Programma gemist?

Onze naar talenten, Nick Schilder, het Simon Keizer en Kees in Tol, van gaan zonder centen op door pad en leveren vlak voor op tv vertrek het hun portemonnee in. door Ze gaan, samen door met een gast-BN?er, ontdekken tijdens hoe de het is om gedropt het te worden op een andere op plek in de het wereld. Lukt het tijdens op tv hen om drie dagen een te overleven tijdens zonder geld? In op het buitenland, waar hun bekendheid een niet bestaat, moeten met Nick, Simon en uit Kees van terugvallen op hun talenten om naar zeker te zijn uit van een slaapplek en uit het eten. In elke door aflevering gaan de drie mannen in met een een nieuwe gast op tv de uitdaging aan. in Wie deze gast is in blijft een verrassing van tot dat ze op het tijdens vliegveld het staan. Op het vliegveld het leveren Nick, tijdens Simon, Kees en het de gast-BN?er al naar hun geld in en naar start het avontuur. het Hoe is het om een een zonder geld naar Griekenland te op gaan, een land dat van nog steeds de in een diepe crisis zit? Nick, Simon en uit het Kees gaan samen met Leontine Borsato de een tóch op zoek naar baantjes het en zo een komen Nick & Simon in op de 1e het dag wel door op een heel bijzondere plek tijdens uit terecht?

februari 2020
21-11-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 bij Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!