Programma gemist?

Wat door doet het met je als op de je opgroeit in kindertehuizen, jaar in in jaar uit een hopend op een op plek in een op pleeggezin? uit Wie beslist er over Alicia’s lot met en toekomst? in Een onderhuids portret van naar binnenuit. Alicia is één in in jaar oud als ze uit met huis wordt geplaatst. het Via een pleeggezin uit komt uit ze op vijfjarige leeftijd de terecht in in een kindertehuis en als op tv ze negen is zit ze naar daar een nog steeds, in in afwachting van plaatsing bij op een nieuw een gezin. Dit is het het moment op waarop de documentaire Alicia begint. De film de volgt drie jaar tijdens in lang het dagelijkse leven van door het meisje, observerend in en met dicht op de huid uit gefilmd. Hoop, verwachting, onmacht van en het effect van een een op gebrek aan perspectief zijn in direct invoelbaar. een Dreigt ze hierdoor te een ontsporen of zijn in we getuige van een met onontkoombare geschiedenis uit die zich herhaalt? op Wie beslist er over op tv Alicia’s lot en in naar toekomst?

januari 2021
22-11-2017 20:25

Docu: Alicia

2Doc IDFA Primeur: Alicia - Docu: Alicia

Wat doet het met je als je opgroeit in kindertehuizen, jaar in jaar uit hopend op een plek in een pleeggezin? Wie beslist er over Alicia’s lot en toekomst? Een onderhuids portret van binnenuit. Alicia is één jaar oud als ze uit huis wordt ...

2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Alicia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Alicia bij 2Doc IDFA Primeur: Alicia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Alicia. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Alicia? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Alicia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!