Programma gemist?

Wat met doet het met met je als je opgroeit van in kindertehuizen, tijdens jaar in jaar uit in hopend op een plek tijdens in een een pleeggezin? Wie beslist op er over Alicia’s op tv lot en toekomst? Een in onderhuids in portret van binnenuit. Alicia naar is één jaar tijdens oud als ze uit door huis wordt geplaatst. Via op tv een pleeggezin in komt in ze op vijfjarige het leeftijd terecht in een kindertehuis uit en op als ze negen is zit ze op daar nog steeds, de in afwachting uit van plaatsing bij een van van nieuw gezin. Dit is het moment op door waarop de documentaire Alicia van begint. De film volgt drie jaar op tv lang het dagelijkse op tv leven van het uit meisje, met observerend en dicht op het de met huid gefilmd. Hoop, verwachting, onmacht en in het effect uit van een tijdens gebrek aan perspectief uit zijn direct uit invoelbaar. Dreigt ze met hierdoor te ontsporen uit of zijn we van getuige van een onontkoombare geschiedenis die in zich door herhaalt? Wie beslist uit er over op Alicia’s lot en op tv toekomst?

september 2021
22-11-2017 20:25

Docu: Alicia

2Doc IDFA Primeur: Alicia - Docu: Alicia

Wat doet het met je als je opgroeit in kindertehuizen, jaar in jaar uit hopend op een plek in een pleeggezin? Wie beslist er over Alicia’s lot en toekomst? Een onderhuids portret van binnenuit. Alicia is één jaar oud als ze uit huis wordt ...

2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Alicia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Alicia bij 2Doc IDFA Primeur: Alicia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Alicia. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Alicia? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Alicia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!