Programma gemist?

In House een Rules NL verbouwen vijf in stellen elkaars door waardevolste bezit, hun huis. op tv De op tv enige invloed door die de huiseigenaren met kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? op tv die met ze achterlaten. Dit met zijn do?s en in don?ts, zoals bepaalde materialen of op stijlen, die een wel of juist niet terug op mogen door komen in hun woning. het Het is aan op tv de met koppels om deze regels zo in goed van mogelijk te interpreteren en in van korte tijd verschillende op tv ruimtes in door het huis een een complete make-over uit te geven. Dit doen ze onder op tv op toeziend oog van juryleden Odette van Simons (Styliste door & Creative op tv Director) en Osiris Hertman (Architect & door Designer). uit Na weken van de verbouwen, staan er de nog 2 stellen in uit de uit finale. Zij moeten op nog 1 keer alles op naar alles zetten en naar gaan bij elkaar de aan de slag van in de naar mysteryroom.

september 2020
21-11-2017 20:30

House Rules NL

Aflevering 17, Seizoen 3 - House Rules NL

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? die ze achterlaten. Dit zijn do?s en don?ts, zoals bepaalde materialen of stijle...

Aflevering 17, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 17, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 17, Seizoen 3 bij Aflevering 17, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 17, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 17, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 17, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 17, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 17, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!