Programma gemist?

De vrienden door Sheldon, Leonard, Raj door en Howard zijn in echte geeks van met een voorliefde voor wiskunde tijdens en een fysica. Ze snappen alles de op het gebied van van een natuur- en scheikunde de en van zwaartekracht tot uit atomen. Maar tijdens voeg atomen samen tot door een vrouw en het door bevattingsvermogen van de mannen het komt naar tot stilstand. Gelukkig hebben ze de hun blonde buurvrouw een Penny die lang op tv niet in zo slim is, maar met wel de sociale met vaardigheden op beheerst. In deze aflevering op is Sheldon ontslagen en het moet hij noodgedwongen op tv het naar ?saaie? leven buiten de wetenschap van proberen. tijdens Na de eerste opwinding van het met winkelen van met Penny, loopt het uit uit de hand, als door hij zelfs aan door het weven naar van poncho?s begint. de Dit de brengt Leonard tot naar het contact opnemen met Sheldons het moeder, uit Mary.

juli 2020
21-11-2017 19:40

The Big Bang Theory

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 bij Luminous Fish Effect, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Luminous Fish Effect, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Luminous Fish Effect, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!