Programma gemist?

Bonje het met de buren op tv keert na een op afwezigheid van twee jaar terug op tv in een nieuw tijdens van jasje. Zo krijgt het de programma ondermeer het een nieuw presentatieduo: het Dennis van der Geest en Leontine in Borsato. Beide presentatoren een ontfermen zich elk op tv over een van op de naar twee partijen die met elkaar naar overhoop liggen door met als de doel om gezamenlijk de ruzie naar uit de naar wereld te helpen. op Yvonne en Jessica met zijn op tv verliefd en wonen samen in uit Ridderkerk. een Hun woongenot en liefdesleven de wordt verstoord door de tijdens onderburen. Nadat ze met zijn bedreigd naar is Jessica zelfs op tv ergens anders gaan wonen. De in maat in is nu echt vol. De het onderburen tijdens zijn van Iraanse het afkomst en Yvonne tijdens en Jessica denken dat in hun geaardheid niet door op tv hen wordt geaccepteerd. met Tijd om de de buren daarmee van te de confronteren.

juli 2020
20-11-2017 21:25

Bonje met de Buren

Aflevering 3, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Aflevering 3, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 4 bij Aflevering 3, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!