Programma gemist?

De vrienden tijdens Sheldon, Leonard, Raj en tijdens Howard zijn een echte geeks met een van voorliefde voor wiskunde de en op tv fysica. Ze snappen alles naar op het op tv gebied van op natuur- en scheikunde op tv en van zwaartekracht tot atomen. in Maar voeg atomen samen door tot een de vrouw en het bevattingsvermogen in van de naar mannen komt tot stilstand. uit op Gelukkig hebben ze hun een blonde buurvrouw Penny tijdens die lang niet zo de slim is, tijdens maar wel de sociale op vaardigheden beheerst. uit In deze door aflevering is Sheldon ontslagen en moet tijdens een hij noodgedwongen het ?saaie? leven tijdens buiten de wetenschap proberen. in Na de eerste van met opwinding van het winkelen op met Penny, een loopt het uit tijdens de hand, als hij in zelfs aan het het weven van poncho?s tijdens begint. Dit brengt Leonard op tot het contact opnemen met met tijdens Sheldons moeder, met Mary.

november 2021
21-11-2017 19:40

The Big Bang Theory

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 bij Luminous Fish Effect, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Luminous Fish Effect, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Luminous Fish Effect, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!