Programma gemist?

Wat tijdens doet het met je als op met je opgroeit in kindertehuizen, jaar in in jaar een uit hopend op een plek naar in op een pleeggezin? door Wie beslist er met over Alicia’s lot en uit toekomst? Een onderhuids op portret van binnenuit. Alicia is één uit jaar van oud als met ze uit huis het wordt geplaatst. Via een een pleeggezin komt ze op vijfjarige in tijdens leeftijd terecht in een kindertehuis en van als ze negen naar is zit uit ze daar nog steeds, van in met afwachting van met plaatsing bij een uit nieuw gezin. Dit is het naar moment waarop tijdens de documentaire Alicia begint. De film op volgt drie met jaar lang het dagelijkse naar in leven van het meisje, het observerend en dicht op de de huid gefilmd. Hoop, op verwachting, onmacht door en het het effect van de een gebrek aan perspectief zijn met direct invoelbaar. Dreigt ze de hierdoor op tv te ontsporen of zijn van we getuige op tv van een onontkoombare geschiedenis die een zich herhaalt? het Wie tijdens beslist er over in Alicia’s lot en door toekomst?

mei 2020
22-11-2017 20:25

Docu: Alicia

2Doc IDFA Primeur: Alicia - Docu: Alicia

Wat doet het met je als je opgroeit in kindertehuizen, jaar in jaar uit hopend op een plek in een pleeggezin? Wie beslist er over Alicia’s lot en toekomst? Een onderhuids portret van binnenuit. Alicia is één jaar oud als ze uit huis wordt ...

2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Alicia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Alicia bij 2Doc IDFA Primeur: Alicia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Alicia. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Alicia? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Alicia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!