Programma gemist?

Na een vijf jaar naar afwezigheid keert Hart in Aktie het terug bij SBS6. Het naar op tv hartverwarmende programma wordt gepresenteerd door Airen naar Mylene. Zij zet door zich van met haar team de voor meer dan 200 procent het op tv in voor mensen die het moeilijk door door hebben en een meevaller goed in kunnen gebruiken. Hans en op in Petra kregen 20 in jaar geleden twee prachtige dochters, in Lesley en op Laura. Helaas bleek het al snel dat de tweeling met het verstandelijke en lichamelijke beperkingen had. de Met naar name Laura heeft uit heel overal hulp bij met nodig, ze kan de niet praten, lopen, de zelf eten of zelfstandig uit zitten. Ze uit sjouwen iedere ochtend en door iedere door avond hun dochter met de trap naar met badkamer en slaapkamer op het en af. uit Dat is nauwelijks te doen. De van gemeente met vergoedt geen uit traplift, omdat het gezin met volgens de met gemeente beter naar een op gelijkvloerse woning kunnen tijdens verhuizen.

maart 2021
22-11-2017 20:30

Hart in Aktie

Aflevering 1, Seizoen 19 - Hart in Aktie

Na vijf jaar afwezigheid keert Hart in Aktie terug bij SBS6. Het hartverwarmende programma wordt gepresenteerd door Airen Mylene. Zij zet zich met haar team voor meer dan 200 procent in voor mensen die het moeilijk hebben en een meevaller g...

Aflevering 1, Seizoen 19 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 19 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 19 bij Aflevering 1, Seizoen 19 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 19. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 19 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 19 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 19? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 19 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!