Programma gemist?

Trauma Centrum volgt naar spoedeisende Hulp- in en door ambulancemedewerkers tijdens hun drukke tijdens en soms in levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten met door tot trauma's als gevolg een van een tijdens ongeluk thuis of op de weg; met door alle patiënten die de hulp inroepen met met van deze zorgverleners komen aan van bod in deze dagelijkse naar op realityserie.

februari 2020
20-11-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 605 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 605 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 605 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 605 bij Aflevering 605 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 605. Heb je een uitzending van Aflevering 605 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 605 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 605? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 605 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!