Programma gemist?

De vrienden Sheldon, op Leonard, van Raj en Howard een zijn echte geeks tijdens met een voorliefde voor van wiskunde en door fysica. Ze snappen alles op de het gebied van in natuur- en scheikunde tijdens en van van zwaartekracht tot atomen. door Maar voeg atomen tijdens samen tot met een vrouw naar en het bevattingsvermogen van de op mannen naar komt tot stilstand. uit Gelukkig hebben ze het hun blonde buurvrouw Penny die lang uit niet zo uit slim op is, maar wel de sociale vaardigheden op tv beheerst. In deze op tv aflevering is Sheldon in ontslagen en moet het van hij noodgedwongen het met ?saaie? leven buiten de met wetenschap proberen. Na een de eerste opwinding van het tijdens winkelen door met Penny, de loopt het uit de met hand, als met hij zelfs aan het weven met van uit poncho?s begint. Dit brengt Leonard op tot het contact op opnemen met naar Sheldons moeder, met Mary.

februari 2020
21-11-2017 19:40

The Big Bang Theory

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 bij Luminous Fish Effect, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Luminous Fish Effect, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Luminous Fish Effect, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!