Programma gemist?

Elke in week gaan tijdens Viktor Brand en de stylisten de op tv uitdaging aan om uit de uit bewoners weer verliefd te van laten een worden op hun huis. Lange tijd het de woonden Eva en Trevor in door het het gemeubileerde appartement van van Trevor?s vader in Amsterdam. Twee de jaar het geleden verhuisden ze naar van een tussenwoning in Bussum. van De meubels van het Trevor?s vader verhuisden met uit in hen mee. Hoewel het een interieur voor door een groot deel van zijn tijdens vader is, voelt Trevor tijdens uit zich er best in thuis. De met inrichting is de strak en de zwart/wit, precies een zoals Trevor het de graag ziet. Eva denkt de daar anders tijdens over: zij vindt de meubels te in kil en tijdens te op mannelijk. Omdat Trevor het de belangrijk vindt door dat Eva zich in het nieuwe uit huis ook thuis met met voelt staat hij in open voor verandering, de maar over een nieuw interieur worden op ze het een niet naar eens.

april 2020
22-11-2017 15:05

Vtwonen

Bussum, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Lange tijd woonden Eva en Trevor in het gemeubileerde appartement van Trevor?s vader in Amsterdam. Twee jaar geleden verh...

Bussum, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bussum, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bussum, Seizoen 4 bij Bussum, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bussum, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Bussum, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bussum, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Bussum, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Bussum, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!