Programma gemist?

Bonje met tijdens de buren de keert na een op afwezigheid van twee het jaar terug een in een nieuw jasje. in Zo krijgt de het programma ondermeer tijdens een nieuw presentatieduo: Dennis van uit der Geest en door Leontine uit Borsato. Beide presentatoren een ontfermen zich elk over de een van de twee op tv partijen die met elkaar een overhoop liggen met met als een doel om in gezamenlijk de ruzie door uit de wereld te naar helpen. Yvonne door en Jessica zijn verliefd en wonen op tv samen de in Ridderkerk. Hun woongenot het en liefdesleven wordt op tv verstoord door de op tv onderburen. Nadat ze zijn van bedreigd op is Jessica de zelfs ergens anders gaan uit wonen. De maat tijdens is nu echt de vol. De onderburen zijn de van Iraanse met afkomst en Yvonne een en Jessica tijdens denken dat hun geaardheid niet met door hen wordt op geaccepteerd. Tijd om een de buren tijdens daarmee te op tv confronteren.

oktober 2020
20-11-2017 21:25

Bonje met de Buren

Aflevering 3, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Aflevering 3, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 4 bij Aflevering 3, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!