Programma gemist?

Drie de jaar geleden op tv krijgt DJ André de Raaf het (22) op tv een zeer ernstig auto-ongeluk. op Het ziet ernaar een uit dat hij nooit tijdens meer zal kunnen lopen. in Dit de heeft zo'n impact op hem een dat hij een niet verder wil tijdens leven. de Nu heeft hij twee bedrijven, een in van vriendin en hij is een met gelukkig mens. Catherine zoekt tijdens hem op tijdens en de praat met hem over deze moeilijke tijdens jaren. de Helemaal verbaasd is op tv Catherine als ze met het André naar tijdens een oude uit vrouw gaat die een enorme impact in op zijn leven op tv heeft uit gehad. Catherine gaat op pad tijdens met in mensen die beweren met totaal veranderd te zijn door de in hun bekering tot een God. Zij onderzoekt hoe tijdens echt die het verandering is en zijn deze uit gelovigen een nu beter af?

Astrid Mechielsen (39) de raakt met na een korte relatie op in 1995 het ongewenst zwanger. Ze besluit in het ongeboren tijdens leven te laten weghalen. op tv Door een intens schuldgevoel tijdens raakt door ze daarna in in een depressie en overweegt zelfmoord de te plegen. In op tv de een periode erna maakt ze een op geestelijke verandering naar door. Nu is het ze moeder van de tijdens pasgeboren Samuel. met Catherine de gaat met Astrid met terug naar de plekken het die belangrijk zijn voor op tv haar de levensverhaal, waaronder het monument in voor ongeboren kinderen de in Hazerswoude. Catherine gaat op het pad met mensen in in die beweren totaal een veranderd te zijn op door hun bekering tot God. Zij een onderzoekt door hoe echt die verandering van is het en zijn deze gelovigen nu een beter de af?

Suzanne van het der Schot op tv komt als student voor het naar eerst van in de in Amsterdamse Nicolaaskerk. Ze wordt gegrepen naar door de sfeer van van kaarsen en muziek. naar Het geloof uit heeft zo'n impact met op haar dat ze in besluit van in te treden door in een klooster in uit Parijs. Een geweldige het tijd, uit maar toch blijft ze op tv niet. Hoe op ziet haar leven in er nu uit en naar welke rol speelt op het geloof in haar dagelijkse uit leven naar in Amsterdam? Catherine gaat op uit pad met het mensen die een beweren totaal een veranderd te zijn door hun met bekering tot op tv God. Zij onderzoekt hoe echt in die op tv verandering is naar en zijn deze uit gelovigen nu beter tijdens af?

Wim van Zanten uit (41) sleet naar eenderde van door zijn leven in achter de tralies. Hij was de een fanatieke uit Feyenoord-hooligan en ex-bankrover. Wim op tv heeft zijn een criminele verleden vaarwel tijdens gezegd. Nu knokt het hij als 'straatvechter voor Jezus' de en wil zoveel de het mogelijk mensen winnen op tv voor het geloof. Catherine ontmoet Wim met en van onderzoekt de ommezwaai van met boef naar evangelist. Catherine het naar gaat op pad met mensen tijdens die beweren totaal uit veranderd te zijn in door in hun bekering tot God. een Zij onderzoekt hoe echt op tv die naar verandering is. Zijn deze gelovigen nu de beter de af?

Ben van den het Akker is het geboren in het Nederland, maar woont en een werkt op dit de moment in België. naar Ooit moest een hij niets naar van het geloof met hebben, nu is het hij fulltime evangelist. Hij komt op tijdens de op tv meest diverse een plekken zoals in havens, op campings tijdens en in de gevangenissen. op En met een duidelijk doel: mensen met dat een te geven wat door hij zelf heeft naar gevonden, geloof in God. uit Al meer dan 30 door jaar naar weet hij mensen deze op hoop op te geven en hen op op een creatieve manier in naar hun een geloof te naar bemoedigen. Maar hoe zit dat met in hem zelf? van En zitten met mensen in deze tijd een nog wel te met wachten op op een evangelist? In een open op gesprek ontdekt Catherine de uit zijn drijfveren. Presentatrice Catherine Keyl een gaat in gesprek met een in christenen over hun naar geloof in God, hun van bekering en het de uitwerking daarvan in een hun dagelijkse leven. Aan de in hand van naar twee korte reportages waarin de een we het leven van de op tv gast leren kennen met weet Catherine kritische en in eerlijke vragen te op tv stellen in over wat haar de gast ten diepste de drijft.

Clara uit Sies groeide met als Joods meisje eenzaam op in door een kindertehuis in van Amsterdam. Dit tijdens had de grote gevolgen voor haar toekomst. tijdens Haar Joodse komaf met gaf haar niet het voldoende richting een in haar leven. Na het het bestuderen van het naar Nieuwe Testament leerde door op ze Jezus kennen met als de Weg tot met God. Nu geeft tijdens ze dit geloof een handen en voeten door door een het inmiddels zeer bekend concept, de het voedselbank. Achter de oprichtster tijdens op van deze succesvolle het hulpmethode gaat een interessant groeiproces schuil. een Pas rond haar in 40e merkt Clara op uit dat haar verleden tot rust komt een en een dat ze leert dat ze van mag van zijn zoals tijdens ze is. In een bijzonder gesprek in gaat Catherine dieper de in naar op de verandering van uit Clara. met Presentatrice Catherine Keyl gaat in tijdens gesprek met christenen over uit een hun geloof in God, van hun bekering het en de uitwerking daarvan op tv in hun dagelijkse uit leven. Aan naar de hand van twee de korte reportages waarin we naar het leven van een de de gast leren kennen weet Catherine op tv kritische en eerlijke vragen het tijdens te stellen over wat op haar gast ten diepste van drijft.

Regina Mac-Nack raakte uit door een fout door van in een arts blijvend invalide. Met een het voorruitzicht tijdens op door een rolstoel werd Regina depressief. Maar op tijdens jaren later runt ze, door een het wonder, de door succesvolle stichting 'Er is een hoop door voor morgen'. Ze is naar daarmee een een moeder voor velen in een Amsterdam Zuid-Oost. Ze kookt met op iedere zaterdag voor meer dan tweehonderd naar verslaafden, alcoholisten en in daklozen. Maar uit ze van wast ook hun voeten, geeft voetmassages, van omhelst ze van en bidt met hen. naar met Gedreven door haar de geloof in God leeft ze op op uit radicale wijze haar leven. door Presentatrice Catherine Keyl gaat naar in gesprek met christenen op over hun op tv geloof in God, hun de bekering door en de uitwerking daarvan van in hun dagelijkse uit leven. Aan de hand in van twee korte het reportages waarin met we het tijdens leven van de gast leren van kennen weet Catherine in kritische en eerlijke van vragen naar te stellen in over wat haar gast ten naar diepste een drijft.

Vanuit op tv een moeilijke jeugd raakte door hij al jong verslaafd het uit aan drugs. De problemen stapelden op tv zich op. In een met dieptepunt tijdens van zijn leven een had hij een ontmoeting met op tv God die hem uit definitief heeft een veranderd. Vanuit door een diepe passie voor God in een en mensen richtte hij naar in 1991 tijdens de stichting. Nu, anno naar 2009, is het dit werk uitgegroeid in tot een bloeiende op tv onderneming die tientallen armen en verslaafden op tv uit met Utrecht van op tv maaltijden voorziet. Catherine gaat in gesprek tijdens met een Rob op op zoek naar de essentie van zijn de keerpunt en de met kracht om tijdens na jaren zonder het terugval nog naar altijd de juiste keuzes te op tv maken. uit Presentatrice Catherine Keyl gaat in in gesprek van met christenen over hun geloof tijdens op tv in God, hun op bekering en de uitwerking daarvan in in hun dagelijkse leven. uit Aan de hand op met van twee korte reportages waarin we het het leven van naar op tv de gast leren kennen weet Catherine van kritische en eerlijke in de vragen te stellen over van wat haar gast ten op diepste het drijft.

In op deze aflevering praat ze op tv met Natasja Verhagen. een Natasja is een opgegroeid in een gebroken op tv gezin en heeft schokkende tijdens gebeurtenissen uit meegemaakt die haar hele een functioneren op hebben beïnvloed. Haar man naar Ricardo is drugsverslaafd en met crimineel geweest. Een instabiel op op gezinsleven dat zijn dieptepunt in lijkt te de bereiken als hun zoontje van twaalf een ernstig ziek wordt. uit Vlak uit voor zijn overlijden zegt een hij echter in iets dat Natasja's leven door voorgoed zal uit veranderen.

september 2017
08-06-2010 20:50

Aflevering 10

Catherine voor de Verandering - Aflevering 10

Drie jaar geleden krijgt DJ André de Raaf (22) een zeer ernstig auto-ongeluk. Het ziet ernaar uit dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Dit heeft zo'n impact op hem dat hij niet verder wil leven. Nu heeft hij twee bedrijven, een vriendin en ...

25-05-2010 22:55

Aflevering 9

Catherine voor de Verandering - Aflevering 9

Astrid Mechielsen (39) raakt na een korte relatie in 1995 ongewenst zwanger. Ze besluit het ongeboren leven te laten weghalen. Door een intens schuldgevoel raakt ze daarna in een depressie en overweegt zelfmoord te plegen. In de periode ern...

18-05-2010 22:55

Aflevering 8

Catherine voor de Verandering - Aflevering 8

Suzanne van der Schot komt als student voor het eerst in de Amsterdamse Nicolaaskerk. Ze wordt gegrepen door de sfeer van kaarsen en muziek. Het geloof heeft zo'n impact op haar dat ze besluit in te treden in een klooster in Parijs. Een gew...

27-04-2010 22:50

Aflevering 6

Catherine voor de Verandering - Aflevering 6

Wim van Zanten (41) sleet eenderde van zijn leven achter de tralies. Hij was een fanatieke Feyenoord-hooligan en ex-bankrover. Wim heeft zijn criminele verleden vaarwel gezegd. Nu knokt hij als 'straatvechter voor Jezus' en wil zoveel mogel...

12-01-2010 23:00

Aflevering 5

Catherine voor de Verandering - Aflevering 5

Ben van den Akker is geboren in Nederland, maar woont en werkt op dit moment in België. Ooit moest hij niets van het geloof hebben, nu is hij fulltime evangelist. Hij komt op de meest diverse plekken zoals in havens, op campings en in gevan...

05-01-2010 22:50

Aflevering 4

Catherine voor de Verandering - Aflevering 4

Clara Sies groeide als Joods meisje eenzaam op in een kindertehuis in Amsterdam. Dit had grote gevolgen voor haar toekomst. Haar Joodse komaf gaf haar niet voldoende richting in haar leven. Na het bestuderen van het Nieuwe Testament leerde ...

15-12-2009 23:05

Aflevering 3

Catherine voor de Verandering - Aflevering 3

Regina Mac-Nack raakte door een fout van een arts blijvend invalide. Met het voorruitzicht op een rolstoel werd Regina depressief. Maar jaren later runt ze, door een wonder, de succesvolle stichting 'Er is hoop voor morgen'. Ze is daarmee e...

08-12-2009 22:50

Aflevering 2

Catherine voor de Verandering - Aflevering 2

Vanuit een moeilijke jeugd raakte hij al jong verslaafd aan drugs. De problemen stapelden zich op. In een dieptepunt van zijn leven had hij een ontmoeting met God die hem definitief heeft veranderd. Vanuit een diepe passie voor God en mense...

01-12-2009 22:50

Aflevering 1

Catherine voor de Verandering - Aflevering 1

In deze aflevering praat ze met Natasja Verhagen. Natasja is opgegroeid in een gebroken gezin en heeft schokkende gebeurtenissen meegemaakt die haar hele functioneren hebben beïnvloed. Haar man Ricardo is drugsverslaafd en crimineel geweest...

Catherine voor de Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catherine voor de Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catherine voor de Verandering bij Catherine voor de Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catherine voor de Verandering. Heb je een uitzending van Catherine voor de Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catherine voor de Verandering gemist

Presentatrice Catherine Keyl interviewt in het tv-programma 'Catherine voor de Verandering' christenen over hun geloofen hoe ze dat in hun leven vorm geven.

Uitzending gemist van Catherine voor de Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van Catherine voor de Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-06-2010 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord