Programma gemist?

De op tv jonge filmmaker Vincent Boy Kars van neemt een tijdens maand op lang alle beslissingen voor zijn een besluiteloze vriend Metin. Als van eerste stap dwingt het het hij hem om een het maand lang uit op zichzelf te een wonen. Ver van van zijn moeder, met door wie hij een misschien iets uit te innige band een heeft. In hoeverre is uit tijdens een mensenleven maakbaar, vraagt een de filmmaker zich door daarbij af. Metin is een in twintiger op die niet goed weet wat de hij met op zijn leven op tv aan moet vangen. Hij naar is volgens zijn vrienden met slim tijdens en creatief, maar in bakt er niets van. Veelzeggend is de het de contrast tussen op Metin en de op tv montere jeugdleiders van een de scoutinggroep waar tijdens hij als jongen naar bij heeft gezeten. Of tussen hem en van zijn docent van een de klimmuur, die een hem leert uit dat je in moet nadenken over waar op je heen gaat, door je op tv stappen en grepen tegen met de rotswand moet plannen. Maar in plannen door is niet Metins ding. naar Hij op tv wil mensen laten nadenken over wat het een geslaagd door leven inhoudt. het Herkenbare film voor millennials, maar door ook voor naar iedereen die een zelf ooit twintiger is uit geweest.

februari 2020
21-11-2017 23:00

Docu: Independent Boy

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy - Docu: Independent Boy

De jonge filmmaker Vincent Boy Kars neemt een maand lang alle beslissingen voor zijn besluiteloze vriend Metin. Als eerste stap dwingt hij hem om een maand lang op zichzelf te wonen. Ver van zijn moeder, met wie hij een misschien iets te in...

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy bij 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!