Programma gemist?

De vrienden Sheldon, tijdens uit Leonard, Raj en met Howard zijn echte geeks met de een voorliefde voor op wiskunde en fysica. uit Ze snappen in alles op het tijdens gebied van natuur- en het scheikunde en van zwaartekracht uit tot atomen. Maar in voeg atomen samen door tot een vrouw op tv en het bevattingsvermogen met uit van de mannen komt tot stilstand. een een Gelukkig hebben ze hun uit blonde buurvrouw de Penny die lang van niet zo slim is, op tv maar wel de door sociale vaardigheden beheerst. met In deze aflevering een is Sheldon de ontslagen en moet in hij noodgedwongen het met ?saaie? leven buiten de wetenschap proberen. naar Na de eerste uit opwinding met van het winkelen met Penny, op loopt het uit een op de hand, als hij een zelfs aan het weven een van poncho?s van begint. Dit brengt met Leonard tot het contact tijdens opnemen de met Sheldons moeder, uit Mary.

oktober 2019
21-11-2017 19:40

The Big Bang Theory

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 bij Luminous Fish Effect, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Luminous Fish Effect, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Luminous Fish Effect, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!