Programma gemist?

Wat tijdens doet het de met je als je opgroeit in op kindertehuizen, jaar in van jaar uit het hopend op een plek tijdens in een pleeggezin? op tv Wie beslist met er over in Alicia’s lot en in toekomst? Een onderhuids portret van naar binnenuit. Alicia tijdens is één jaar oud als het ze van uit huis wordt de geplaatst. Via een pleeggezin uit komt op ze op vijfjarige leeftijd tijdens terecht in met een kindertehuis en als ze het negen is zit ze het daar nog steeds, op in afwachting van door plaatsing een bij een de nieuw gezin. Dit is door het moment waarop de met documentaire Alicia tijdens begint. De film volgt drie op tv jaar lang het van dagelijkse leven uit van het meisje, observerend naar en dicht op een de huid uit gefilmd. Hoop, verwachting, in onmacht en het in effect van een gebrek aan naar door perspectief zijn direct invoelbaar. Dreigt het ze hierdoor te uit ontsporen of zijn we een getuige van een op naar onontkoombare geschiedenis die zich op tv herhaalt? Wie beslist er een over Alicia’s een lot en op toekomst?

oktober 2020
22-11-2017 20:25

Docu: Alicia

2Doc IDFA Primeur: Alicia - Docu: Alicia

Wat doet het met je als je opgroeit in kindertehuizen, jaar in jaar uit hopend op een plek in een pleeggezin? Wie beslist er over Alicia’s lot en toekomst? Een onderhuids portret van binnenuit. Alicia is één jaar oud als ze uit huis wordt ...

2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Alicia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Alicia bij 2Doc IDFA Primeur: Alicia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Alicia. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Alicia? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Alicia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!