Programma gemist?

Elke een week gaan Viktor Brand en een de stylisten de met uitdaging aan om door in de bewoners weer door verliefd te laten worden op naar hun huis. Lange tijd op tv woonden tijdens Eva en uit Trevor in het gemeubileerde appartement door van Trevor?s door vader in tijdens Amsterdam. Twee jaar het geleden verhuisden ze naar een tussenwoning in in Bussum. het De meubels van Trevor?s het uit vader verhuisden met met hen mee. Hoewel het interieur voor tijdens een groot uit deel van zijn vader met is, het voelt Trevor zich met er best in thuis. het De tijdens inrichting is strak en zwart/wit, met precies door zoals Trevor het de graag ziet. Eva denkt naar daar anders met over: zij vindt de meubels uit te kil in en te mannelijk. Omdat op tv Trevor het belangrijk vindt het dat Eva zich op in het nieuwe het uit huis ook thuis voelt staat op hij open voor op tv verandering, op tv maar over een nieuw een interieur worden tijdens ze het niet door eens.

april 2021
22-11-2017 15:05

Vtwonen

Bussum, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Lange tijd woonden Eva en Trevor in het gemeubileerde appartement van Trevor?s vader in Amsterdam. Twee jaar geleden verh...

Bussum, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bussum, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bussum, Seizoen 4 bij Bussum, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bussum, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Bussum, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bussum, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Bussum, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Bussum, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!