Programma gemist?

Wat doet op het de met je als je opgroeit in naar kindertehuizen, jaar in de jaar tijdens uit hopend de op een plek in een pleeggezin? naar Wie beslist van er over met Alicia’s lot en op toekomst? Een onderhuids portret van uit binnenuit. Alicia is naar één jaar oud op als ze uit uit huis een wordt geplaatst. Via een naar pleeggezin komt in ze op vijfjarige leeftijd met terecht in naar een kindertehuis en op tv als ze negen is zit het ze op tv daar nog steeds, in een afwachting van plaatsing bij naar een nieuw gezin. het Dit is het moment naar door waarop de documentaire Alicia tijdens begint. De film tijdens volgt drie jaar lang het dagelijkse naar leven op tv van het in meisje, observerend en de dicht op de huid gefilmd. Hoop, tijdens verwachting, onmacht het en het de effect van in een gebrek aan perspectief een zijn direct op tv invoelbaar. Dreigt ze hierdoor van te ontsporen of zijn door we getuige van een op onontkoombare geschiedenis die tijdens op zich herhaalt? Wie beslist op er over Alicia’s lot op tv en op tv toekomst?

mei 2021
22-11-2017 20:25

Docu: Alicia

2Doc IDFA Primeur: Alicia - Docu: Alicia

Wat doet het met je als je opgroeit in kindertehuizen, jaar in jaar uit hopend op een plek in een pleeggezin? Wie beslist er over Alicia’s lot en toekomst? Een onderhuids portret van binnenuit. Alicia is één jaar oud als ze uit huis wordt ...

2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Alicia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Alicia bij 2Doc IDFA Primeur: Alicia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Alicia. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Alicia? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Alicia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!