Programma gemist?

Afl.: op Bijlmer Blues. Michael het (24), een een Surinaamse jongen uit de Bijlmer, in is opgegroeid bij de zijn tante. Zijn moeder met overleed het toen hij nog maar zes met jaar naar was. In zijn de tienerjaren gleed hij langzaam af. in Blowen, dealtjes en in met kleine criminaliteit tekenden zijn op tv leven. Maar Michael uit heeft een sterk uit karakter. Hij besluit zijn leven uit te beteren een en via een op reïntegratie-project naar werkt hij aan zijn op tv toekomst.

We zien van uiteenlopende mensen worstelen het met hun verlangen naar de geluk. Het uit programma draait om mensen tijdens die niet door wachten tot de het geluk naar ze toe de komt, maar tijdens die het met zelf gaan een halen. Jack Valkering volgt ze gedurende door enige het tijd en registreert hun stappen een op weg naar met een geluk.

Wat van is geluk uit als je na van een wild leven van blijft worstelen met je van alcoholverslaving? Alles heeft Marianne van overleefd; een de liefdeloze jeugd, foute mannen... door Het enige waar ze in de maar niet vanaf komt, een is haar verslaving aan alcohol. naar Kinderen heeft ze op tv nooit gekregen, maar op tv uit de liefde die met ze krijgt van haar varken en een door hondjes betekent alles op tv voor haar. Daarom besluit met ze een workshop met met paarden te volgen. Paarden tijdens op tv als spiegel voor je eigen naar gedrag. In de tijdens hoop dat ze van haar naar vastgeroeste patroon met behulp op van de paarden kan in doorbreken.

september 2020
31-03-2010 19:25

Bijlmer Blues

Geluk in Uitvoering - Bijlmer Blues

Afl.: Bijlmer Blues. Michael (24), een Surinaamse jongen uit de Bijlmer, is opgegroeid bij zijn tante. Zijn moeder overleed toen hij nog maar zes jaar was. In zijn tienerjaren gleed hij langzaam af. Blowen, dealtjes en kleine criminaliteit ...

10-03-2010 19:25

Aflevering 11

Geluk in Uitvoering - Aflevering 11

We zien uiteenlopende mensen worstelen met hun verlangen naar geluk. Het programma draait om mensen die niet wachten tot het geluk naar ze toe komt, maar die het zelf gaan halen. Jack Valkering volgt ze gedurende enige tijd en registreert h...

03-12-2009 19:20

Aflevering 6

Geluk in Uitvoering - Aflevering 6

Wat is geluk als je na een wild leven blijft worstelen met je alcoholverslaving? Alles heeft Marianne overleefd; een liefdeloze jeugd, foute mannen... Het enige waar ze maar niet vanaf komt, is haar verslaving aan alcohol. Kinderen heeft ze...

Geluk in Uitvoering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geluk in Uitvoering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geluk in Uitvoering bij Geluk in Uitvoering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geluk in Uitvoering. Heb je een uitzending van Geluk in Uitvoering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geluk in Uitvoering gemist

Programma over mensen die niet wachten tot het geluk naar ze toe komt, maar die het zelf gaan halen. We volgen mensenin hun zoektocht naar geluk, de stappen die zij daarvoor ondernemen, de keuzes die ze hiervoor maken met alle dilemma'sen consequenties die daarbij horen. Wat doe je als je je angsten wilt overwinnen, als je worstelt met wroeging enberouw? Een onaangename eigenschap van jezelf kwijt wilt of op je vijftigste echt niet meer wil luisteren naar jemoeder? In iedere aflevering sluit Jack zich aan bij de hoofdpersoon in het veranderingsproces. Hij stelt vragen vanuitzijn persoonlijke interesse en op grond van wat 'anderen' (de maatschappij) er wel niet van zouden kunnen denken. Zoleren we de hoofdpersonages kennen, gaan we hun handelen en achtergrond begrijpen en pikken er als kijker zelf ook eengraantje van mee. Presentatie: Jack Valkering.

Uitzending gemist van Geluk in Uitvoering? Hier kun je alle uitzendingen van Geluk in Uitvoering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-03-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!