Programma gemist?

Een de scripted realityserie gebaseerd tijdens op waargebeurde ervaringen in van dokters die van elke dag op tv weer voor ingewikkelde uitdagingen tijdens komen te staan om de een tijdens patiƫnten zo goed van mogelijk te helpen.

november 2020
22-11-2017 20:00

Dokters

Aflevering 13, Seizoen 1 - Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiƫnten zo goed mogelijk te helpen.

Aflevering 13, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 13, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 13, Seizoen 1 bij Aflevering 13, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 13, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 13, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 13, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 13, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 13, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!