoe echt die naar verandering is. Zijn uit deze tijdens gelovigen nu beter tijdens af?

Ben naar van den op Akker is geboren in Nederland, maar uit woont en door werkt op dit moment uit in tijdens België. Ooit moest hij niets het van het geloof een door hebben, nu is met hij fulltime evangelist. tijdens Hij komt op de meest diverse door plekken tijdens zoals in havens, op campings in en uit in gevangenissen. En met met een duidelijk doel: uit mensen dat in te geven wat hij de zelf heeft gevonden, geloof uit in het God. Al door meer dan 30 door jaar weet hij mensen deze hoop uit te geven en tijdens hen op een de een creatieve manier in door hun geloof te bemoedigen. Maar hoe tijdens zit door dat met hem naar zelf? En zitten mensen tijdens in deze tijd tijdens nog wel te wachten op op met een evangelist? In een open tijdens gesprek in ontdekt Catherine zijn in drijfveren. Presentatrice Catherine Keyl met gaat in gesprek met het christenen over uit hun uit geloof in God, hun op tv bekering en door de uitwerking daarvan in hun dagelijkse de leven. Aan op tv de hand van met twee korte reportages een waarin we het leven uit van het de gast leren kennen weet op Catherine op tv kritische en eerlijke vragen een te stellen tijdens over wat haar gast op tv ten diepste op tv drijft.

Clara Sies groeide een de als Joods meisje eenzaam in op in een een kindertehuis in Amsterdam. in Dit had grote gevolgen voor naar haar toekomst. door Haar Joodse komaf door gaf tijdens haar niet voldoende richting naar in haar leven. op tv Na het de bestuderen van het naar Nieuwe Testament leerde ze Jezus kennen met als de tijdens Weg tot God. in Nu geeft ze dit met op tv geloof handen en voeten door op een inmiddels van zeer bekend concept, de voedselbank. het Achter de oprichtster op van van deze succesvolle hulpmethode gaat een uit interessant groeiproces schuil. een de Pas rond haar 40e merkt Clara tijdens op dat haar verleden tot de rust komt en dat ze tijdens leert dat ze tijdens in mag zijn zoals ze is. In met een op bijzonder gesprek gaat Catherine een dieper in op de tijdens verandering van het Clara. Presentatrice Catherine Keyl de gaat in gesprek met met christenen over tijdens hun geloof in van God, hun naar bekering en de uitwerking op tv daarvan een in hun het dagelijkse leven. Aan op tv de hand van twee korte reportages van waarin we uit het door leven van de gast leren tijdens kennen weet Catherine van kritische en eerlijke vragen op tv tijdens te stellen over tijdens wat haar gast door ten diepste drijft.

Regina Mac-Nack uit raakte door een de fout van van een arts met blijvend invalide. Met het voorruitzicht op op een rolstoel werd het met Regina depressief. Maar jaren later runt op tv ze, met door een wonder, met de succesvolle stichting 'Er is door een hoop voor morgen'. Ze is door daarmee een uit moeder voor velen in op Amsterdam van Zuid-Oost. Ze kookt uit iedere zaterdag voor meer van dan tweehonderd verslaafden, alcoholisten een en op daklozen. Maar ze op wast ook hun voeten, geeft op tv voetmassages, omhelst ze en op bidt met de hen. de Gedreven door haar geloof in het God leeft ze door op door radicale wijze haar naar leven. Presentatrice Catherine Keyl gaat tijdens in gesprek met christenen in over hun het geloof op tv in God, hun tijdens bekering en de met uitwerking daarvan in met hun dagelijkse leven. het Aan de hand van twee door korte reportages op tv waarin we de het leven van de gast leren een kennen weet van Catherine in kritische en eerlijke vragen te van stellen over op wat haar gast ten diepste naar de drijft.

Vanuit in een moeilijke door jeugd raakte hij al jong verslaafd op aan drugs. De op tv van problemen stapelden zich op. In een op tv dieptepunt de van zijn leven een had hij een ontmoeting met het de God die hem definitief heeft op veranderd. uit Vanuit een diepe passie met voor God uit en mensen richtte hij in door 1991 een de stichting. Nu, anno naar 2009, is in dit werk uitgegroeid door tot een bloeiende onderneming het die tientallen van armen en verslaafden uit Utrecht van uit het maaltijden voorziet. Catherine de gaat in gesprek met op Rob op zoek in naar de essentie het van zijn keerpunt en de door het kracht om na uit jaren zonder terugval nog altijd de door van juiste keuzes te maken. Presentatrice het Catherine de Keyl gaat in op gesprek met christenen over hun met geloof in God, hun op tv bekering en de een uitwerking daarvan in een hun dagelijkse het leven. Aan met de hand van een twee korte reportages waarin we op tv het leven met van naar de gast leren op kennen weet Catherine door kritische en eerlijke vragen een te stellen uit over wat haar gast door ten diepste in drijft.

In op deze aflevering praat ze het met het Natasja Verhagen. Natasja met is opgegroeid in een gebroken gezin de en heeft een schokkende gebeurtenissen meegemaakt die in haar in hele functioneren hebben het beïnvloed. Haar man van Ricardo is drugsverslaafd en crimineel de met geweest. Een instabiel gezinsleven door dat zijn dieptepunt uit lijkt te een bereiken als hun zoontje uit van twaalf ernstig ziek met wordt. door Vlak voor zijn overlijden zegt uit hij echter iets naar dat Natasja's leven met voorgoed zal van veranderen.

augustus 2019
08-06-2010 20:50

Aflevering 10

Catherine voor de Verandering - Aflevering 10

Drie jaar geleden krijgt DJ André de Raaf (22) een zeer ernstig auto-ongeluk. Het ziet ernaar uit dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Dit heeft zo'n impact op hem dat hij niet verder wil leven. Nu heeft hij twee bedrijven, een vriendin en ...

25-05-2010 22:55

Aflevering 9

Catherine voor de Verandering - Aflevering 9

Astrid Mechielsen (39) raakt na een korte relatie in 1995 ongewenst zwanger. Ze besluit het ongeboren leven te laten weghalen. Door een intens schuldgevoel raakt ze daarna in een depressie en overweegt zelfmoord te plegen. In de periode ern...

18-05-2010 22:55

Aflevering 8

Catherine voor de Verandering - Aflevering 8

Suzanne van der Schot komt als student voor het eerst in de Amsterdamse Nicolaaskerk. Ze wordt gegrepen door de sfeer van kaarsen en muziek. Het geloof heeft zo'n impact op haar dat ze besluit in te treden in een klooster in Parijs. Een gew...

27-04-2010 22:50

Aflevering 6

Catherine voor de Verandering - Aflevering 6

Wim van Zanten (41) sleet eenderde van zijn leven achter de tralies. Hij was een fanatieke Feyenoord-hooligan en ex-bankrover. Wim heeft zijn criminele verleden vaarwel gezegd. Nu knokt hij als 'straatvechter voor Jezus' en wil zoveel mogel...

12-01-2010 23:00

Aflevering 5

Catherine voor de Verandering - Aflevering 5

Ben van den Akker is geboren in Nederland, maar woont en werkt op dit moment in België. Ooit moest hij niets van het geloof hebben, nu is hij fulltime evangelist. Hij komt op de meest diverse plekken zoals in havens, op campings en in gevan...

05-01-2010 22:50

Aflevering 4

Catherine voor de Verandering - Aflevering 4

Clara Sies groeide als Joods meisje eenzaam op in een kindertehuis in Amsterdam. Dit had grote gevolgen voor haar toekomst. Haar Joodse komaf gaf haar niet voldoende richting in haar leven. Na het bestuderen van het Nieuwe Testament leerde ...

15-12-2009 23:05

Aflevering 3

Catherine voor de Verandering - Aflevering 3

Regina Mac-Nack raakte door een fout van een arts blijvend invalide. Met het voorruitzicht op een rolstoel werd Regina depressief. Maar jaren later runt ze, door een wonder, de succesvolle stichting 'Er is hoop voor morgen'. Ze is daarmee e...

08-12-2009 22:50

Aflevering 2

Catherine voor de Verandering - Aflevering 2

Vanuit een moeilijke jeugd raakte hij al jong verslaafd aan drugs. De problemen stapelden zich op. In een dieptepunt van zijn leven had hij een ontmoeting met God die hem definitief heeft veranderd. Vanuit een diepe passie voor God en mense...

01-12-2009 22:50

Aflevering 1

Catherine voor de Verandering - Aflevering 1

In deze aflevering praat ze met Natasja Verhagen. Natasja is opgegroeid in een gebroken gezin en heeft schokkende gebeurtenissen meegemaakt die haar hele functioneren hebben beïnvloed. Haar man Ricardo is drugsverslaafd en crimineel geweest...

Catherine voor de Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catherine voor de Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catherine voor de Verandering bij Catherine voor de Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catherine voor de Verandering. Heb je een uitzending van Catherine voor de Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catherine voor de Verandering gemist

Presentatrice Catherine Keyl interviewt in het tv-programma 'Catherine voor de Verandering' christenen over hun geloofen hoe ze dat in hun leven vorm geven.

Uitzending gemist van Catherine voor de Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van Catherine voor de Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-06-2010 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord