Programma gemist?

Afl.: het Bijlmer Blues. Michael de (24), een Surinaamse jongen uit door de de Bijlmer, is opgegroeid bij in zijn tijdens tante. Zijn moeder overleed toen op hij tijdens nog maar zes jaar was. In van zijn tienerjaren uit gleed hij met langzaam af. Blowen, naar dealtjes en kleine criminaliteit tekenden in zijn leven. in Maar tijdens Michael heeft een sterk karakter. de Hij op besluit zijn leven te de beteren en via een reïntegratie-project op werkt het hij aan zijn naar toekomst.

We zien uit uiteenlopende mensen worstelen het met hun het verlangen naar geluk. Het programma met het draait om mensen het die niet wachten tot van het geluk naar in ze toe met komt, maar die het zelf gaan uit de halen. Jack Valkering volgt ze het gedurende op enige tijd en registreert uit hun stappen in op weg naar op tv geluk.

Wat de is geluk als je op na een wild leven het blijft de worstelen met je alcoholverslaving? een Alles heeft Marianne naar overleefd; een tijdens liefdeloze jeugd, foute mannen... door Het in enige waar ze maar het niet vanaf komt, is haar tijdens verslaving aan alcohol. op Kinderen heeft ze met nooit gekregen, maar in de liefde tijdens die ze krijgt van naar haar varken en een hondjes de betekent alles voor haar. Daarom van besluit ze het een workshop met in paarden in te volgen. Paarden als spiegel tijdens voor je eigen naar gedrag. In de tijdens hoop naar dat ze haar vastgeroeste met patroon met behulp de van de uit paarden kan doorbreken.

mei 2020
31-03-2010 19:25

Bijlmer Blues

Geluk in Uitvoering - Bijlmer Blues

Afl.: Bijlmer Blues. Michael (24), een Surinaamse jongen uit de Bijlmer, is opgegroeid bij zijn tante. Zijn moeder overleed toen hij nog maar zes jaar was. In zijn tienerjaren gleed hij langzaam af. Blowen, dealtjes en kleine criminaliteit ...

10-03-2010 19:25

Aflevering 11

Geluk in Uitvoering - Aflevering 11

We zien uiteenlopende mensen worstelen met hun verlangen naar geluk. Het programma draait om mensen die niet wachten tot het geluk naar ze toe komt, maar die het zelf gaan halen. Jack Valkering volgt ze gedurende enige tijd en registreert h...

03-12-2009 19:20

Aflevering 6

Geluk in Uitvoering - Aflevering 6

Wat is geluk als je na een wild leven blijft worstelen met je alcoholverslaving? Alles heeft Marianne overleefd; een liefdeloze jeugd, foute mannen... Het enige waar ze maar niet vanaf komt, is haar verslaving aan alcohol. Kinderen heeft ze...

Geluk in Uitvoering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geluk in Uitvoering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geluk in Uitvoering bij Geluk in Uitvoering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geluk in Uitvoering. Heb je een uitzending van Geluk in Uitvoering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geluk in Uitvoering gemist

Programma over mensen die niet wachten tot het geluk naar ze toe komt, maar die het zelf gaan halen. We volgen mensenin hun zoektocht naar geluk, de stappen die zij daarvoor ondernemen, de keuzes die ze hiervoor maken met alle dilemma'sen consequenties die daarbij horen. Wat doe je als je je angsten wilt overwinnen, als je worstelt met wroeging enberouw? Een onaangename eigenschap van jezelf kwijt wilt of op je vijftigste echt niet meer wil luisteren naar jemoeder? In iedere aflevering sluit Jack zich aan bij de hoofdpersoon in het veranderingsproces. Hij stelt vragen vanuitzijn persoonlijke interesse en op grond van wat 'anderen' (de maatschappij) er wel niet van zouden kunnen denken. Zoleren we de hoofdpersonages kennen, gaan we hun handelen en achtergrond begrijpen en pikken er als kijker zelf ook eengraantje van mee. Presentatie: Jack Valkering.

Uitzending gemist van Geluk in Uitvoering? Hier kun je alle uitzendingen van Geluk in Uitvoering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-03-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!