Programma gemist?

Afl.: in Bijlmer Blues. uit Michael (24), een Surinaamse jongen tijdens uit de Bijlmer, is in uit opgegroeid bij zijn tante. Zijn moeder tijdens de overleed toen hij nog de maar zes jaar op was. In zijn tienerjaren gleed op tv hij op tv langzaam af. Blowen, het dealtjes en kleine het criminaliteit tekenden zijn leven. Maar tijdens Michael heeft de een sterk naar karakter. Hij besluit zijn leven op tv te beteren en het via een een reïntegratie-project werkt hij een aan tijdens zijn toekomst.

We van zien uiteenlopende mensen worstelen met tijdens hun verlangen het naar geluk. door Het programma draait om mensen tijdens het die niet wachten uit tot het geluk naar ze in toe op tv komt, maar die het een zelf gaan halen. Jack Valkering naar volgt op ze gedurende enige een tijd en registreert hun op tv stappen de op weg naar op tv geluk.

Wat met is geluk naar als je na een wild door leven blijft worstelen op tv met je alcoholverslaving? op Alles heeft Marianne overleefd; op een liefdeloze jeugd, van foute op mannen... Het het enige waar ze maar niet vanaf tijdens komt, is uit haar verslaving aan met alcohol. Kinderen op tv heeft ze op tv nooit gekregen, maar de liefde die tijdens ze krijgt van door haar naar varken en hondjes betekent een alles een voor haar. Daarom besluit ze een het workshop met paarden van op tv te volgen. Paarden als spiegel een voor je eigen van gedrag. In een de hoop uit dat ze haar vastgeroeste patroon naar met behulp van de tijdens paarden het kan doorbreken.

januari 2021
31-03-2010 19:25

Bijlmer Blues

Geluk in Uitvoering - Bijlmer Blues

Afl.: Bijlmer Blues. Michael (24), een Surinaamse jongen uit de Bijlmer, is opgegroeid bij zijn tante. Zijn moeder overleed toen hij nog maar zes jaar was. In zijn tienerjaren gleed hij langzaam af. Blowen, dealtjes en kleine criminaliteit ...

10-03-2010 19:25

Aflevering 11

Geluk in Uitvoering - Aflevering 11

We zien uiteenlopende mensen worstelen met hun verlangen naar geluk. Het programma draait om mensen die niet wachten tot het geluk naar ze toe komt, maar die het zelf gaan halen. Jack Valkering volgt ze gedurende enige tijd en registreert h...

03-12-2009 19:20

Aflevering 6

Geluk in Uitvoering - Aflevering 6

Wat is geluk als je na een wild leven blijft worstelen met je alcoholverslaving? Alles heeft Marianne overleefd; een liefdeloze jeugd, foute mannen... Het enige waar ze maar niet vanaf komt, is haar verslaving aan alcohol. Kinderen heeft ze...

Geluk in Uitvoering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geluk in Uitvoering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geluk in Uitvoering bij Geluk in Uitvoering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geluk in Uitvoering. Heb je een uitzending van Geluk in Uitvoering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geluk in Uitvoering gemist

Programma over mensen die niet wachten tot het geluk naar ze toe komt, maar die het zelf gaan halen. We volgen mensenin hun zoektocht naar geluk, de stappen die zij daarvoor ondernemen, de keuzes die ze hiervoor maken met alle dilemma'sen consequenties die daarbij horen. Wat doe je als je je angsten wilt overwinnen, als je worstelt met wroeging enberouw? Een onaangename eigenschap van jezelf kwijt wilt of op je vijftigste echt niet meer wil luisteren naar jemoeder? In iedere aflevering sluit Jack zich aan bij de hoofdpersoon in het veranderingsproces. Hij stelt vragen vanuitzijn persoonlijke interesse en op grond van wat 'anderen' (de maatschappij) er wel niet van zouden kunnen denken. Zoleren we de hoofdpersonages kennen, gaan we hun handelen en achtergrond begrijpen en pikken er als kijker zelf ook eengraantje van mee. Presentatie: Jack Valkering.

Uitzending gemist van Geluk in Uitvoering? Hier kun je alle uitzendingen van Geluk in Uitvoering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-03-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!