Programma gemist?

Elke in week gaan Viktor Brand tijdens en de in stylisten de uitdaging aan om het de met bewoners weer verliefd te laten met worden op tijdens hun de huis. Lange tijd woonden Eva op en Trevor in van het gemeubileerde door appartement van tijdens Trevor?s vader in tijdens Amsterdam. Twee jaar geleden van verhuisden ze naar een een tussenwoning in Bussum. van De op tv meubels van Trevor?s vader verhuisden naar met hen mee. de Hoewel het uit interieur voor een groot deel tijdens door van zijn vader is, voelt Trevor een zich er best door in thuis. in De inrichting is strak op door en zwart/wit, precies zoals Trevor tijdens het graag ziet. Eva door denkt uit daar anders over: zij vindt naar de meubels te in kil en te in mannelijk. Omdat de Trevor het belangrijk met vindt dat Eva in zich van in het nieuwe tijdens huis ook thuis voelt staat de hij de open voor verandering, maar een over een nieuw op interieur worden ze het niet op een eens.

november 2020
22-11-2017 15:05

Vtwonen

Bussum, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Lange tijd woonden Eva en Trevor in het gemeubileerde appartement van Trevor?s vader in Amsterdam. Twee jaar geleden verh...

Bussum, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bussum, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bussum, Seizoen 4 bij Bussum, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bussum, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Bussum, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bussum, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Bussum, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Bussum, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!