Programma gemist?

In de House Rules met NL verbouwen vijf stellen elkaars van waardevolste bezit, het hun huis. De enige invloed op tv die de huiseigenaren een kunnen uitoefenen, is in middels naar ?huisregels? die ze achterlaten. door Dit zijn het do?s en don?ts, uit zoals bepaalde naar materialen of stijlen, die wel of op naar juist niet terug mogen komen de in hun woning. Het op is aan de in koppels om deze van tijdens regels zo goed mogelijk te op tv interpreteren met en in korte tijd uit verschillende ruimtes in het huis op tv een complete make-over door te op tv geven. Dit doen ze onder in een toeziend oog van juryleden Odette Simons op (Styliste & het Creative Director) en Osiris van Hertman (Architect naar & naar Designer). Na weken van verbouwen, van staan er nog 2 in stellen in de het met finale. Zij moeten de nog 1 keer alles op met alles zetten op tv en gaan bij elkaar op tv aan de slag in tijdens de op tv mysteryroom.

maart 2020
21-11-2017 20:30

House Rules NL

Aflevering 17, Seizoen 3 - House Rules NL

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? die ze achterlaten. Dit zijn do?s en don?ts, zoals bepaalde materialen of stijle...

Aflevering 17, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 17, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 17, Seizoen 3 bij Aflevering 17, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 17, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 17, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 17, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 17, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 17, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!