Programma gemist?

De vrienden het Sheldon, Leonard, Raj tijdens en Howard zijn echte tijdens naar geeks met een voorliefde voor wiskunde op en fysica. tijdens Ze snappen met alles op het gebied op tv van natuur- en de scheikunde in en van zwaartekracht tot atomen. op Maar voeg de atomen samen tot de een vrouw en in het bevattingsvermogen van door de mannen komt op tv tot stilstand. op tv Gelukkig hebben ze hun op blonde buurvrouw Penny die door lang niet de zo slim is, maar door wel de door sociale vaardigheden beheerst. In het deze aflevering is Sheldon een ontslagen en op moet hij noodgedwongen het het ?saaie? leven uit buiten de wetenschap proberen. een uit Na de eerste opwinding van in het winkelen in met Penny, loopt van het uit de een hand, als hij op zelfs aan in het weven van poncho?s tijdens begint. Dit brengt op tv Leonard tot het uit contact opnemen met met Sheldons moeder, van Mary.

juni 2021
21-11-2017 19:40

The Big Bang Theory

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 bij Luminous Fish Effect, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Luminous Fish Effect, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Luminous Fish Effect, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!