Programma gemist?

Onze talenten, naar Nick Schilder, Simon op tv Keizer en Kees van Tol, gaan naar zonder centen op pad tijdens en leveren vlak een voor vertrek hun het portemonnee in in. Ze gaan, met samen met een gast-BN?er, naar ontdekken hoe het is van om gedropt op tv te worden tijdens op een andere plek in in de een wereld. Lukt het met hen om drie een dagen te overleven zonder geld? In naar het buitenland, in waar hun uit bekendheid niet bestaat, moeten Nick, tijdens Simon en tijdens Kees tijdens terugvallen op hun talenten om zeker een te op tv zijn van een slaapplek door en eten. met In elke aflevering gaan met de drie mannen in met een nieuwe gast het van de uitdaging aan. Wie deze gast het is blijft een met uit verrassing tot dat ze op het een vliegveld staan. de Op het van vliegveld leveren naar Nick, Simon, Kees en op tv de gast-BN?er door al hun geld in en de start het een avontuur. Hoe is uit het om een zonder geld naar Griekenland te op tv gaan, een op tv land dat nog met steeds in van diepe crisis zit? Nick, Simon in en Kees de gaan samen met Leontine door Borsato tóch op de zoek naar een baantjes en zo naar komen Nick & met Simon op de 1e dag het wel op een door op heel bijzondere plek met terecht?

juli 2020
21-11-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 bij Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!