Programma gemist?

De het jonge filmmaker Vincent Boy naar Kars neemt in een maand lang alle met beslissingen voor zijn naar besluiteloze naar vriend Metin. Als eerste een stap dwingt hij hem om het een maand lang tijdens op zichzelf te een het wonen. Ver van zijn een moeder, met uit wie hij een door misschien iets te innige tijdens band heeft. In op hoeverre is van een mensenleven maakbaar, vraagt de filmmaker de zich daarbij af. Metin de is een in twintiger met die niet goed weet wat hij in met het zijn leven aan moet vangen. door Hij is volgens in zijn vrienden in slim en creatief, maar van bakt er van niets in van. Veelzeggend is uit het contrast tussen Metin en de op montere jeugdleiders op tv van de tijdens scoutinggroep waar hij als jongen met bij heeft gezeten. Of naar tussen de hem en zijn met docent van de uit klimmuur, die hem leert uit dat je moet nadenken op over waar tijdens je heen gaat, met je stappen van en grepen tegen de rotswand een moet plannen. op tv Maar plannen is op tv niet een Metins ding. Hij wil mensen laten op met nadenken over wat een tijdens geslaagd leven inhoudt. in Herkenbare film voor millennials, naar maar ook voor op iedereen de die zelf ooit twintiger op tv is geweest.

oktober 2020
21-11-2017 23:00

Docu: Independent Boy

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy - Docu: Independent Boy

De jonge filmmaker Vincent Boy Kars neemt een maand lang alle beslissingen voor zijn besluiteloze vriend Metin. Als eerste stap dwingt hij hem om een maand lang op zichzelf te wonen. Ver van zijn moeder, met wie hij een misschien iets te in...

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy bij 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!