Programma gemist?

De het jonge filmmaker Vincent Boy een Kars neemt in een maand een lang alle beslissingen voor van zijn besluiteloze vriend op tv Metin. Als naar eerste stap dwingt de hij hem om een maand een lang op zichzelf naar te wonen. Ver van een zijn moeder, de met het wie hij een misschien iets te op innige band de heeft. In hoeverre is een een mensenleven tijdens maakbaar, door vraagt de filmmaker zich in daarbij af. Metin is een uit twintiger die uit niet goed weet in wat hij met zijn uit leven aan op moet vangen. Hij is door volgens uit zijn vrienden slim tijdens en creatief, maar bakt naar er niets van. op tv Veelzeggend is het contrast in tussen Metin de en de montere de jeugdleiders van door de scoutinggroep waar hij als naar jongen bij op heeft gezeten. Of op tv tussen hem en zijn docent van een de door klimmuur, die hem op tv leert dat je moet nadenken de over de waar je door heen gaat, je op stappen en grepen tegen de naar rotswand moet plannen. Maar door plannen is niet uit in Metins ding. Hij wil mensen laten op nadenken over met wat een geslaagd leven door inhoudt. Herkenbare film naar door voor millennials, maar het ook voor iedereen de die zelf ooit twintiger op is geweest.

oktober 2019
21-11-2017 23:00

Docu: Independent Boy

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy - Docu: Independent Boy

De jonge filmmaker Vincent Boy Kars neemt een maand lang alle beslissingen voor zijn besluiteloze vriend Metin. Als eerste stap dwingt hij hem om een maand lang op zichzelf te wonen. Ver van zijn moeder, met wie hij een misschien iets te in...

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy bij 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!