Programma gemist?

Na vijf jaar op tv met afwezigheid keert Hart in Aktie terug tijdens met bij SBS6. Het hartverwarmende programma een wordt gepresenteerd door Airen met tijdens Mylene. Zij zet zich met uit haar team voor op tv meer dan 200 procent met in met voor mensen die het door moeilijk hebben in en een van meevaller goed kunnen gebruiken. van Hans en Petra kregen op tv 20 jaar met geleden twee van prachtige dochters, Lesley en Laura. met Helaas de bleek al snel dat de tijdens tweeling verstandelijke en lichamelijke het een beperkingen had. Met in name Laura heeft op heel overal hulp bij met nodig, ze met kan niet praten, op lopen, zelf eten of zelfstandig het zitten. Ze sjouwen iedere in ochtend en van iedere avond het hun dochter de trap naar de badkamer en slaapkamer tijdens een op en af. naar Dat is nauwelijks te doen. tijdens De gemeente vergoedt naar geen traplift, omdat het van gezin volgens de de gemeente beter naar de een op tv gelijkvloerse woning uit kunnen verhuizen.

februari 2020
22-11-2017 20:30

Hart in Aktie

Aflevering 1, Seizoen 19 - Hart in Aktie

Na vijf jaar afwezigheid keert Hart in Aktie terug bij SBS6. Het hartverwarmende programma wordt gepresenteerd door Airen Mylene. Zij zet zich met haar team voor meer dan 200 procent in voor mensen die het moeilijk hebben en een meevaller g...

Aflevering 1, Seizoen 19 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 19 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 19 bij Aflevering 1, Seizoen 19 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 19. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 19 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 19 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 19? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 19 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!