Programma gemist?

In House met Rules met NL verbouwen vijf naar stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. op tv tijdens De enige invloed die de huiseigenaren de kunnen door uitoefenen, is middels ?huisregels? die in ze achterlaten. Dit uit naar zijn do?s en met don?ts, zoals bepaalde materialen of stijlen, in die wel of de juist niet op tv terug mogen van komen in hun woning. Het door is een aan de koppels om door deze op regels zo goed door mogelijk te interpreteren en in het korte door tijd verschillende ruimtes in het huis naar een complete op make-over te geven. Dit het doen ze onder het toeziend oog van het juryleden Odette Simons de (Styliste een & Creative op tv Director) en Osiris Hertman (Architect & door Designer). Na op weken van tijdens verbouwen, staan er nog van 2 stellen in de op tv finale. Zij moeten uit nog 1 keer op tijdens alles op alles zetten en gaan op bij elkaar met aan de een slag in de het mysteryroom.

november 2019
21-11-2017 20:30

House Rules NL

Aflevering 17, Seizoen 3 - House Rules NL

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? die ze achterlaten. Dit zijn do?s en don?ts, zoals bepaalde materialen of stijle...

Aflevering 17, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 17, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 17, Seizoen 3 bij Aflevering 17, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 17, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 17, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 17, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 17, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 17, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!