Programma gemist?

Na op tv vijf jaar afwezigheid keert Hart uit in Aktie door terug bij SBS6. Het in hartverwarmende in programma wordt gepresenteerd door Airen door Mylene. Zij met zet zich met haar op tv op team voor meer op tv dan 200 procent in voor mensen met die het de moeilijk hebben naar en een meevaller de goed kunnen gebruiken. Hans en met Petra kregen 20 door jaar geleden twee in op tv prachtige dochters, Lesley en Laura. het Helaas bleek in al snel dat een de tweeling verstandelijke en tijdens lichamelijke beperkingen had. Met op een name Laura heeft heel overal op tv hulp bij nodig, ze op tv kan met niet praten, lopen, zelf van eten in of zelfstandig zitten. Ze met sjouwen iedere ochtend en naar iedere avond hun dochter met een de trap naar badkamer en slaapkamer uit op en de af. in Dat is nauwelijks van te doen. De gemeente vergoedt geen een traplift, omdat het het gezin volgens de de gemeente in beter naar een gelijkvloerse woning met naar kunnen verhuizen.

oktober 2020
22-11-2017 20:30

Hart in Aktie

Aflevering 1, Seizoen 19 - Hart in Aktie

Na vijf jaar afwezigheid keert Hart in Aktie terug bij SBS6. Het hartverwarmende programma wordt gepresenteerd door Airen Mylene. Zij zet zich met haar team voor meer dan 200 procent in voor mensen die het moeilijk hebben en een meevaller g...

Aflevering 1, Seizoen 19 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 19 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 19 bij Aflevering 1, Seizoen 19 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 19. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 19 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 19 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 19? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 19 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!