Programma gemist?

Bonje met door de buren keert het na in een afwezigheid van twee jaar de terug op tv in een nieuw jasje. naar Zo krijgt het op tv programma ondermeer een uit nieuw presentatieduo: Dennis op tv van der Geest en uit Leontine naar Borsato. Beide presentatoren een ontfermen zich elk over van een van in de twee partijen die met met elkaar overhoop het liggen met als naar doel om met gezamenlijk de ruzie uit de op tv wereld met te helpen. Yvonne op en Jessica zijn verliefd en wonen in met samen in Ridderkerk. Hun van woongenot en liefdesleven wordt de verstoord door de op tv onderburen. Nadat van ze zijn bedreigd is op tv Jessica zelfs op tv ergens anders gaan wonen. het De maat is nu op echt vol. in De op onderburen zijn van Iraanse afkomst naar en Yvonne en uit Jessica uit denken dat hun geaardheid niet door tijdens hen naar wordt geaccepteerd. op Tijd om de buren daarmee te naar met confronteren.

februari 2020
20-11-2017 21:25

Bonje met de Buren

Aflevering 3, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Aflevering 3, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 4 bij Aflevering 3, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!