Programma gemist?

Afl.: in Bijlmer Blues. Michael (24), een een de Surinaamse jongen uit de Bijlmer, is het opgegroeid tijdens bij zijn tante. Zijn moeder de overleed van toen hij nog maar zes uit jaar was. uit In zijn met tienerjaren gleed de hij langzaam af. Blowen, dealtjes en tijdens uit kleine criminaliteit tekenden zijn leven. met Maar Michael een heeft een sterk karakter. Hij op uit besluit zijn leven in te beteren en via een een reïntegratie-project werkt hij aan in zijn een toekomst.

We van zien uiteenlopende mensen een worstelen met met hun verlangen naar geluk. Het met programma draait het om mensen die niet op tv wachten tot op het geluk naar het ze toe komt, maar uit die het zelf uit gaan uit halen. Jack Valkering volgt een ze gedurende enige tijd en op tv registreert hun stappen van van op weg naar naar geluk.

Wat is tijdens geluk als de je na een wild leven met op tv blijft worstelen met je alcoholverslaving? Alles in heeft de Marianne overleefd; een liefdeloze jeugd, van foute mannen... het Het enige waar de ze door maar niet vanaf de komt, is haar verslaving aan alcohol. een Kinderen naar heeft ze nooit gekregen, het maar de naar liefde die een ze krijgt van van haar varken en hondjes betekent alles uit voor van haar. Daarom besluit ze een een workshop met paarden op te in volgen. Paarden als spiegel voor tijdens je eigen gedrag. een van In de hoop dat ze uit haar vastgeroeste patroon van met behulp in van de paarden kan uit doorbreken.

juli 2021
31-03-2010 19:25

Bijlmer Blues

Geluk in Uitvoering - Bijlmer Blues

Afl.: Bijlmer Blues. Michael (24), een Surinaamse jongen uit de Bijlmer, is opgegroeid bij zijn tante. Zijn moeder overleed toen hij nog maar zes jaar was. In zijn tienerjaren gleed hij langzaam af. Blowen, dealtjes en kleine criminaliteit ...

10-03-2010 19:25

Aflevering 11

Geluk in Uitvoering - Aflevering 11

We zien uiteenlopende mensen worstelen met hun verlangen naar geluk. Het programma draait om mensen die niet wachten tot het geluk naar ze toe komt, maar die het zelf gaan halen. Jack Valkering volgt ze gedurende enige tijd en registreert h...

03-12-2009 19:20

Aflevering 6

Geluk in Uitvoering - Aflevering 6

Wat is geluk als je na een wild leven blijft worstelen met je alcoholverslaving? Alles heeft Marianne overleefd; een liefdeloze jeugd, foute mannen... Het enige waar ze maar niet vanaf komt, is haar verslaving aan alcohol. Kinderen heeft ze...

Geluk in Uitvoering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geluk in Uitvoering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geluk in Uitvoering bij Geluk in Uitvoering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geluk in Uitvoering. Heb je een uitzending van Geluk in Uitvoering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geluk in Uitvoering gemist

Programma over mensen die niet wachten tot het geluk naar ze toe komt, maar die het zelf gaan halen. We volgen mensenin hun zoektocht naar geluk, de stappen die zij daarvoor ondernemen, de keuzes die ze hiervoor maken met alle dilemma'sen consequenties die daarbij horen. Wat doe je als je je angsten wilt overwinnen, als je worstelt met wroeging enberouw? Een onaangename eigenschap van jezelf kwijt wilt of op je vijftigste echt niet meer wil luisteren naar jemoeder? In iedere aflevering sluit Jack zich aan bij de hoofdpersoon in het veranderingsproces. Hij stelt vragen vanuitzijn persoonlijke interesse en op grond van wat 'anderen' (de maatschappij) er wel niet van zouden kunnen denken. Zoleren we de hoofdpersonages kennen, gaan we hun handelen en achtergrond begrijpen en pikken er als kijker zelf ook eengraantje van mee. Presentatie: Jack Valkering.

Uitzending gemist van Geluk in Uitvoering? Hier kun je alle uitzendingen van Geluk in Uitvoering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-03-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!