Programma gemist?

Afl.: de Bijlmer Blues. Michael (24), op een Surinaamse jongen uit tijdens op tv de Bijlmer, is een opgegroeid bij zijn op tante. Zijn moeder overleed toen hij door nog maar de zes jaar was. In uit zijn in tienerjaren gleed in hij langzaam af. op tv Blowen, dealtjes en kleine uit criminaliteit tekenden van zijn leven. Maar Michael heeft op een sterk karakter. op tv Hij besluit zijn met leven te in beteren en met via een reïntegratie-project werkt hij op aan zijn naar toekomst.

We met zien uiteenlopende mensen worstelen met in hun verlangen naar naar geluk. de Het programma op tv draait om mensen tijdens die niet wachten een tot het geluk door naar ze toe komt, de maar die het met zelf gaan halen. naar Jack Valkering volgt ze uit gedurende enige tijd en tijdens registreert met hun stappen op naar weg naar op geluk.

Wat het is geluk als door je na een het wild leven blijft worstelen met met je alcoholverslaving? Alles het heeft Marianne overleefd; het een liefdeloze jeugd, de foute mannen... van Het enige de waar ze maar niet vanaf op komt, is haar door verslaving aan op tv alcohol. Kinderen heeft van ze nooit gekregen, tijdens maar de liefde die op tv ze krijgt van van haar op varken en hondjes betekent alles in voor haar. Daarom uit besluit het ze een op tv workshop met paarden de te volgen. Paarden als spiegel van voor je het eigen gedrag. In de het hoop dat ze de haar vastgeroeste patroon met het behulp van uit de paarden kan met doorbreken.

mei 2021
31-03-2010 19:25

Bijlmer Blues

Geluk in Uitvoering - Bijlmer Blues

Afl.: Bijlmer Blues. Michael (24), een Surinaamse jongen uit de Bijlmer, is opgegroeid bij zijn tante. Zijn moeder overleed toen hij nog maar zes jaar was. In zijn tienerjaren gleed hij langzaam af. Blowen, dealtjes en kleine criminaliteit ...

10-03-2010 19:25

Aflevering 11

Geluk in Uitvoering - Aflevering 11

We zien uiteenlopende mensen worstelen met hun verlangen naar geluk. Het programma draait om mensen die niet wachten tot het geluk naar ze toe komt, maar die het zelf gaan halen. Jack Valkering volgt ze gedurende enige tijd en registreert h...

03-12-2009 19:20

Aflevering 6

Geluk in Uitvoering - Aflevering 6

Wat is geluk als je na een wild leven blijft worstelen met je alcoholverslaving? Alles heeft Marianne overleefd; een liefdeloze jeugd, foute mannen... Het enige waar ze maar niet vanaf komt, is haar verslaving aan alcohol. Kinderen heeft ze...

Geluk in Uitvoering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geluk in Uitvoering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geluk in Uitvoering bij Geluk in Uitvoering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geluk in Uitvoering. Heb je een uitzending van Geluk in Uitvoering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geluk in Uitvoering gemist

Programma over mensen die niet wachten tot het geluk naar ze toe komt, maar die het zelf gaan halen. We volgen mensenin hun zoektocht naar geluk, de stappen die zij daarvoor ondernemen, de keuzes die ze hiervoor maken met alle dilemma'sen consequenties die daarbij horen. Wat doe je als je je angsten wilt overwinnen, als je worstelt met wroeging enberouw? Een onaangename eigenschap van jezelf kwijt wilt of op je vijftigste echt niet meer wil luisteren naar jemoeder? In iedere aflevering sluit Jack zich aan bij de hoofdpersoon in het veranderingsproces. Hij stelt vragen vanuitzijn persoonlijke interesse en op grond van wat 'anderen' (de maatschappij) er wel niet van zouden kunnen denken. Zoleren we de hoofdpersonages kennen, gaan we hun handelen en achtergrond begrijpen en pikken er als kijker zelf ook eengraantje van mee. Presentatie: Jack Valkering.

Uitzending gemist van Geluk in Uitvoering? Hier kun je alle uitzendingen van Geluk in Uitvoering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-03-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!