Programma gemist?

Trauma Centrum volgt op tv spoedeisende Hulp- en naar ambulancemedewerkers tijdens hun op tv drukke en naar soms levensreddende de werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, door acute pijnklachten tot trauma's op als gevolg van de een ongeluk thuis het of de op de weg; alle patiënten in die op de hulp inroepen van deze tijdens zorgverleners komen aan naar bod in deze dagelijkse het op tv realityserie.

juli 2021
22-11-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 607 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 607 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 607 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 607 bij Aflevering 607 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 607. Heb je een uitzending van Aflevering 607 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 607 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 607? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 607 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!