Programma gemist?

Drie jaar geleden uit krijgt DJ uit André de Raaf door (22) op een zeer ernstig auto-ongeluk. Het op ziet ernaar uit dat op hij nooit het meer zal kunnen lopen. op tv tijdens Dit heeft zo'n impact op door hem dat hij een niet de verder wil leven. Nu heeft hij van op tv twee bedrijven, een vriendin in en hij is een gelukkig de mens. Catherine met zoekt hem van op en praat uit met hem over de deze moeilijke jaren. Helemaal met verbaasd is Catherine het als ze met tijdens André naar een op tv oude op vrouw gaat die een enorme impact de op van zijn leven heeft gehad. op Catherine gaat op door pad met door mensen die beweren totaal veranderd een te zijn door met de hun bekering tot God. Zij in onderzoekt hoe echt die door verandering is en in zijn deze met gelovigen nu van beter af?

Astrid een Mechielsen (39) raakt na met een korte relatie door in 1995 met ongewenst zwanger. Ze besluit het door ongeboren leven een te laten met weghalen. Door in een intens schuldgevoel raakt het ze daarna in een van depressie en door overweegt zelfmoord te met plegen. In de met periode erna maakt met ze een geestelijke verandering het door. Nu is van ze moeder van de tijdens pasgeboren Samuel. Catherine uit gaat met uit Astrid terug naar de de plekken die een belangrijk zijn op voor haar tijdens levensverhaal, waaronder het monument tijdens voor ongeboren kinderen door in Hazerswoude. Catherine gaat met op pad tijdens met mensen naar die beweren totaal veranderd te tijdens zijn door uit hun bekering tot God. Zij uit onderzoekt uit hoe echt met die verandering is en zijn de deze het gelovigen nu beter naar af?

Suzanne van der een Schot met komt als student een voor het eerst in de uit Amsterdamse Nicolaaskerk. Ze uit wordt gegrepen door met de sfeer de van kaarsen en muziek. op tv Het het geloof heeft zo'n impact het op haar het dat ze in besluit in te treden in het een klooster in Parijs. een Een naar geweldige tijd, op tv maar toch blijft ze niet. Hoe van op tv ziet haar leven er nu uit in en welke rol de speelt het geloof van in haar dagelijkse een uit leven in Amsterdam? Catherine gaat tijdens op pad met mensen een die beweren totaal het veranderd van te zijn het door hun bekering tot van God. Zij met onderzoekt hoe echt die met verandering is en zijn deze op gelovigen nu beter op tv op af?

Wim van Zanten van met (41) sleet eenderde van met zijn leven op achter de tralies. uit Hij was een fanatieke Feyenoord-hooligan en op ex-bankrover. uit Wim heeft zijn criminele verleden door vaarwel op tv gezegd. Nu knokt hij naar als 'straatvechter naar voor Jezus' en wil uit zoveel mogelijk mensen winnen de voor het uit geloof. op Catherine ontmoet Wim en onderzoekt de van ommezwaai van op tv boef naar evangelist. een Catherine gaat op het pad met in mensen die beweren totaal veranderd de te zijn een door hun bekering het tot God. in Zij onderzoekt hoe uit echt die verandering tijdens is. Zijn deze gelovigen nu de het beter af?

Ben de van den van Akker is geboren een in Nederland, maar woont en naar werkt op dit in moment in op tv België. Ooit moest op tv hij niets van het geloof door hebben, nu is op tv hij fulltime evangelist. tijdens Hij met komt op het de meest diverse uit plekken zoals in op havens, op campings door en in gevangenissen. En met op tv een op duidelijk doel: mensen dat te geven door wat hij het zelf heeft in gevonden, geloof in in God. Al meer dan uit 30 van jaar weet hij mensen naar deze hoop te geven door en hen naar op een creatieve manier in het hun geloof te in bemoedigen. Maar tijdens hoe een zit dat met hem zelf? En naar zitten mensen de in deze tijd nog door tijdens wel te wachten tijdens op een evangelist? In een tijdens open door gesprek ontdekt Catherine zijn drijfveren. Presentatrice van Catherine Keyl gaat het in gesprek met op tv uit christenen over hun naar geloof in God, hun bekering in en in de uitwerking daarvan op in hun dagelijkse leven. Aan het de naar hand van twee tijdens korte reportages waarin we een het leven van de gast een leren kennen weet met door Catherine kritische en eerlijke de vragen te een stellen over wat haar gast ten tijdens diepste naar drijft.

Clara Sies groeide een als Joods meisje van eenzaam op in de door een kindertehuis in Amsterdam. Dit had uit grote de gevolgen voor uit haar toekomst. Haar Joodse komaf in gaf een haar niet voldoende richting met in haar leven. Na uit het bestuderen van het van uit Nieuwe Testament leerde ze Jezus kennen met als de Weg door het tot God. Nu geeft de ze dit geloof handen en uit voeten door door een inmiddels zeer uit bekend concept, de voedselbank. op Achter de de oprichtster in van deze succesvolle hulpmethode gaat op een met interessant groeiproces schuil. Pas rond haar naar 40e merkt Clara in dat haar verleden de tot rust op tv komt en een dat ze leert op dat ze mag op tv zijn zoals ze is. een In een bijzonder gesprek tijdens gaat Catherine in dieper in op een de het verandering van Clara. Presentatrice Catherine naar Keyl gaat in gesprek het naar met christenen over op hun geloof in God, een hun bekering tijdens en de uitwerking daarvan in met hun dagelijkse door leven. Aan de hand van met twee korte in reportages waarin we het naar leven van naar de gast uit leren kennen weet Catherine van kritische en eerlijke tijdens vragen te naar stellen over wat haar in gast ten met diepste drijft.

Regina Mac-Nack door raakte door een van fout een van een arts blijvend invalide. een Met het voorruitzicht op op tv een rolstoel werd naar met Regina depressief. Maar met jaren later runt de ze, door een uit wonder, de succesvolle stichting 'Er is op tv hoop tijdens voor morgen'. Ze is op tv daarmee een moeder naar voor velen in op Amsterdam Zuid-Oost. in Ze kookt iedere het zaterdag voor meer in dan tweehonderd door verslaafden, alcoholisten en van daklozen. Maar ze wast ook uit hun op voeten, geeft voetmassages, naar omhelst ze en van bidt met hen. op Gedreven door haar geloof in tijdens God leeft ze tijdens op radicale met wijze haar leven. Presentatrice de Catherine Keyl een gaat in gesprek met christenen op over in hun geloof in God, op hun naar bekering en de uitwerking daarvan met in tijdens hun dagelijkse leven. met Aan de hand van twee korte op tv reportages waarin met we het leven van op tv de gast leren van kennen weet uit Catherine kritische en eerlijke tijdens een vragen te stellen het over wat haar gast ten diepste op naar drijft.

Vanuit naar een moeilijke naar jeugd raakte hij al uit jong verslaafd aan drugs. De uit problemen stapelden door zich op. In het een dieptepunt van zijn op leven op tv had hij een ontmoeting op tv met naar God die hem definitief een heeft veranderd. Vanuit een naar diepe tijdens passie voor God op tv en mensen richtte hij in een 1991 de stichting. Nu, het een anno 2009, is in dit werk uitgegroeid tot een in bloeiende onderneming die het tientallen armen en tijdens verslaafden uit Utrecht een van maaltijden uit voorziet. Catherine gaat op tv in gesprek met naar Rob op zoek naar met de het essentie van zijn met keerpunt en de kracht om van na de jaren zonder terugval met nog altijd de juiste keuzes in te maken. Presentatrice uit Catherine Keyl gaat in in gesprek naar met christenen over met hun geloof in met God, hun bekering en de met uitwerking met daarvan in hun dagelijkse leven. op Aan op de hand tijdens van twee korte reportages waarin we op het leven van van de in gast leren kennen uit weet Catherine kritische een en eerlijke door vragen te stellen over op tv wat haar gast ten uit diepste op drijft.

In deze op tv aflevering praat ze met tijdens Natasja het Verhagen. Natasja is van opgegroeid in een door gebroken gezin en door heeft schokkende gebeurtenissen meegemaakt die de op haar hele functioneren hebben beïnvloed. een Haar man Ricardo is naar drugsverslaafd en tijdens crimineel geweest. Een instabiel van gezinsleven dat zijn door op tv dieptepunt lijkt te bereiken de als hun naar zoontje van twaalf ernstig tijdens ziek wordt. Vlak voor zijn door door overlijden zegt hij echter uit iets dat Natasja's leven voorgoed door zal van veranderen.

mei 2019
08-06-2010 20:50

Aflevering 10

Catherine voor de Verandering - Aflevering 10

Drie jaar geleden krijgt DJ André de Raaf (22) een zeer ernstig auto-ongeluk. Het ziet ernaar uit dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Dit heeft zo'n impact op hem dat hij niet verder wil leven. Nu heeft hij twee bedrijven, een vriendin en ...

25-05-2010 22:55

Aflevering 9

Catherine voor de Verandering - Aflevering 9

Astrid Mechielsen (39) raakt na een korte relatie in 1995 ongewenst zwanger. Ze besluit het ongeboren leven te laten weghalen. Door een intens schuldgevoel raakt ze daarna in een depressie en overweegt zelfmoord te plegen. In de periode ern...

18-05-2010 22:55

Aflevering 8

Catherine voor de Verandering - Aflevering 8

Suzanne van der Schot komt als student voor het eerst in de Amsterdamse Nicolaaskerk. Ze wordt gegrepen door de sfeer van kaarsen en muziek. Het geloof heeft zo'n impact op haar dat ze besluit in te treden in een klooster in Parijs. Een gew...

27-04-2010 22:50

Aflevering 6

Catherine voor de Verandering - Aflevering 6

Wim van Zanten (41) sleet eenderde van zijn leven achter de tralies. Hij was een fanatieke Feyenoord-hooligan en ex-bankrover. Wim heeft zijn criminele verleden vaarwel gezegd. Nu knokt hij als 'straatvechter voor Jezus' en wil zoveel mogel...

12-01-2010 23:00

Aflevering 5

Catherine voor de Verandering - Aflevering 5

Ben van den Akker is geboren in Nederland, maar woont en werkt op dit moment in België. Ooit moest hij niets van het geloof hebben, nu is hij fulltime evangelist. Hij komt op de meest diverse plekken zoals in havens, op campings en in gevan...

05-01-2010 22:50

Aflevering 4

Catherine voor de Verandering - Aflevering 4

Clara Sies groeide als Joods meisje eenzaam op in een kindertehuis in Amsterdam. Dit had grote gevolgen voor haar toekomst. Haar Joodse komaf gaf haar niet voldoende richting in haar leven. Na het bestuderen van het Nieuwe Testament leerde ...

15-12-2009 23:05

Aflevering 3

Catherine voor de Verandering - Aflevering 3

Regina Mac-Nack raakte door een fout van een arts blijvend invalide. Met het voorruitzicht op een rolstoel werd Regina depressief. Maar jaren later runt ze, door een wonder, de succesvolle stichting 'Er is hoop voor morgen'. Ze is daarmee e...

08-12-2009 22:50

Aflevering 2

Catherine voor de Verandering - Aflevering 2

Vanuit een moeilijke jeugd raakte hij al jong verslaafd aan drugs. De problemen stapelden zich op. In een dieptepunt van zijn leven had hij een ontmoeting met God die hem definitief heeft veranderd. Vanuit een diepe passie voor God en mense...

01-12-2009 22:50

Aflevering 1

Catherine voor de Verandering - Aflevering 1

In deze aflevering praat ze met Natasja Verhagen. Natasja is opgegroeid in een gebroken gezin en heeft schokkende gebeurtenissen meegemaakt die haar hele functioneren hebben beïnvloed. Haar man Ricardo is drugsverslaafd en crimineel geweest...

Catherine voor de Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catherine voor de Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catherine voor de Verandering bij Catherine voor de Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catherine voor de Verandering. Heb je een uitzending van Catherine voor de Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catherine voor de Verandering gemist

Presentatrice Catherine Keyl interviewt in het tv-programma 'Catherine voor de Verandering' christenen over hun geloofen hoe ze dat in hun leven vorm geven.

Uitzending gemist van Catherine voor de Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van Catherine voor de Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-06-2010 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord