Programma gemist?

In House met Rules uit NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste uit bezit, met hun huis. De enige naar invloed naar die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, van is middels ?huisregels? met die in ze achterlaten. Dit zijn do?s in en don?ts, zoals bepaalde van door materialen of stijlen, die wel of tijdens juist niet naar terug mogen komen van in hun het woning. Het is tijdens aan de naar koppels om deze regels zo goed door mogelijk te in interpreteren en in korte een tijd verschillende ruimtes met in in het huis de een complete make-over op tv te geven. Dit doen ze het onder toeziend oog met van de juryleden Odette Simons (Styliste & Creative in Director) en Osiris een Hertman door (Architect & Designer). Na op tv weken van verbouwen, staan van er nog het 2 stellen op tv in de finale. een Zij moeten nog 1 keer tijdens van alles op alles zetten tijdens en gaan bij door elkaar aan de op tv slag in de tijdens mysteryroom.

november 2020
21-11-2017 20:30

House Rules NL

Aflevering 17, Seizoen 3 - House Rules NL

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? die ze achterlaten. Dit zijn do?s en don?ts, zoals bepaalde materialen of stijle...

Aflevering 17, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 17, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 17, Seizoen 3 bij Aflevering 17, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 17, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 17, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 17, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 17, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 17, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!