Programma gemist?

In het Grenzeloos Verliefd emigreren dappere in Nederlandse vrouwen naar tijdens hun liefde in het van buitenland. Ze volgen op van hun hart en verlaten een ons kikkerlandje om bij hun tijdens grote, buitenlandse het liefde te gaan wonen. tijdens De naar vrouwen laten alles van achter en door moeten in het het vreemde land zien te wennen aan in een heel een andere cultuur. met Nadat ze in haar studie geneeskunde heeft door afgerond, besluit Claudie om tijdens een paar weken door van Azië te naar reizen. Tijdens door haar reis ontmoet ze uit de Australische het Jack. De vonk een springt over en op tv de chemie uit is zelfs zo sterk een dat Jack met door haar mee terugkomt het naar Nederland. Eenmaal terug in op tv Nederland vindt Claudie de meteen uit een baan op als cardioloog, maar Jacks tijdens droom is iets met heel anders; het openen en naar runnen van tijdens een door hostel in Laos. op tv Claudie besluit haar eigen naar ambities voorlopig op een te geven om tijdens samen met Jack zijn droom op te verwezenlijken. Maar het als hun op tv plannen eindelijk van vorm beginnen door te krijgen, zorgt een van emotionele gebeurtenis de ervoor dat de emigratie toch op op losse schroeven van komt van te staan.

oktober 2020
21-11-2017 21:30

Grenzeloos Verliefd

Laos, Seizoen 9 - Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in ...

Laos, Seizoen 9 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Laos, Seizoen 9 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Laos, Seizoen 9 bij Laos, Seizoen 9 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Laos, Seizoen 9. Heb je een uitzending van Laos, Seizoen 9 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Laos, Seizoen 9 gemist

Uitzending gemist van Laos, Seizoen 9? Hier kun je alle uitzendingen van Laos, Seizoen 9 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!