Programma gemist?

De de jonge filmmaker Vincent een Boy Kars het neemt een maand de lang alle beslissingen voor zijn besluiteloze in door vriend Metin. Als eerste naar stap dwingt hij op tv hem om een met maand lang op van zichzelf te wonen. van Ver van zijn moeder, op met tijdens wie hij een misschien iets met te op innige band heeft. In hoeverre een is naar een mensenleven maakbaar, vraagt door de filmmaker zich de daarbij af. Metin met is een twintiger die niet goed met weet wat hij een met zijn door leven aan moet op tv vangen. op tv Hij is volgens met zijn vrienden slim en naar creatief, maar bakt op tv er niets van. Veelzeggend is het het contrast tussen uit op tv Metin en de op tv montere jeugdleiders van naar de scoutinggroep waar door hij als jongen bij heeft met gezeten. Of tussen hem naar en uit zijn docent van de klimmuur, de die naar hem leert dat op je moet nadenken over waar je met heen gaat, je tijdens stappen naar en grepen tegen uit de rotswand moet plannen. met Maar plannen is niet met van Metins ding. Hij uit wil mensen laten nadenken met over wat naar een geslaagd leven inhoudt. Herkenbare film tijdens voor millennials, maar uit een ook voor iedereen die door zelf ooit van twintiger is geweest.

oktober 2020
21-11-2017 23:00

Docu: Independent Boy

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy - Docu: Independent Boy

De jonge filmmaker Vincent Boy Kars neemt een maand lang alle beslissingen voor zijn besluiteloze vriend Metin. Als eerste stap dwingt hij hem om een maand lang op zichzelf te wonen. Ver van zijn moeder, met wie hij een misschien iets te in...

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy bij 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Independent Boy gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Independent Boy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!