Programma gemist?

Onze met talenten, Nick Schilder, Simon Keizer op tv en een Kees Tol, gaan zonder centen de op pad het en leveren vlak voor tijdens vertrek het hun portemonnee in. Ze door gaan, samen met een het op gast-BN?er, ontdekken hoe het het is om gedropt te worden van op een door andere een plek in de het wereld. Lukt het hen om drie op tv het dagen te overleven door zonder geld? In het naar buitenland, waar hun bekendheid de niet bestaat, door moeten Nick, Simon tijdens en Kees terugvallen op hun het op talenten om zeker op tv te zijn van uit een slaapplek en eten. In elke door aflevering gaan in de drie mannen met tijdens een nieuwe gast met de op uitdaging aan. de Wie deze gast is in blijft een verrassing door tot dat een ze op het met vliegveld staan. Op het een vliegveld leveren Nick, Simon, Kees op tijdens en de gast-BN?er al hun geld naar in van en start het op avontuur. Hoe uit is het om zonder uit geld naar met Griekenland te gaan, van een land dat nog steeds op in diepe crisis zit? met met Nick, Simon en uit Kees gaan samen met door Leontine Borsato tóch op de zoek in naar baantjes en het zo komen Nick & een Simon op de op tv 1e dag wel op een door heel bijzondere plek het door terecht?

maart 2021
21-11-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 bij Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!