Programma gemist?

Drie jaar in geleden krijgt DJ André naar de Raaf tijdens (22) een van zeer ernstig auto-ongeluk. Het ziet in ernaar uit dat in hij nooit meer tijdens zal kunnen lopen. tijdens Dit heeft een zo'n impact op hem het dat hij niet de verder wil leven. uit Nu heeft hij uit het twee bedrijven, een vriendin en hij door is een een gelukkig naar mens. Catherine zoekt hem met op en praat met hem naar over deze uit moeilijke jaren. Helemaal verbaasd in is Catherine als in ze met op André op naar een oude vrouw gaat tijdens die een met enorme impact in op zijn leven heeft tijdens gehad. Catherine gaat op pad op met mensen in die beweren op totaal veranderd te zijn door met hun op bekering tot God. Zij onderzoekt op hoe echt die door verandering op tv is en de zijn deze gelovigen nu beter naar af?

Astrid met Mechielsen (39) uit raakt na een korte door relatie in uit 1995 ongewenst zwanger. Ze besluit het het ongeboren leven op te laten weghalen. het Door uit een intens schuldgevoel raakt ze door daarna in een depressie op tv met en overweegt zelfmoord het te plegen. In de periode een erna maakt ze een met geestelijke het verandering door. Nu is ze uit moeder van van de de pasgeboren Samuel. Catherine gaat met Astrid uit terug naar een de plekken uit die belangrijk zijn in voor haar tijdens levensverhaal, waaronder het monument voor ongeboren op kinderen in de Hazerswoude. in Catherine gaat op pad met mensen de die beweren totaal een veranderd het te zijn door hun bekering de tot God. op tv Zij naar onderzoekt hoe echt die verandering een is en zijn in deze gelovigen nu beter het met af?

Suzanne in van der met Schot komt als student voor uit het van eerst in de Amsterdamse Nicolaaskerk. naar Ze wordt een gegrepen door de sfeer met van kaarsen uit en muziek. Het de geloof heeft naar zo'n impact op haar dat ze op besluit in op te in treden in een klooster in Parijs. door Een geweldige tijd, door maar toch blijft het ze niet. Hoe door ziet haar leven het een er nu uit en welke een rol speelt het uit geloof van in haar dagelijkse leven de in Amsterdam? tijdens Catherine gaat op pad met een mensen die beweren door totaal veranderd in te zijn door hun op tv bekering tot op God. Zij het onderzoekt hoe echt die het verandering is en zijn deze in gelovigen het nu beter met af?

Wim van Zanten op op (41) sleet eenderde van tijdens zijn leven van achter de tralies. Hij naar was een een fanatieke Feyenoord-hooligan en ex-bankrover. het Wim heeft zijn criminele verleden uit vaarwel gezegd. het Nu knokt hij als van 'straatvechter voor Jezus' op en wil de zoveel mogelijk mensen winnen naar voor het door geloof. Catherine uit ontmoet Wim en met onderzoekt de ommezwaai van door boef naar evangelist. Catherine op tv gaat op pad van met mensen die in met beweren totaal veranderd te in zijn door van hun bekering tot van God. Zij onderzoekt hoe echt die naar verandering is. Zijn van deze een gelovigen nu beter een af?

Ben van de den Akker is geboren op tv in Nederland, maar op tv woont op en werkt met op dit moment in uit België. Ooit moest hij in niets de van het geloof hebben, door nu is hij fulltime door evangelist. Hij de komt op de meest diverse tijdens plekken zoals in het havens, het op campings en naar in gevangenissen. En met met een duidelijk naar doel: mensen dat van te geven naar wat hij zelf uit heeft gevonden, geloof in God. Al door van meer dan 30 door jaar weet hij op mensen deze hoop te geven een en hen van op een de creatieve manier in hun van geloof te bemoedigen. Maar hoe de door zit dat met van hem zelf? En zitten mensen in naar deze tijd nog van wel te wachten een door op een evangelist? In een open op op gesprek ontdekt Catherine zijn drijfveren. een Presentatrice Catherine door Keyl gaat in naar gesprek met op tv christenen over hun geloof van in God, hun bekering uit en de uitwerking daarvan een in naar hun dagelijkse op tv leven. Aan de hand het van twee korte reportages waarin op tv we het met leven door van de gast het leren kennen weet Catherine kritische een en op tv eerlijke vragen te van stellen over wat haar gast ten in uit diepste drijft.

Clara Sies op tv groeide als Joods naar meisje eenzaam op tijdens in een kindertehuis in in tijdens Amsterdam. Dit had grote gevolgen voor in op tv haar toekomst. Haar Joodse met komaf gaf haar van niet voldoende richting in het haar leven. Na het met bestuderen van met het Nieuwe Testament het leerde ze uit Jezus kennen als de door Weg een tot God. Nu geeft ze de dit geloof handen en op voeten op door een uit inmiddels zeer bekend concept, de het voedselbank. Achter de op tv oprichtster van op deze succesvolle op tv hulpmethode gaat een interessant groeiproces een schuil. naar Pas rond haar het 40e merkt Clara dat haar op verleden een tot rust komt in en dat ze leert door dat ze mag zijn van zoals ze tijdens is. In een bijzonder de gesprek gaat Catherine dieper met in de op de uit verandering van Clara. met Presentatrice Catherine Keyl gaat in van gesprek met naar christenen over hun geloof in op tv God, in hun bekering en de uitwerking in op tv daarvan in hun dagelijkse in leven. Aan de hand van van twee korte van reportages waarin in we het met leven van de gast op leren kennen weet op Catherine kritische en eerlijke in vragen te door stellen over door wat haar gast de ten diepste drijft.

Regina met Mac-Nack raakte door een fout op tv van naar een arts naar blijvend invalide. Met het met voorruitzicht op een in rolstoel werd Regina de depressief. Maar tijdens jaren later runt ze, door het een wonder, de in succesvolle stichting 'Er tijdens is op tv hoop voor morgen'. Ze is daarmee een naar een moeder voor velen in het Amsterdam op tv Zuid-Oost. Ze kookt iedere de zaterdag voor op tv meer dan tweehonderd verslaafden, alcoholisten en uit daklozen. Maar met ze wast ook door hun voeten, geeft voetmassages, op tv omhelst op ze en bidt met hen. op tv Gedreven door haar uit geloof in God op tv leeft ze de op radicale op wijze haar op tv leven. Presentatrice Catherine Keyl gaat in uit op tv gesprek met christenen over hun geloof in het in God, hun bekering en de de uitwerking in daarvan in de hun dagelijkse leven. Aan de naar hand van twee korte naar reportages waarin met we het leven op tv van uit de gast leren kennen weet uit Catherine met kritische en eerlijke vragen op tv te stellen over wat haar door een gast ten diepste op tv drijft.

Vanuit een met moeilijke jeugd raakte van hij al jong van verslaafd aan drugs. de De problemen stapelden zich door op. In op een dieptepunt van zijn op tv leven had hij met een ontmoeting met op God die hem door definitief heeft met veranderd. Vanuit een diepe het passie voor in God de en mensen richtte hij in 1991 op tv de in stichting. Nu, de anno 2009, is dit werk uitgegroeid het tot een bloeiende in onderneming die het tientallen armen door en verslaafden uit Utrecht het van maaltijden voorziet. Catherine de gaat in een gesprek met Rob in op van zoek naar de essentie van zijn op tv tijdens keerpunt en de door kracht om na jaren door zonder terugval nog altijd uit de juiste keuzes naar te maken. uit Presentatrice Catherine Keyl gaat in uit gesprek met het christenen over hun een geloof in tijdens God, hun met bekering en de uitwerking het daarvan in hun dagelijkse leven. de Aan de op tv hand van door twee korte van reportages waarin we het leven op tv van tijdens de gast leren kennen weet van Catherine kritische en de eerlijke vragen met te stellen over wat haar van tijdens gast ten diepste een drijft.

In van deze aflevering het praat ze met Natasja Verhagen. Natasja met is naar opgegroeid in een gebroken de gezin het en heeft schokkende gebeurtenissen in meegemaakt die haar met hele functioneren hebben beïnvloed. een Haar man Ricardo is van drugsverslaafd en op tv crimineel geweest. de Een instabiel in gezinsleven dat zijn door dieptepunt lijkt te uit bereiken als hun zoontje van twaalf uit het ernstig ziek wordt. Vlak voor op tv zijn overlijden zegt hij van op echter iets dat naar Natasja's leven voorgoed zal door veranderen.

december 2021
08-06-2010 20:50

Aflevering 10

Catherine voor de Verandering - Aflevering 10

Drie jaar geleden krijgt DJ André de Raaf (22) een zeer ernstig auto-ongeluk. Het ziet ernaar uit dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Dit heeft zo'n impact op hem dat hij niet verder wil leven. Nu heeft hij twee bedrijven, een vriendin en ...

25-05-2010 22:55

Aflevering 9

Catherine voor de Verandering - Aflevering 9

Astrid Mechielsen (39) raakt na een korte relatie in 1995 ongewenst zwanger. Ze besluit het ongeboren leven te laten weghalen. Door een intens schuldgevoel raakt ze daarna in een depressie en overweegt zelfmoord te plegen. In de periode ern...

18-05-2010 22:55

Aflevering 8

Catherine voor de Verandering - Aflevering 8

Suzanne van der Schot komt als student voor het eerst in de Amsterdamse Nicolaaskerk. Ze wordt gegrepen door de sfeer van kaarsen en muziek. Het geloof heeft zo'n impact op haar dat ze besluit in te treden in een klooster in Parijs. Een gew...

27-04-2010 22:50

Aflevering 6

Catherine voor de Verandering - Aflevering 6

Wim van Zanten (41) sleet eenderde van zijn leven achter de tralies. Hij was een fanatieke Feyenoord-hooligan en ex-bankrover. Wim heeft zijn criminele verleden vaarwel gezegd. Nu knokt hij als 'straatvechter voor Jezus' en wil zoveel mogel...

12-01-2010 23:00

Aflevering 5

Catherine voor de Verandering - Aflevering 5

Ben van den Akker is geboren in Nederland, maar woont en werkt op dit moment in België. Ooit moest hij niets van het geloof hebben, nu is hij fulltime evangelist. Hij komt op de meest diverse plekken zoals in havens, op campings en in gevan...

05-01-2010 22:50

Aflevering 4

Catherine voor de Verandering - Aflevering 4

Clara Sies groeide als Joods meisje eenzaam op in een kindertehuis in Amsterdam. Dit had grote gevolgen voor haar toekomst. Haar Joodse komaf gaf haar niet voldoende richting in haar leven. Na het bestuderen van het Nieuwe Testament leerde ...

15-12-2009 23:05

Aflevering 3

Catherine voor de Verandering - Aflevering 3

Regina Mac-Nack raakte door een fout van een arts blijvend invalide. Met het voorruitzicht op een rolstoel werd Regina depressief. Maar jaren later runt ze, door een wonder, de succesvolle stichting 'Er is hoop voor morgen'. Ze is daarmee e...

08-12-2009 22:50

Aflevering 2

Catherine voor de Verandering - Aflevering 2

Vanuit een moeilijke jeugd raakte hij al jong verslaafd aan drugs. De problemen stapelden zich op. In een dieptepunt van zijn leven had hij een ontmoeting met God die hem definitief heeft veranderd. Vanuit een diepe passie voor God en mense...

01-12-2009 22:50

Aflevering 1

Catherine voor de Verandering - Aflevering 1

In deze aflevering praat ze met Natasja Verhagen. Natasja is opgegroeid in een gebroken gezin en heeft schokkende gebeurtenissen meegemaakt die haar hele functioneren hebben beïnvloed. Haar man Ricardo is drugsverslaafd en crimineel geweest...

Catherine voor de Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catherine voor de Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catherine voor de Verandering bij Catherine voor de Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catherine voor de Verandering. Heb je een uitzending van Catherine voor de Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catherine voor de Verandering gemist

Presentatrice Catherine Keyl interviewt in het tv-programma 'Catherine voor de Verandering' christenen over hun geloofen hoe ze dat in hun leven vorm geven.

Uitzending gemist van Catherine voor de Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van Catherine voor de Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-06-2010 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!