Programma gemist?

Elke week gaan in Viktor op tv Brand en de stylisten naar de uitdaging aan op om de bewoners weer in op verliefd te laten met worden op hun huis. naar Lange tijd woonden op tv Eva en Trevor door in het van gemeubileerde appartement van Trevor?s vader naar in uit Amsterdam. Twee jaar op geleden verhuisden ze naar een van tussenwoning in Bussum. De naar meubels uit van Trevor?s vader verhuisden met naar hen mee. Hoewel naar het interieur uit voor een groot deel een van tijdens zijn vader is, voelt van Trevor zich van er best in thuis. De naar inrichting is tijdens strak en door zwart/wit, precies zoals met Trevor het graag op ziet. Eva denkt daar door anders over: de zij vindt de meubels van te van kil en te mannelijk. Omdat Trevor het het van belangrijk vindt dat het Eva zich in het nieuwe met huis ook thuis op voelt met staat hij open naar voor verandering, maar over een een nieuw een interieur worden een ze het niet naar eens.

november 2019
22-11-2017 15:05

Vtwonen

Bussum, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Lange tijd woonden Eva en Trevor in het gemeubileerde appartement van Trevor?s vader in Amsterdam. Twee jaar geleden verh...

Bussum, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bussum, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bussum, Seizoen 4 bij Bussum, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bussum, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Bussum, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bussum, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Bussum, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Bussum, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!