Programma gemist?

Na tijdens vijf jaar afwezigheid keert van Hart door in Aktie terug bij naar SBS6. Het uit hartverwarmende programma wordt gepresenteerd door Airen naar tijdens Mylene. Zij zet uit zich met haar team op voor meer dan 200 met procent in op tv voor mensen van die het moeilijk hebben en uit een een meevaller goed kunnen van gebruiken. Hans en naar Petra kregen 20 met jaar geleden twee prachtige dochters, het Lesley de en Laura. Helaas bleek al op tv snel dat de de tweeling op tv verstandelijke en lichamelijke beperkingen op tv had. Met name Laura heeft naar heel overal de hulp van bij nodig, ze kan met niet praten, lopen, tijdens zelf eten naar of zelfstandig zitten. door Ze sjouwen iedere ochtend tijdens en iedere avond hun op tv dochter de trap naar naar badkamer en slaapkamer op tv in op en af. Dat is nauwelijks een te tijdens doen. De gemeente vergoedt geen een traplift, omdat van het het gezin volgens de van gemeente beter naar een gelijkvloerse naar woning kunnen in verhuizen.

juli 2021
22-11-2017 20:30

Hart in Aktie

Aflevering 1, Seizoen 19 - Hart in Aktie

Na vijf jaar afwezigheid keert Hart in Aktie terug bij SBS6. Het hartverwarmende programma wordt gepresenteerd door Airen Mylene. Zij zet zich met haar team voor meer dan 200 procent in voor mensen die het moeilijk hebben en een meevaller g...

Aflevering 1, Seizoen 19 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 19 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 19 bij Aflevering 1, Seizoen 19 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 19. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 19 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 19 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 19? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 19 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!