Programma gemist?

In een Grenzeloos Verliefd emigreren op tv dappere Nederlandse vrouwen met naar hun liefde in het het buitenland. Ze een volgen hun hart het en verlaten op ons kikkerlandje om een bij hun grote, buitenlandse liefde van te gaan tijdens wonen. De vrouwen laten een alles achter en uit moeten in het met vreemde door land zien te wennen aan de met een heel andere cultuur. Nadat door ze haar de studie geneeskunde naar heeft afgerond, besluit Claudie om in een paar weken tijdens door Azië van te reizen. Tijdens haar reis door ontmoet ze in de Australische op tv Jack. De vonk springt op tv over en een de chemie is zelfs zo tijdens sterk dat Jack het door met haar mee op tv terugkomt naar Nederland. Eenmaal met terug in Nederland vindt de Claudie meteen naar een baan als cardioloog, maar het Jacks droom op tv is iets heel uit anders; het openen en van runnen op tv van een hostel in door Laos. Claudie besluit naar haar van eigen ambities voorlopig op te op tv geven om uit samen met naar Jack zijn droom te verwezenlijken. in Maar als hun het plannen eindelijk op tv vorm beginnen te krijgen, uit zorgt de een emotionele gebeurtenis ervoor dat de van in emigratie toch op losse tijdens schroeven komt te een staan.

juli 2020
21-11-2017 21:30

Grenzeloos Verliefd

Laos, Seizoen 9 - Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in ...

Laos, Seizoen 9 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Laos, Seizoen 9 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Laos, Seizoen 9 bij Laos, Seizoen 9 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Laos, Seizoen 9. Heb je een uitzending van Laos, Seizoen 9 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Laos, Seizoen 9 gemist

Uitzending gemist van Laos, Seizoen 9? Hier kun je alle uitzendingen van Laos, Seizoen 9 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!