Programma gemist?

De het jonge filmmaker Vincent Boy uit Kars neemt een maand op lang de alle beslissingen met voor zijn besluiteloze het vriend Metin. Als door eerste stap dwingt hij hem om een de een maand lang op het zichzelf te wonen. op Ver van zijn moeder, in met wie hij een tijdens misschien door iets te de innige band heeft. In hoeverre van is een mensenleven maakbaar, in de vraagt de filmmaker zich daarbij van af. Metin is een twintiger in die uit niet goed weet wat het hij met zijn leven op aan in moet vangen. Hij is uit volgens op tv zijn vrienden slim en creatief, maar met bakt door er niets van. op Veelzeggend is het contrast van tussen Metin en het de van montere jeugdleiders van de door scoutinggroep waar van hij als jongen het bij heeft gezeten. Of van tussen hem en op tv zijn docent van de het klimmuur, die hem de leert dat je tijdens moet nadenken uit over waar je heen gaat, van je stappen en grepen naar tegen de rotswand met moet plannen. door Maar plannen is niet de Metins ding. Hij van wil in mensen laten nadenken over met wat op een geslaagd leven een inhoudt. Herkenbare film voor millennials, met maar door ook voor iedereen door die zelf ooit twintiger tijdens is geweest.

augustus 2021
21-11-2017 23:00

Docu: Independent Boy

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy - Docu: Independent Boy

De jonge filmmaker Vincent Boy Kars neemt een maand lang alle beslissingen voor zijn besluiteloze vriend Metin. Als eerste stap dwingt hij hem om een maand lang op zichzelf te wonen. Ver van zijn moeder, met wie hij een misschien iets te in...

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy bij 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!