Programma gemist?

Bonje met van de buren keert uit na een in afwezigheid van twee op tv jaar terug in een nieuw op tv jasje. Zo op krijgt het programma een ondermeer een nieuw presentatieduo: door Dennis van door der Geest en door Leontine op tv Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk een over op een van de de twee partijen die met naar elkaar overhoop liggen met een als doel om op gezamenlijk in de ruzie met uit de wereld te helpen. met Yvonne en Jessica zijn tijdens verliefd in en wonen naar samen in Ridderkerk. Hun woongenot van en een liefdesleven wordt verstoord door uit de onderburen. Nadat ze naar zijn bedreigd is Jessica van zelfs tijdens ergens anders gaan wonen. uit De maat in is nu echt met vol. De onderburen uit zijn van Iraanse afkomst naar en Yvonne en Jessica uit denken op tv dat hun tijdens geaardheid niet door hen wordt geaccepteerd. met Tijd om tijdens de met buren daarmee te met confronteren.

december 2021
20-11-2017 21:25

Bonje met de Buren

Aflevering 3, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Aflevering 3, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 4 bij Aflevering 3, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!