Programma gemist?

De vrienden met Sheldon, Leonard, uit Raj en Howard zijn echte een geeks met een een voorliefde voor wiskunde tijdens in en fysica. Ze snappen op tv alles op het met gebied van tijdens natuur- en scheikunde en van van zwaartekracht tot atomen. in Maar voeg atomen van samen tot een van vrouw en het bevattingsvermogen naar van tijdens de mannen komt naar tot stilstand. Gelukkig hebben in ze hun blonde tijdens buurvrouw Penny van die lang niet zo slim van is, een maar wel de sociale vaardigheden uit beheerst. de In deze aflevering is Sheldon het ontslagen en moet een hij noodgedwongen het een ?saaie? de leven buiten de op tv wetenschap proberen. Na de in eerste opwinding uit van het winkelen met uit Penny, loopt het naar uit de hand, als op hij naar zelfs aan tijdens het weven van op tv poncho?s begint. Dit brengt Leonard tot met tijdens het contact opnemen naar met Sheldons moeder, tijdens Mary.

april 2021
21-11-2017 19:40

The Big Bang Theory

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 bij Luminous Fish Effect, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Luminous Fish Effect, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Luminous Fish Effect, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Luminous Fish Effect, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Luminous Fish Effect, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!