Programma gemist?

Trauma met Centrum volgt spoedeisende tijdens Hulp- en op tv ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en in soms levensreddende op tv werkzaamheden. Van de ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als op tv gevolg het van een ongeluk van thuis of tijdens op de weg; uit alle patiënten die de hulp het inroepen een van deze zorgverleners komen aan bod een van in deze dagelijkse in realityserie.

november 2020
22-11-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 607 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 607 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 607 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 607 bij Aflevering 607 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 607. Heb je een uitzending van Aflevering 607 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 607 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 607? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 607 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!