Programma gemist?

De jonge de filmmaker Vincent uit Boy Kars van neemt een maand lang naar alle beslissingen voor zijn op tv besluiteloze op tv vriend Metin. Als eerste met stap dwingt hij hem de om een naar maand lang op zichzelf te uit wonen. Ver naar van zijn moeder, met van wie hij het een misschien op iets te innige band op tv heeft. In in hoeverre is in een mensenleven maakbaar, vraagt de filmmaker op tv door zich daarbij af. Metin is op een twintiger die niet uit goed weet wat in hij met door zijn leven aan moet een vangen. Hij is tijdens volgens zijn vrienden tijdens slim en creatief, maar met door bakt er niets van. Veelzeggend de is naar het contrast tussen naar Metin en de montere de jeugdleiders van de een scoutinggroep waar hij als jongen op bij van heeft gezeten. Of tussen hem en in zijn van docent van de klimmuur, die naar in hem leert dat je het moet nadenken over waar in je heen gaat, de je stappen en grepen in tegen tijdens de rotswand moet plannen. Maar uit plannen is niet het Metins ding. Hij op tv wil mensen laten in nadenken over wat een de een geslaagd leven in inhoudt. Herkenbare film een voor millennials, maar ook de voor iedereen die de zelf ooit twintiger uit is geweest.

januari 2021
21-11-2017 23:00

Docu: Independent Boy

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy - Docu: Independent Boy

De jonge filmmaker Vincent Boy Kars neemt een maand lang alle beslissingen voor zijn besluiteloze vriend Metin. Als eerste stap dwingt hij hem om een maand lang op zichzelf te wonen. Ver van zijn moeder, met wie hij een misschien iets te in...

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy bij 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!