Programma gemist?

Na tijdens vijf jaar afwezigheid keert op tv Hart in uit Aktie terug bij SBS6. de Het op tv hartverwarmende programma wordt gepresenteerd uit door Airen Mylene. Zij zet tijdens door zich met haar team voor van meer dan 200 op procent in voor mensen de die het moeilijk door hebben en een uit meevaller goed uit kunnen door gebruiken. Hans en naar Petra kregen 20 jaar door geleden twee prachtige de dochters, Lesley het en Laura. Helaas bleek al tijdens snel op tv dat de tweeling verstandelijke het en lichamelijke beperkingen het had. Met name de Laura heeft van heel overal hulp bij nodig, het ze kan niet naar praten, lopen, zelf uit eten of zelfstandig zitten. tijdens Ze sjouwen iedere van ochtend en iedere tijdens avond tijdens hun dochter de trap door naar badkamer op en slaapkamer op en af. het Dat met is nauwelijks te doen. De uit gemeente vergoedt geen door op tv traplift, omdat het gezin volgens de op tv op tv gemeente beter naar een gelijkvloerse woning uit kunnen van verhuizen.

juli 2020
22-11-2017 20:30

Hart in Aktie

Aflevering 1, Seizoen 19 - Hart in Aktie

Na vijf jaar afwezigheid keert Hart in Aktie terug bij SBS6. Het hartverwarmende programma wordt gepresenteerd door Airen Mylene. Zij zet zich met haar team voor meer dan 200 procent in voor mensen die het moeilijk hebben en een meevaller g...

Aflevering 1, Seizoen 19 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 19 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 19 bij Aflevering 1, Seizoen 19 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 19. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 19 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 19 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 19? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 19 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!