Programma gemist?

In Grenzeloos Verliefd door emigreren dappere tijdens Nederlandse vrouwen op naar hun liefde in met het uit buitenland. Ze volgen hun hart en een verlaten met ons kikkerlandje om bij hun met op tv grote, buitenlandse liefde te het gaan wonen. de De vrouwen laten alles het achter en moeten in door het vreemde land van zien te wennen aan een een op tv heel andere cultuur. Nadat ze door haar met studie geneeskunde heeft naar afgerond, besluit Claudie om de een paar met weken door Aziƫ een te reizen. op Tijdens haar reis ontmoet een ze de Australische Jack. De door vonk uit springt over en de de chemie is zelfs zo tijdens sterk dat een Jack met uit haar mee terugkomt naar Nederland. in Eenmaal terug in naar in Nederland vindt Claudie meteen een in baan als cardioloog, van maar Jacks droom naar is op iets heel anders; het openen en uit runnen van een het hostel tijdens in Laos. Claudie besluit een haar eigen de ambities voorlopig op te van geven om samen in met Jack zijn door droom te verwezenlijken. Maar van als hun op plannen een eindelijk vorm beginnen met te krijgen, zorgt op een emotionele gebeurtenis ervoor dat de naar emigratie met toch op een losse schroeven komt tijdens te staan.

december 2021
21-11-2017 21:30

Grenzeloos Verliefd

Laos, Seizoen 9 - Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in ...

Laos, Seizoen 9 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Laos, Seizoen 9 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Laos, Seizoen 9 bij Laos, Seizoen 9 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Laos, Seizoen 9. Heb je een uitzending van Laos, Seizoen 9 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Laos, Seizoen 9 gemist

Uitzending gemist van Laos, Seizoen 9? Hier kun je alle uitzendingen van Laos, Seizoen 9 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!