Programma gemist?

Trauma van Centrum volgt door spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens van hun drukke en soms van levensreddende in werkzaamheden. Van met ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als door gevolg van een tijdens ongeluk naar thuis of op de door weg; alle door patiënten die de de hulp inroepen uit van deze zorgverleners op tv komen aan bod in met deze dagelijkse met realityserie.

juli 2020
21-11-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 606 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 606 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 606 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 606 bij Aflevering 606 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 606. Heb je een uitzending van Aflevering 606 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 606 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 606? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 606 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!