Programma gemist?

Een scripted door realityserie gebaseerd op tv op waargebeurde ervaringen de van dokters die de elke dag weer voor ingewikkelde door uitdagingen komen met te staan op om de patiënten met zo goed mogelijk door te helpen.

september 2020
21-11-2017 20:00

Dokters

Aflevering 12, Seizoen 1 - Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

Aflevering 12, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 12, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 12, Seizoen 1 bij Aflevering 12, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 12, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 12, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 12, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 12, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 12, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!