Programma gemist?

In Grenzeloos op Verliefd emigreren dappere naar Nederlandse vrouwen naar uit hun liefde in het op buitenland. Ze tijdens volgen hun hart het en verlaten ons met kikkerlandje om op tv bij hun grote, buitenlandse liefde uit in te gaan wonen. De vrouwen het laten alles met achter en moeten in van het vreemde land de zien te wennen naar aan een op heel andere cultuur. Nadat met ze een haar studie geneeskunde heeft afgerond, besluit door Claudie om een een paar weken door een Azië te door reizen. uit Tijdens haar reis naar ontmoet ze de de Australische Jack. De vonk springt met over en naar de chemie is op tv zelfs zo sterk op tv dat Jack met haar met mee terugkomt met naar Nederland. Eenmaal tijdens terug in Nederland vindt de Claudie meteen een baan tijdens als naar cardioloog, maar op tv Jacks droom is op tv iets heel anders; het openen en op tv runnen van een de hostel in Laos. door Claudie besluit haar in eigen ambities voorlopig het de op te geven om samen het met Jack van zijn droom te verwezenlijken. door Maar als hun de plannen eindelijk in vorm beginnen te het krijgen, zorgt een van emotionele gebeurtenis ervoor met dat de op tv emigratie toch op losse schroeven komt op te de staan.

juni 2021
21-11-2017 21:30

Grenzeloos Verliefd

Laos, Seizoen 9 - Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in ...

Laos, Seizoen 9 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Laos, Seizoen 9 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Laos, Seizoen 9 bij Laos, Seizoen 9 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Laos, Seizoen 9. Heb je een uitzending van Laos, Seizoen 9 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Laos, Seizoen 9 gemist

Uitzending gemist van Laos, Seizoen 9? Hier kun je alle uitzendingen van Laos, Seizoen 9 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!