Programma gemist?

In van House Rules NL de verbouwen vijf stellen elkaars de waardevolste bezit, hun huis. op tv De enige op invloed die op de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is het middels ?huisregels? uit die ze achterlaten. Dit naar zijn op tv do?s en don?ts, tijdens zoals bepaalde materialen of stijlen, met die van wel of juist niet terug de mogen tijdens komen in hun een woning. Het van is aan de koppels op tv om deze uit regels zo goed met mogelijk te interpreteren en in op tv korte tijd verschillende ruimtes met in het de huis door een complete make-over te geven. Dit uit doen tijdens ze onder toeziend tijdens oog van juryleden op Odette Simons (Styliste de & Creative Director) de en Osiris Hertman (Architect van & Designer). een Na weken door van verbouwen, staan er nog uit 2 stellen in de met finale. Zij tijdens moeten nog tijdens 1 keer alles op alles van zetten en in gaan de bij elkaar aan met de slag in het de mysteryroom.

januari 2021
21-11-2017 20:30

House Rules NL

Aflevering 17, Seizoen 3 - House Rules NL

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? die ze achterlaten. Dit zijn do?s en don?ts, zoals bepaalde materialen of stijle...

Aflevering 17, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 17, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 17, Seizoen 3 bij Aflevering 17, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 17, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 17, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 17, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 17, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 17, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!