Programma gemist?

Onze talenten, Nick de Schilder, naar Simon Keizer en Kees het Tol, op gaan zonder centen op pad en naar leveren vlak op voor het vertrek hun portemonnee in. een Ze gaan, samen met een met gast-BN?er, ontdekken het hoe het tijdens is om gedropt te tijdens worden op een op andere plek in op tv de wereld. Lukt met het hen de om drie dagen te uit overleven zonder van geld? In het buitenland, waar op tv hun bekendheid in niet bestaat, naar moeten Nick, Simon en Kees op terugvallen op naar hun talenten om van zeker te zijn van het een slaapplek en op tv eten. In elke op aflevering gaan de met drie de mannen met een nieuwe op gast de uitdaging aan. op tv Wie de deze gast naar is blijft een naar verrassing tot dat ze op in het vliegveld staan. met Op met het vliegveld leveren Nick, Simon, met Kees en de gast-BN?er op tv naar al hun geld in van en start van het avontuur. Hoe het is het om zonder geld naar door in Griekenland te gaan, een tijdens land dat nog steeds met in diepe crisis zit? van Nick, Simon en van tijdens Kees gaan samen met Leontine Borsato een tóch op met zoek naar baantjes en met zo komen Nick van & Simon op met tijdens de 1e dag naar wel op een heel naar bijzondere plek de terecht?

oktober 2020
21-11-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 bij Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Athene - Leontine Borsato, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!