Programma gemist?

In House door Rules uit NL verbouwen vijf stellen elkaars in waardevolste bezit, naar hun huis. het De enige invloed op die de huiseigenaren kunnen naar uitoefenen, is middels op tv ?huisregels? die de ze achterlaten. Dit een zijn do?s en tijdens don?ts, zoals bepaalde materialen of uit stijlen, met die wel of juist niet het terug naar mogen komen in hun uit woning. Het is de aan de koppels om deze van regels zo goed tijdens door mogelijk te interpreteren en in korte de tijd verschillende een ruimtes in het met huis een complete een make-over te een geven. Dit doen in ze onder op tv toeziend oog van juryleden Odette Simons in (Styliste uit & Creative op tv Director) en Osiris Hertman (Architect een & in Designer). Na weken van de verbouwen, staan met er nog 2 stellen in de van finale. in Zij moeten tijdens nog 1 keer alles op op tv alles zetten en gaan een op bij elkaar aan de op tv slag in op tv de mysteryroom.

april 2021
21-11-2017 20:30

House Rules NL

Aflevering 17, Seizoen 3 - House Rules NL

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? die ze achterlaten. Dit zijn do?s en don?ts, zoals bepaalde materialen of stijle...

Aflevering 17, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 17, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 17, Seizoen 3 bij Aflevering 17, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 17, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 17, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 17, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 17, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 17, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!