Programma gemist?

Bonje van met de met buren keert na naar een afwezigheid van naar twee jaar terug in een nieuw tijdens jasje. Zo krijgt in het van programma ondermeer een nieuw op presentatieduo: met Dennis van der Geest en naar Leontine Borsato. de Beide presentatoren naar ontfermen zich elk over van een van de in twee partijen van die met elkaar overhoop liggen op met met als doel om tijdens gezamenlijk de ruzie het uit de wereld te helpen. Yvonne met en Jessica op tv zijn verliefd op en wonen samen in Ridderkerk. uit Hun tijdens woongenot en liefdesleven met wordt verstoord in door de onderburen. met Nadat ze zijn de bedreigd is Jessica zelfs ergens anders naar gaan wonen. op tv De maat is nu tijdens echt met vol. De van onderburen zijn van Iraanse afkomst op tv en Yvonne een en Jessica denken met dat hun geaardheid niet door van hen wordt een geaccepteerd. Tijd op tv om de buren door daarmee te op confronteren.

februari 2021
20-11-2017 21:25

Bonje met de Buren

Aflevering 3, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Aflevering 3, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 4 bij Aflevering 3, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!