Programma gemist?

De een vrienden Sheldon, van Leonard, Raj en Howard van zijn echte geeks op met een voorliefde voor wiskunde naar en door fysica. Ze snappen alles op een door het gebied van natuur- en scheikunde tijdens en van zwaartekracht van een tot atomen. Maar voeg atomen op samen in tot een vrouw en het bevattingsvermogen tijdens van de mannen naar komt tot stilstand. een Gelukkig uit hebben ze hun blonde buurvrouw op tv Penny die lang uit met niet zo slim is, op maar wel de sociale van vaardigheden in beheerst. In deze aflevering is Sheldon van op ontslagen en moet hij van noodgedwongen het tijdens ?saaie? leven buiten de de wetenschap proberen. naar Na de eerste opwinding van naar het winkelen naar met Penny, loopt het uit het de de hand, als hij met zelfs aan door het weven van poncho?s begint. Dit tijdens brengt Leonard tot tijdens het het contact opnemen door met Sheldons moeder, het Mary.

oktober 2020
21-11-2017 19:40

The Big Bang Theory

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 bij Luminous Fish Effect, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Luminous Fish Effect, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Luminous Fish Effect, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!