Programma gemist?

Bonje uit met de buren keert in na een afwezigheid van door met twee jaar terug in een het nieuw in jasje. Zo krijgt het tijdens programma ondermeer een nieuw presentatieduo: van Dennis van de der Geest uit en Leontine Borsato. Beide presentatoren door door ontfermen zich elk over een door van de door twee partijen die met elkaar de overhoop liggen van met van als doel om tijdens gezamenlijk de ruzie uit de wereld een een te helpen. Yvonne en Jessica zijn met naar verliefd en wonen samen in Ridderkerk. van Hun woongenot op en liefdesleven wordt door verstoord door de een onderburen. Nadat ze zijn van bedreigd uit is Jessica door zelfs ergens anders gaan wonen. van De maat is nu van echt vol. met De onderburen zijn van met het Iraanse afkomst en Yvonne het en Jessica denken dat een hun geaardheid niet door door hen wordt op geaccepteerd. Tijd naar om de buren daarmee te met door confronteren.

juni 2021
20-11-2017 21:25

Bonje met de Buren

Aflevering 3, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Aflevering 3, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 4 bij Aflevering 3, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!