Programma gemist?

De in vrienden Sheldon, door Leonard, Raj en Howard een zijn echte geeks met een het voorliefde voor op wiskunde en fysica. Ze naar door snappen alles op het gebied van op tv natuur- en in scheikunde en van zwaartekracht de tot atomen. op tv Maar voeg atomen tijdens samen tot naar een vrouw en uit het bevattingsvermogen op van de mannen komt tijdens tot stilstand. Gelukkig hebben ze op tv hun blonde door buurvrouw naar Penny die lang niet zo slim in is, naar maar wel de de sociale vaardigheden beheerst. In het deze op tv aflevering is Sheldon ontslagen tijdens en moet een hij noodgedwongen het ?saaie? leven naar buiten de uit wetenschap proberen. Na de de eerste opwinding van in het winkelen met uit Penny, loopt het uit met tijdens de hand, als hij zelfs aan uit het naar weven van poncho?s van begint. Dit brengt op Leonard tot het van contact opnemen naar met Sheldons moeder, het Mary.

februari 2021
21-11-2017 19:40

The Big Bang Theory

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 bij Luminous Fish Effect, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Luminous Fish Effect, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Luminous Fish Effect, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!