Programma gemist?

In tijdens House Rules NL verbouwen op vijf stellen elkaars uit waardevolste van bezit, hun huis. De met enige invloed met die de huiseigenaren door kunnen uitoefenen, is naar middels ?huisregels? die ze achterlaten. met Dit zijn do?s en op tv don?ts, zoals bepaalde de een materialen of stijlen, door die wel of in juist niet terug mogen komen in een door hun woning. Het is aan uit de koppels om deze naar regels zo de goed mogelijk te interpreteren een en in tijdens korte tijdens tijd verschillende ruimtes in met het huis een complete met make-over te geven. Dit tijdens doen ze het onder toeziend oog van in door juryleden Odette Simons met (Styliste & Creative Director) en een Osiris Hertman de (Architect & Designer). Na weken tijdens de van verbouwen, staan er nog van 2 stellen in de met finale. Zij op moeten nog door 1 keer alles op alles op zetten met en gaan bij elkaar naar aan de slag in tijdens de de mysteryroom.

september 2021
21-11-2017 20:30

House Rules NL

Aflevering 17, Seizoen 3 - House Rules NL

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? die ze achterlaten. Dit zijn do?s en don?ts, zoals bepaalde materialen of stijle...

Aflevering 17, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 17, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 17, Seizoen 3 bij Aflevering 17, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 17, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 17, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 17, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 17, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 17, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!