Programma gemist?

In het House Rules NL door verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste de bezit, in hun huis. De naar enige invloed die de tijdens huiseigenaren kunnen uitoefenen, is met middels ?huisregels? die met ze achterlaten. Dit het zijn do?s en de een don?ts, zoals bepaalde materialen of het stijlen, tijdens die wel of de juist niet terug mogen tijdens komen in door hun woning. Het is aan de het koppels om deze naar regels van zo goed naar mogelijk te interpreteren en in korte op tijd verschillende tijdens ruimtes door in het huis een complete make-over in te geven. Dit een doen ze van onder toeziend oog van op tv in juryleden Odette Simons het (Styliste & Creative Director) en Osiris een Hertman (Architect & met Designer). op tv Na weken van uit verbouwen, staan er nog tijdens 2 stellen in het de finale. Zij het moeten nog op tv 1 keer op alles op alles van zetten en gaan bij elkaar aan in de slag op in de een mysteryroom.

augustus 2020
21-11-2017 20:30

House Rules NL

Aflevering 17, Seizoen 3 - House Rules NL

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? die ze achterlaten. Dit zijn do?s en don?ts, zoals bepaalde materialen of stijle...

Aflevering 17, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 17, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 17, Seizoen 3 bij Aflevering 17, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 17, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 17, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 17, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 17, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 17, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!