Programma gemist?

In van Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse tijdens vrouwen naar hun het liefde in het op van buitenland. Ze volgen de hun hart en verlaten ons kikkerlandje een om met bij hun grote, buitenlandse liefde het te gaan wonen. naar de De vrouwen laten alles op achter en de moeten in het vreemde land met zien te wennen aan uit uit een heel andere cultuur. Nadat een ze haar studie geneeskunde het heeft afgerond, met besluit Claudie uit om een paar weken door een Azië te met reizen. Tijdens het haar reis ontmoet in ze de het Australische Jack. De vonk uit springt over en de uit chemie is naar zelfs zo sterk dat op tv Jack met haar de mee door terugkomt naar Nederland. Eenmaal terug in op Nederland op vindt Claudie de meteen een baan als cardioloog, in maar de Jacks droom is op iets heel anders; het openen het en tijdens runnen van een hostel in Laos. met Claudie besluit met haar van eigen ambities voorlopig op te door geven om de samen met Jack zijn droom op te verwezenlijken. de Maar als hun plannen op tv eindelijk door vorm beginnen te krijgen, de zorgt het een emotionele gebeurtenis ervoor dat in de emigratie op tv toch op losse schroeven op komt van te staan.

februari 2020
21-11-2017 21:30

Grenzeloos Verliefd

Laos, Seizoen 9 - Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in ...

Laos, Seizoen 9 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Laos, Seizoen 9 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Laos, Seizoen 9 bij Laos, Seizoen 9 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Laos, Seizoen 9. Heb je een uitzending van Laos, Seizoen 9 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Laos, Seizoen 9 gemist

Uitzending gemist van Laos, Seizoen 9? Hier kun je alle uitzendingen van Laos, Seizoen 9 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!