Programma gemist?

De jonge tijdens filmmaker Vincent Boy in Kars neemt een maand in lang op tv alle beslissingen voor zijn uit besluiteloze naar vriend Metin. Als eerste met stap dwingt hij naar hem om door een maand lang op zichzelf te de wonen. een Ver van zijn uit moeder, met wie hij een van misschien iets te met innige op band heeft. In hoeverre is het een mensenleven maakbaar, op het vraagt de filmmaker zich daarbij af. Metin tijdens is een twintiger op tv uit die niet goed uit weet wat hij uit met zijn leven aan moet vangen. de Hij is volgens van zijn naar vrienden slim en een creatief, maar bakt er niets een van. Veelzeggend is het het contrast tussen van Metin en de het montere op jeugdleiders van de scoutinggroep waar van door hij als jongen bij heeft gezeten. Of met tussen met hem en zijn docent in van de de klimmuur, die hem leert dat de je moet naar nadenken over uit waar je heen gaat, een je stappen en grepen op tegen de de rotswand moet plannen. door Maar plannen is niet op Metins de ding. Hij wil mensen van laten nadenken uit over wat een geslaagd leven met inhoudt. Herkenbare een film naar voor millennials, maar ook de voor iedereen die zelf het ooit twintiger is naar geweest.

mei 2020
21-11-2017 23:00

Docu: Independent Boy

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy - Docu: Independent Boy

De jonge filmmaker Vincent Boy Kars neemt een maand lang alle beslissingen voor zijn besluiteloze vriend Metin. Als eerste stap dwingt hij hem om een maand lang op zichzelf te wonen. Ver van zijn moeder, met wie hij een misschien iets te in...

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy bij 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!