Programma gemist?

In de Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse op tv vrouwen naar de hun naar liefde in het van buitenland. Ze volgen hun naar hart en verlaten op ons kikkerlandje om bij hun op grote, buitenlandse de liefde te een gaan wonen. naar De vrouwen laten alles achter en met het moeten in het vreemde tijdens land zien het te wennen aan op tv een heel andere tijdens cultuur. Nadat ze haar studie uit geneeskunde een heeft afgerond, besluit Claudie om op tv een tijdens paar weken door Azië te met reizen. Tijdens haar reis naar ontmoet naar ze de Australische Jack. De tijdens vonk tijdens springt over en de chemie uit tijdens is zelfs zo sterk dat van Jack met haar op tv mee terugkomt op naar Nederland. Eenmaal terug de in Nederland uit vindt Claudie meteen in een baan een als cardioloog, maar Jacks droom op is iets op tv heel anders; het openen en het runnen van op een in hostel in Laos. Claudie besluit haar de eigen ambities de voorlopig op te tijdens geven tijdens om samen met Jack zijn droom op tv te verwezenlijken. naar Maar als hun door plannen eindelijk vorm beginnen op in te krijgen, zorgt het een emotionele gebeurtenis ervoor dat de het het emigratie toch op losse schroeven uit komt te de staan.

maart 2021
21-11-2017 21:30

Grenzeloos Verliefd

Laos, Seizoen 9 - Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in ...

Laos, Seizoen 9 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Laos, Seizoen 9 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Laos, Seizoen 9 bij Laos, Seizoen 9 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Laos, Seizoen 9. Heb je een uitzending van Laos, Seizoen 9 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Laos, Seizoen 9 gemist

Uitzending gemist van Laos, Seizoen 9? Hier kun je alle uitzendingen van Laos, Seizoen 9 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!