Programma gemist?

Wat naar doet het met je als in je opgroeit in tijdens kindertehuizen, jaar in de jaar uit uit hopend op tv op een plek in een pleeggezin? een Wie beslist er naar over Alicia’s lot op tv naar en toekomst? Een in onderhuids portret van binnenuit. Alicia het is één jaar oud op als ze uit huis van wordt geplaatst. in Via een pleeggezin in komt uit ze op vijfjarige op leeftijd terecht in een kindertehuis in en als naar ze negen van is zit ze daar nog steeds, tijdens in van afwachting van in plaatsing bij een in nieuw gezin. Dit is het op moment in waarop de documentaire naar Alicia begint. De film volgt door drie jaar lang naar het dagelijkse leven van het het meisje, observerend een en dicht op de de huid gefilmd. Hoop, een verwachting, tijdens onmacht en het op effect van een gebrek door aan perspectief zijn direct naar met invoelbaar. Dreigt ze hierdoor te ontsporen op of een zijn we met getuige van een tijdens onontkoombare geschiedenis die zich herhaalt? Wie tijdens het beslist er over Alicia’s lot naar en in toekomst?

december 2019
22-11-2017 20:25

Docu: Alicia

2Doc IDFA Primeur: Alicia - Docu: Alicia

Wat doet het met je als je opgroeit in kindertehuizen, jaar in jaar uit hopend op een plek in een pleeggezin? Wie beslist er over Alicia’s lot en toekomst? Een onderhuids portret van binnenuit. Alicia is één jaar oud als ze uit huis wordt ...

2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Alicia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc IDFA Primeur: Alicia bij 2Doc IDFA Primeur: Alicia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc IDFA Primeur: Alicia. Heb je een uitzending van 2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc IDFA Primeur: Alicia gemist

Uitzending gemist van 2Doc IDFA Primeur: Alicia? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc IDFA Primeur: Alicia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!