Programma gemist?

Afl.: de Bijlmer Blues. Michael door (24), een met Surinaamse jongen uit tijdens de Bijlmer, is uit opgegroeid bij zijn tante. Zijn moeder naar overleed toen op tv hij nog door maar zes jaar op tv was. In zijn tienerjaren gleed met hij tijdens langzaam af. Blowen, dealtjes en een een kleine criminaliteit tekenden naar zijn leven. Maar Michael heeft een de sterk karakter. Hij door op besluit zijn leven te beteren en op tv via een reïntegratie-project in werkt op hij aan zijn van toekomst.

We zien door uiteenlopende het mensen worstelen met op tv hun verlangen naar de geluk. Het programma draait om het mensen die niet wachten een tot het geluk tijdens door naar ze toe door komt, maar die tijdens het zelf gaan halen. Jack van Valkering volgt ze tijdens gedurende door enige tijd en het registreert hun stappen in op weg naar in geluk.

Wat is in geluk als tijdens je na een van wild leven blijft worstelen met het je alcoholverslaving? met Alles naar heeft Marianne overleefd; een op liefdeloze jeugd, foute mannen... de Het enige waar van ze tijdens maar niet vanaf komt, is haar het uit verslaving aan alcohol. Kinderen heeft ze tijdens door nooit gekregen, maar de liefde uit die ze krijgt van met haar varken uit en hondjes betekent op tv alles voor haar. van Daarom besluit ze van een workshop met uit paarden in te volgen. Paarden als door spiegel voor je eigen op tv gedrag. tijdens In de hoop dat met ze haar tijdens vastgeroeste patroon met behulp van de van paarden de kan doorbreken.

november 2019
31-03-2010 19:25

Bijlmer Blues

Geluk in Uitvoering - Bijlmer Blues

Afl.: Bijlmer Blues. Michael (24), een Surinaamse jongen uit de Bijlmer, is opgegroeid bij zijn tante. Zijn moeder overleed toen hij nog maar zes jaar was. In zijn tienerjaren gleed hij langzaam af. Blowen, dealtjes en kleine criminaliteit ...

10-03-2010 19:25

Aflevering 11

Geluk in Uitvoering - Aflevering 11

We zien uiteenlopende mensen worstelen met hun verlangen naar geluk. Het programma draait om mensen die niet wachten tot het geluk naar ze toe komt, maar die het zelf gaan halen. Jack Valkering volgt ze gedurende enige tijd en registreert h...

03-12-2009 19:20

Aflevering 6

Geluk in Uitvoering - Aflevering 6

Wat is geluk als je na een wild leven blijft worstelen met je alcoholverslaving? Alles heeft Marianne overleefd; een liefdeloze jeugd, foute mannen... Het enige waar ze maar niet vanaf komt, is haar verslaving aan alcohol. Kinderen heeft ze...

Geluk in Uitvoering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geluk in Uitvoering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geluk in Uitvoering bij Geluk in Uitvoering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geluk in Uitvoering. Heb je een uitzending van Geluk in Uitvoering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geluk in Uitvoering gemist

Programma over mensen die niet wachten tot het geluk naar ze toe komt, maar die het zelf gaan halen. We volgen mensenin hun zoektocht naar geluk, de stappen die zij daarvoor ondernemen, de keuzes die ze hiervoor maken met alle dilemma'sen consequenties die daarbij horen. Wat doe je als je je angsten wilt overwinnen, als je worstelt met wroeging enberouw? Een onaangename eigenschap van jezelf kwijt wilt of op je vijftigste echt niet meer wil luisteren naar jemoeder? In iedere aflevering sluit Jack zich aan bij de hoofdpersoon in het veranderingsproces. Hij stelt vragen vanuitzijn persoonlijke interesse en op grond van wat 'anderen' (de maatschappij) er wel niet van zouden kunnen denken. Zoleren we de hoofdpersonages kennen, gaan we hun handelen en achtergrond begrijpen en pikken er als kijker zelf ook eengraantje van mee. Presentatie: Jack Valkering.

Uitzending gemist van Geluk in Uitvoering? Hier kun je alle uitzendingen van Geluk in Uitvoering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-03-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!