Programma gemist?

Elke week op tv gaan door Viktor Brand en de het stylisten de uitdaging op tv aan om de bewoners een weer verliefd het te laten worden op in hun huis. Lange uit tijd woonden van Eva en Trevor in op tv het gemeubileerde appartement tijdens van Trevor?s vader van in Amsterdam. Twee jaar met op tv geleden verhuisden ze in naar een tussenwoning in Bussum. De het in meubels van Trevor?s vader verhuisden met op tv naar hen mee. Hoewel het interieur voor naar met een groot deel van op tv zijn vader is, voelt naar Trevor zich er best op in thuis. de De inrichting is strak van en met zwart/wit, precies zoals Trevor van het graag naar ziet. Eva denkt daar anders van over: zij van vindt de meubels te van kil en te het mannelijk. Omdat Trevor de het van belangrijk vindt dat op Eva zich in het nieuwe op tv huis ook van thuis voelt staat door hij open voor verandering, van maar op over een nieuw interieur worden in op tv ze het niet van eens.

augustus 2020
22-11-2017 15:05

Vtwonen

Bussum, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Lange tijd woonden Eva en Trevor in het gemeubileerde appartement van Trevor?s vader in Amsterdam. Twee jaar geleden verh...

Bussum, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bussum, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bussum, Seizoen 4 bij Bussum, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bussum, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Bussum, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bussum, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Bussum, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Bussum, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!