Programma gemist?

Drie jaar geleden op krijgt DJ met André de een Raaf (22) een naar zeer ernstig naar auto-ongeluk. Het ziet ernaar uit een dat met hij nooit meer zal kunnen op tv lopen. Dit heeft van zo'n impact met op hem op dat hij niet naar verder wil leven. door Nu heeft hij twee bedrijven, op een vriendin en de hij is een gelukkig met mens. Catherine met zoekt hem op de en praat uit met hem over deze op moeilijke met jaren. Helemaal verbaasd is Catherine als naar uit ze met André naar een oude op tv vrouw gaat naar die een enorme impact door op zijn leven uit heeft gehad. het Catherine door gaat op pad met mensen op die beweren tijdens totaal veranderd te een zijn door hun bekering naar tot God. Zij in onderzoekt tijdens hoe echt die van verandering is en zijn een deze gelovigen op nu beter af?

Astrid het Mechielsen (39) raakt na de een korte relatie in tijdens 1995 de ongewenst zwanger. Ze besluit op het ongeboren leven van te laten van weghalen. Door door een intens schuldgevoel raakt het ze daarna in het een depressie uit en overweegt zelfmoord uit te plegen. In de periode in erna van maakt ze een door geestelijke verandering door. Nu is door ze moeder van de op pasgeboren Samuel. Catherine met gaat met Astrid van terug van naar de plekken die belangrijk uit zijn voor haar het op levensverhaal, waaronder het monument voor van ongeboren kinderen de in Hazerswoude. Catherine op gaat op pad met mensen door die beweren tijdens totaal veranderd te zijn op door het hun bekering tot God. uit Zij tijdens onderzoekt hoe echt met die verandering is en zijn deze in gelovigen naar nu beter op tv af?

Suzanne de van der Schot komt als de student voor van het eerst in met de Amsterdamse Nicolaaskerk. Ze uit wordt gegrepen door in de in sfeer van kaarsen een en muziek. Het uit geloof heeft het zo'n impact op haar dat ze op tv besluit in te met treden op tv in een klooster in tijdens Parijs. Een met geweldige tijd, maar toch blijft van uit ze niet. Hoe ziet haar het leven tijdens er nu uit en welke rol tijdens speelt het het geloof in haar dagelijkse van van leven in Amsterdam? een Catherine gaat op pad met mensen naar die het beweren totaal veranderd te zijn naar door naar hun bekering tot God. Zij de onderzoekt uit hoe echt die het verandering is en een zijn deze gelovigen nu beter een van af?

Wim naar van Zanten met (41) sleet eenderde door van zijn leven achter de tralies. van Hij op was een fanatieke Feyenoord-hooligan op tv en ex-bankrover. Wim een heeft zijn criminele met verleden vaarwel een gezegd. Nu knokt hij in als 'straatvechter voor Jezus' van en de wil zoveel mogelijk mensen uit winnen het voor het geloof. op tv Catherine ontmoet Wim en onderzoekt het de ommezwaai van boef van naar naar evangelist. Catherine gaat tijdens op pad in met mensen die de beweren totaal veranderd een te zijn door de hun bekering tot God. uit Zij onderzoekt het hoe echt die verandering is. naar Zijn op tv deze gelovigen nu in beter af?

Ben van den tijdens een Akker is geboren in Nederland, tijdens maar woont en werkt naar op dit tijdens moment in in België. Ooit moest hij uit niets van op tv het geloof de hebben, nu is de hij fulltime evangelist. Hij komt op tv op de een meest diverse plekken zoals van in havens, door op campings de en in gevangenissen. En met een door duidelijk doel: met mensen dat te geven de wat hij zelf op heeft gevonden, geloof tijdens in God. Al door een meer dan 30 jaar het weet hij mensen deze door hoop te van geven en hen op door een creatieve manier in met hun op tv geloof te bemoedigen. Maar hoe uit zit dat uit met hem het zelf? En zitten mensen met in deze van tijd nog wel te uit wachten op een evangelist? van In op tv een open gesprek ontdekt Catherine uit van zijn drijfveren. Presentatrice Catherine Keyl op tv gaat in gesprek de met christenen over het hun door geloof in God, hun het bekering en de naar uitwerking daarvan in hun dagelijkse door leven. met Aan de hand naar van twee korte reportages op tv waarin we met het leven van de gast tijdens leren met kennen weet Catherine kritische het en het eerlijke vragen te de stellen over wat haar gast tijdens ten naar diepste drijft.

Clara Sies in groeide als Joods meisje op eenzaam een op in een in kindertehuis in Amsterdam. Dit op tv had op grote gevolgen voor op haar toekomst. Haar tijdens Joodse komaf gaf haar niet van voldoende richting in in haar leven. Na door het bestuderen van het op tv een Nieuwe Testament leerde ze Jezus kennen een als de de Weg tot God. het Nu geeft ze de dit op tv geloof handen en de voeten door een door inmiddels zeer bekend op tv concept, de voedselbank. Achter de oprichtster naar van deze succesvolle een hulpmethode gaat een de interessant groeiproces de schuil. Pas rond haar het het 40e merkt Clara dat haar de verleden op tot rust komt en op tv dat ze leert het dat ze mag zijn het zoals ze naar is. In een op bijzonder gesprek naar gaat Catherine dieper in op de op verandering van Clara. een Presentatrice Catherine uit Keyl gaat een in gesprek met christenen over met hun geloof in tijdens God, de hun bekering in en de uitwerking op tv daarvan in hun op dagelijkse leven. Aan de hand van een twee korte reportages het waarin we het van op leven van de gast naar leren kennen weet Catherine in kritische en eerlijke vragen op tv te stellen over in in wat haar gast ten diepste op drijft.

Regina Mac-Nack raakte van door een fout het van een de arts blijvend een invalide. Met het voorruitzicht op van een naar rolstoel werd Regina het depressief. Maar jaren later van runt ze, van door een wonder, het de succesvolle stichting op tv 'Er is hoop tijdens voor morgen'. Ze is daarmee door een moeder met voor velen in Amsterdam met Zuid-Oost. Ze kookt in iedere door zaterdag voor meer dan het tweehonderd verslaafden, alcoholisten door en daklozen. een Maar ze wast ook hun naar voeten, van geeft voetmassages, omhelst uit ze en bidt met hen. op tv Gedreven op door haar geloof naar in God leeft de ze op radicale wijze haar door leven. Presentatrice een Catherine de Keyl gaat in gesprek met het christenen over hun geloof door in God, hun het bekering en het de uitwerking daarvan naar in hun van dagelijkse leven. Aan de van hand van twee een korte reportages het waarin we het leven van het de op gast leren kennen weet Catherine in kritische en naar eerlijke vragen te op stellen een over wat haar gast ten op tv diepste door drijft.

Vanuit een van moeilijke op tv jeugd raakte hij al jong op verslaafd met aan drugs. De problemen op tv stapelden zich op. een In een dieptepunt van zijn een leven had het hij een de ontmoeting met God die de hem definitief heeft veranderd. in Vanuit een diepe het passie het voor God en mensen richtte door hij op in 1991 uit de stichting. Nu, anno 2009, door is dit werk op tv uitgegroeid tot door een bloeiende onderneming uit die tientallen armen tijdens en verslaafden uit Utrecht tijdens van maaltijden voorziet. uit Catherine gaat in op gesprek uit met Rob op op zoek naar de essentie van zijn door de keerpunt en de door kracht om na naar jaren zonder terugval nog altijd de uit juiste naar keuzes te maken. Presentatrice uit Catherine Keyl in gaat in gesprek met christenen uit uit over hun geloof in God, hun in bekering in en de uitwerking daarvan in in hun dagelijkse uit leven. Aan de de hand van twee korte het van reportages waarin we het leven van het de in gast leren kennen weet in Catherine kritische en in eerlijke vragen te de stellen over wat haar van gast op ten diepste een drijft.

In het deze aflevering praat in ze met Natasja het Verhagen. Natasja is opgegroeid naar in een een gebroken gezin met en heeft schokkende door gebeurtenissen meegemaakt die haar naar hele functioneren hebben beïnvloed. Haar op tv man Ricardo een is in drugsverslaafd en crimineel door geweest. Een instabiel in gezinsleven dat zijn dieptepunt lijkt te de bereiken het als hun zoontje van twaalf naar met ernstig ziek wordt. tijdens Vlak voor zijn overlijden zegt hij uit echter iets dat op tv Natasja's leven naar voorgoed zal naar veranderen.

juni 2021
08-06-2010 20:50

Aflevering 10

Catherine voor de Verandering - Aflevering 10

Drie jaar geleden krijgt DJ André de Raaf (22) een zeer ernstig auto-ongeluk. Het ziet ernaar uit dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Dit heeft zo'n impact op hem dat hij niet verder wil leven. Nu heeft hij twee bedrijven, een vriendin en ...

25-05-2010 22:55

Aflevering 9

Catherine voor de Verandering - Aflevering 9

Astrid Mechielsen (39) raakt na een korte relatie in 1995 ongewenst zwanger. Ze besluit het ongeboren leven te laten weghalen. Door een intens schuldgevoel raakt ze daarna in een depressie en overweegt zelfmoord te plegen. In de periode ern...

18-05-2010 22:55

Aflevering 8

Catherine voor de Verandering - Aflevering 8

Suzanne van der Schot komt als student voor het eerst in de Amsterdamse Nicolaaskerk. Ze wordt gegrepen door de sfeer van kaarsen en muziek. Het geloof heeft zo'n impact op haar dat ze besluit in te treden in een klooster in Parijs. Een gew...

27-04-2010 22:50

Aflevering 6

Catherine voor de Verandering - Aflevering 6

Wim van Zanten (41) sleet eenderde van zijn leven achter de tralies. Hij was een fanatieke Feyenoord-hooligan en ex-bankrover. Wim heeft zijn criminele verleden vaarwel gezegd. Nu knokt hij als 'straatvechter voor Jezus' en wil zoveel mogel...

12-01-2010 23:00

Aflevering 5

Catherine voor de Verandering - Aflevering 5

Ben van den Akker is geboren in Nederland, maar woont en werkt op dit moment in België. Ooit moest hij niets van het geloof hebben, nu is hij fulltime evangelist. Hij komt op de meest diverse plekken zoals in havens, op campings en in gevan...

05-01-2010 22:50

Aflevering 4

Catherine voor de Verandering - Aflevering 4

Clara Sies groeide als Joods meisje eenzaam op in een kindertehuis in Amsterdam. Dit had grote gevolgen voor haar toekomst. Haar Joodse komaf gaf haar niet voldoende richting in haar leven. Na het bestuderen van het Nieuwe Testament leerde ...

15-12-2009 23:05

Aflevering 3

Catherine voor de Verandering - Aflevering 3

Regina Mac-Nack raakte door een fout van een arts blijvend invalide. Met het voorruitzicht op een rolstoel werd Regina depressief. Maar jaren later runt ze, door een wonder, de succesvolle stichting 'Er is hoop voor morgen'. Ze is daarmee e...

08-12-2009 22:50

Aflevering 2

Catherine voor de Verandering - Aflevering 2

Vanuit een moeilijke jeugd raakte hij al jong verslaafd aan drugs. De problemen stapelden zich op. In een dieptepunt van zijn leven had hij een ontmoeting met God die hem definitief heeft veranderd. Vanuit een diepe passie voor God en mense...

01-12-2009 22:50

Aflevering 1

Catherine voor de Verandering - Aflevering 1

In deze aflevering praat ze met Natasja Verhagen. Natasja is opgegroeid in een gebroken gezin en heeft schokkende gebeurtenissen meegemaakt die haar hele functioneren hebben beïnvloed. Haar man Ricardo is drugsverslaafd en crimineel geweest...

Catherine voor de Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catherine voor de Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catherine voor de Verandering bij Catherine voor de Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catherine voor de Verandering. Heb je een uitzending van Catherine voor de Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catherine voor de Verandering gemist

Presentatrice Catherine Keyl interviewt in het tv-programma 'Catherine voor de Verandering' christenen over hun geloofen hoe ze dat in hun leven vorm geven.

Uitzending gemist van Catherine voor de Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van Catherine voor de Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-06-2010 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!