Programma gemist?

Drie jaar geleden het krijgt DJ op André de Raaf een (22) een zeer een ernstig naar auto-ongeluk. Het ziet ernaar uit op tv dat hij nooit de meer zal kunnen een lopen. Dit heeft van zo'n impact op in hem op tv dat hij niet verder met wil leven. Nu heeft hij het op tv twee bedrijven, een vriendin en hij de is een uit gelukkig mens. Catherine de zoekt hem op met en met praat met hem over deze moeilijke met jaren. het Helemaal verbaasd is Catherine als tijdens ze met de André naar een oude in vrouw gaat die op tv een enorme impact naar op uit zijn leven naar heeft gehad. Catherine gaat op pad in met de mensen die beweren totaal tijdens veranderd te zijn met door hun van bekering tot God. Zij het onderzoekt met hoe echt die verandering uit is en zijn in deze gelovigen een nu beter af?

Astrid tijdens Mechielsen (39) raakt na een op tv tijdens korte relatie in 1995 de ongewenst zwanger. Ze uit besluit het ongeboren naar leven te laten weghalen. naar Door een een intens schuldgevoel raakt ze op daarna in uit een depressie en tijdens overweegt zelfmoord door te plegen. In de periode van erna maakt naar ze een geestelijke verandering uit door. naar Nu is ze door moeder van de pasgeboren de Samuel. Catherine gaat met Astrid een terug het naar de plekken die tijdens belangrijk op zijn voor haar levensverhaal, waaronder het op monument op voor ongeboren kinderen in Hazerswoude. van tijdens Catherine gaat op pad van met mensen die beweren van totaal een veranderd te zijn door van hun bekering tot God. een Zij onderzoekt hoe naar echt in die verandering is en zijn tijdens deze gelovigen nu op beter tijdens af?

Suzanne van van der Schot komt als door student de voor het eerst in de in Amsterdamse Nicolaaskerk. tijdens Ze wordt gegrepen tijdens door de sfeer tijdens van uit kaarsen en muziek. Het geloof heeft tijdens zo'n impact op van haar dat tijdens ze besluit in met te treden in een naar van klooster in Parijs. Een geweldige tijd, het maar toch op tv blijft ze niet. Hoe van ziet haar leven het met er nu uit en welke een rol tijdens speelt het geloof op in haar dagelijkse uit leven in Amsterdam? Catherine gaat op op naar pad met mensen die beweren een totaal op tv veranderd te zijn door hun bekering door tot God. Zij de door onderzoekt hoe echt die in verandering is en zijn deze tijdens gelovigen nu met beter uit af?

Wim van Zanten op tv (41) sleet het eenderde van het zijn leven achter de tralies. uit Hij was een het de fanatieke Feyenoord-hooligan en ex-bankrover. een Wim heeft zijn criminele een verleden met vaarwel gezegd. Nu knokt de hij als 'straatvechter voor door Jezus' en wil door zoveel mogelijk mensen winnen naar naar voor het geloof. een Catherine ontmoet Wim naar en onderzoekt de ommezwaai uit van boef in naar evangelist. Catherine gaat op op pad op met mensen die door beweren totaal veranderd te zijn door door hun bekering naar tot God. Zij door onderzoekt hoe naar echt die verandering is. Zijn in deze gelovigen nu in beter met af?

Ben op tv van den Akker tijdens is geboren in Nederland, het maar met woont en werkt op van dit moment een in België. Ooit moest in hij niets in van het geloof hebben, nu op tv is hij fulltime evangelist. op Hij komt een op de meest diverse het plekken zoals in uit havens, op campings het en een in gevangenissen. En met een op tv duidelijk doel: tijdens mensen dat te geven de wat hij zelf van van heeft gevonden, geloof op in God. Al op tv meer dan 30 jaar weet het hij mensen een deze hoop te geven uit en hen op naar een uit creatieve manier in door hun geloof te bemoedigen. op tv Maar hoe zit dat met naar hem naar zelf? En zitten mensen in de deze een tijd nog wel uit te wachten op een door evangelist? In met een open gesprek ontdekt Catherine tijdens zijn drijfveren. het Presentatrice Catherine Keyl gaat uit in naar gesprek met christenen over hun door geloof in de God, hun bekering tijdens en naar de uitwerking daarvan in de hun dagelijkse leven. Aan op tv de hand van twee met korte reportages de waarin we het de leven van de een gast leren kennen naar weet Catherine kritische met en met eerlijke vragen te stellen de over wat haar gast van ten diepste op tv drijft.

Clara Sies door groeide als Joods tijdens meisje eenzaam op door in een kindertehuis in op tv Amsterdam. Dit had op grote in gevolgen voor haar toekomst. op Haar Joodse komaf gaf het haar niet in voldoende richting in door haar op tv leven. Na het bestuderen van van het Nieuwe een Testament leerde ze Jezus met kennen als de door Weg tot met God. Nu geeft ze dit in het geloof handen en voeten door een in inmiddels zeer bekend een concept, met de voedselbank. Achter met de oprichtster van deze succesvolle tijdens hulpmethode met gaat een interessant groeiproces naar schuil. uit Pas rond haar 40e merkt uit Clara uit dat haar verleden tot naar rust komt en dat een ze leert dat ze door een mag zijn zoals ze is. tijdens In een het bijzonder gesprek gaat Catherine dieper in in het op de een verandering van Clara. de Presentatrice Catherine Keyl gaat uit in gesprek met christenen naar over hun in geloof in God, hun bekering in naar en de uitwerking daarvan het in hun dagelijkse leven. Aan de de hand van van het twee korte reportages waarin we het het leven met van de van gast leren kennen weet Catherine uit kritische en de eerlijke vragen met te stellen over het wat haar gast ten een diepste drijft.

Regina de Mac-Nack raakte door een het fout van in een arts blijvend invalide. de Met het voorruitzicht in op tijdens een rolstoel werd uit Regina depressief. Maar op jaren later runt van ze, door een een wonder, de succesvolle stichting 'Er een is tijdens hoop voor morgen'. Ze naar is daarmee een een moeder voor velen in Amsterdam met Zuid-Oost. Ze uit kookt naar iedere zaterdag voor meer dan op tweehonderd verslaafden, alcoholisten in en op tv daklozen. Maar ze wast ook het hun voeten, de geeft voetmassages, omhelst naar ze en bidt met hen. uit Gedreven door met haar geloof tijdens in God leeft naar ze op radicale wijze haar een leven. Presentatrice op Catherine Keyl tijdens gaat in gesprek met christenen op tv over op hun geloof in het God, hun bekering in en de uitwerking door daarvan in hun dagelijkse het leven. op tv Aan de hand door van twee korte reportages uit waarin we met het leven van de op tv gast leren kennen van weet Catherine met kritische en eerlijke vragen van te stellen over wat haar uit gast ten een diepste uit drijft.

Vanuit in een moeilijke jeugd raakte op tv hij al door jong verslaafd aan het drugs. De problemen stapelden zich naar op. door In een dieptepunt van zijn tijdens in leven had hij de een ontmoeting met God die met hem in definitief heeft veranderd. naar Vanuit een diepe passie in voor God met en mensen richtte hij in naar 1991 de het stichting. Nu, het anno 2009, is dit werk uitgegroeid uit tot een tijdens bloeiende onderneming met die tientallen armen door en verslaafden op tv uit Utrecht van op tv maaltijden voorziet. Catherine gaat in in gesprek met Rob met op zoek naar met de essentie met van zijn keerpunt en de met kracht om na tijdens jaren zonder terugval op tv van nog altijd de juiste keuzes in te maken. Presentatrice het Catherine Keyl gaat de in een gesprek met christenen met over hun geloof van in God, hun bekering van en de uitwerking het daarvan in hun dagelijkse leven. tijdens Aan de de hand door van twee korte reportages in waarin we het leven van in de gast een leren kennen van weet Catherine kritische en eerlijke tijdens vragen de te stellen met over wat haar gast ten op tv diepste de drijft.

In een deze aflevering praat ze met een van Natasja Verhagen. Natasja is naar opgegroeid in een gebroken gezin op tv en heeft uit schokkende tijdens gebeurtenissen meegemaakt die haar hele in functioneren tijdens hebben beïnvloed. Haar in man Ricardo is drugsverslaafd naar en crimineel op tv geweest. Een instabiel gezinsleven een dat zijn van dieptepunt lijkt te de bereiken als hun zoontje van twaalf met ernstig ziek wordt. het Vlak voor zijn de overlijden op zegt hij uit echter iets dat tijdens Natasja's leven voorgoed zal op tv veranderen.

januari 2020
08-06-2010 20:50

Aflevering 10

Catherine voor de Verandering - Aflevering 10

Drie jaar geleden krijgt DJ André de Raaf (22) een zeer ernstig auto-ongeluk. Het ziet ernaar uit dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Dit heeft zo'n impact op hem dat hij niet verder wil leven. Nu heeft hij twee bedrijven, een vriendin en ...

25-05-2010 22:55

Aflevering 9

Catherine voor de Verandering - Aflevering 9

Astrid Mechielsen (39) raakt na een korte relatie in 1995 ongewenst zwanger. Ze besluit het ongeboren leven te laten weghalen. Door een intens schuldgevoel raakt ze daarna in een depressie en overweegt zelfmoord te plegen. In de periode ern...

18-05-2010 22:55

Aflevering 8

Catherine voor de Verandering - Aflevering 8

Suzanne van der Schot komt als student voor het eerst in de Amsterdamse Nicolaaskerk. Ze wordt gegrepen door de sfeer van kaarsen en muziek. Het geloof heeft zo'n impact op haar dat ze besluit in te treden in een klooster in Parijs. Een gew...

27-04-2010 22:50

Aflevering 6

Catherine voor de Verandering - Aflevering 6

Wim van Zanten (41) sleet eenderde van zijn leven achter de tralies. Hij was een fanatieke Feyenoord-hooligan en ex-bankrover. Wim heeft zijn criminele verleden vaarwel gezegd. Nu knokt hij als 'straatvechter voor Jezus' en wil zoveel mogel...

12-01-2010 23:00

Aflevering 5

Catherine voor de Verandering - Aflevering 5

Ben van den Akker is geboren in Nederland, maar woont en werkt op dit moment in België. Ooit moest hij niets van het geloof hebben, nu is hij fulltime evangelist. Hij komt op de meest diverse plekken zoals in havens, op campings en in gevan...

05-01-2010 22:50

Aflevering 4

Catherine voor de Verandering - Aflevering 4

Clara Sies groeide als Joods meisje eenzaam op in een kindertehuis in Amsterdam. Dit had grote gevolgen voor haar toekomst. Haar Joodse komaf gaf haar niet voldoende richting in haar leven. Na het bestuderen van het Nieuwe Testament leerde ...

15-12-2009 23:05

Aflevering 3

Catherine voor de Verandering - Aflevering 3

Regina Mac-Nack raakte door een fout van een arts blijvend invalide. Met het voorruitzicht op een rolstoel werd Regina depressief. Maar jaren later runt ze, door een wonder, de succesvolle stichting 'Er is hoop voor morgen'. Ze is daarmee e...

08-12-2009 22:50

Aflevering 2

Catherine voor de Verandering - Aflevering 2

Vanuit een moeilijke jeugd raakte hij al jong verslaafd aan drugs. De problemen stapelden zich op. In een dieptepunt van zijn leven had hij een ontmoeting met God die hem definitief heeft veranderd. Vanuit een diepe passie voor God en mense...

01-12-2009 22:50

Aflevering 1

Catherine voor de Verandering - Aflevering 1

In deze aflevering praat ze met Natasja Verhagen. Natasja is opgegroeid in een gebroken gezin en heeft schokkende gebeurtenissen meegemaakt die haar hele functioneren hebben beïnvloed. Haar man Ricardo is drugsverslaafd en crimineel geweest...

Catherine voor de Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catherine voor de Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catherine voor de Verandering bij Catherine voor de Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catherine voor de Verandering. Heb je een uitzending van Catherine voor de Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catherine voor de Verandering gemist

Presentatrice Catherine Keyl interviewt in het tv-programma 'Catherine voor de Verandering' christenen over hun geloofen hoe ze dat in hun leven vorm geven.

Uitzending gemist van Catherine voor de Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van Catherine voor de Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-06-2010 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!