Programma gemist?

Elke in week gaan Viktor Brand en op tv de tijdens stylisten de uitdaging aan van om naar de bewoners weer verliefd te laten een worden op hun een huis. Lange tijd het woonden Eva een en Trevor het in het tijdens gemeubileerde appartement van Trevor?s van vader in naar Amsterdam. Twee jaar geleden van verhuisden ze naar een het tussenwoning in Bussum. De de meubels van het Trevor?s vader in verhuisden met hen mee. Hoewel naar het interieur voor door een groot deel het naar van zijn vader tijdens is, voelt Trevor zich een er best in thuis. De op het inrichting is strak en door zwart/wit, precies zoals Trevor het een graag met ziet. Eva denkt daar naar anders over: zij vindt de op de meubels te door kil en te de mannelijk. Omdat Trevor het door belangrijk vindt van dat Eva zich van in het nieuwe tijdens huis ook thuis voelt staat hij door open voor verandering, in maar over op een nieuw van interieur worden met ze het niet naar eens.

juli 2021
22-11-2017 15:05

Vtwonen

Bussum, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Lange tijd woonden Eva en Trevor in het gemeubileerde appartement van Trevor?s vader in Amsterdam. Twee jaar geleden verh...

Bussum, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bussum, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bussum, Seizoen 4 bij Bussum, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bussum, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Bussum, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bussum, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Bussum, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Bussum, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!