Programma gemist?

Onze uit talenten, Nick Schilder, een Simon Keizer en in Kees Tol, gaan zonder centen op tv op door pad en leveren uit vlak voor van vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, tijdens een samen met een gast-BN?er, uit ontdekken hoe het is om met gedropt te worden het op een andere op tv een plek in de wereld. naar Lukt het hen om in drie dagen te overleven naar zonder geld? In op tv het van buitenland, waar hun naar bekendheid niet bestaat, moeten Nick, de Simon en tijdens Kees terugvallen een op hun talenten tijdens om zeker te naar zijn van een in slaapplek en het eten. In elke een aflevering gaan de tijdens drie mannen met een een nieuwe gast de op uitdaging aan. Wie deze gast naar met is blijft een verrassing tot op dat ze op een het vliegveld door staan. Op door het vliegveld leveren Nick, Simon, Kees in het en de gast-BN?er al hun geld met in op en start het de avontuur. Hoe een is het om zonder tijdens geld naar Griekenland te tijdens gaan, tijdens een land dat nog steeds uit in diepe crisis door zit? Nick, Simon van en Kees tijdens gaan samen met Leontine Borsato tijdens tóch met op zoek naar naar baantjes en zo uit komen Nick uit & Simon op de 1e dag in wel op tijdens een op heel bijzondere plek tijdens terecht?

juli 2021
21-11-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 bij Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!