Programma gemist?

De uit jonge filmmaker Vincent Boy Kars op tv neemt een naar maand lang alle op beslissingen voor zijn op besluiteloze met vriend Metin. Als eerste stap dwingt uit hij hem in om een maand lang door op zichzelf op tv te wonen. Ver van in zijn moeder, met op wie de hij een misschien tijdens iets te innige band heeft. op In hoeverre een is naar een mensenleven maakbaar, vraagt op de filmmaker zich een daarbij af. Metin een is een twintiger die een niet goed in weet wat hij met zijn leven tijdens aan moet naar vangen. Hij is volgens een zijn vrienden in slim en naar creatief, maar bakt op tv er niets van. Veelzeggend is van het contrast tussen naar Metin uit en de montere van jeugdleiders van de scoutinggroep waar naar hij als jongen op een bij heeft gezeten. Of een tussen hem en zijn docent uit van de op klimmuur, die hem leert een dat je moet op tv nadenken over waar op je heen gaat, in je stappen en grepen in tegen de de rotswand moet plannen. Maar de plannen is naar niet Metins de ding. Hij in wil mensen laten op nadenken over wat een op geslaagd leven inhoudt. op Herkenbare film voor millennials, maar tijdens ook voor de iedereen die het zelf ooit naar twintiger is geweest.

april 2021
21-11-2017 23:00

Docu: Independent Boy

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy - Docu: Independent Boy

De jonge filmmaker Vincent Boy Kars neemt een maand lang alle beslissingen voor zijn besluiteloze vriend Metin. Als eerste stap dwingt hij hem om een maand lang op zichzelf te wonen. Ver van zijn moeder, met wie hij een misschien iets te in...

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy bij 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!