Programma gemist?

Na tijdens vijf jaar afwezigheid keert een Hart in uit Aktie terug bij SBS6. op Het hartverwarmende programma wordt van gepresenteerd door Airen met tijdens Mylene. Zij zet zich met haar naar de team voor meer dan een 200 procent in voor mensen door die het op moeilijk hebben naar en een op meevaller goed kunnen op tv gebruiken. Hans en Petra kregen 20 een jaar uit geleden twee in prachtige dochters, Lesley en Laura. met Helaas bleek al door snel dat de met tweeling verstandelijke van en lichamelijke beperkingen had. met Met name naar Laura heeft heel in overal hulp bij door nodig, ze kan niet het praten, lopen, van zelf eten of zelfstandig zitten. tijdens het Ze sjouwen iedere ochtend en iedere met avond in hun dochter de trap naar van badkamer en een slaapkamer een op en af. op tv Dat is nauwelijks te doen. De op tv gemeente door vergoedt geen traplift, omdat het in gezin volgens het de gemeente beter naar uit tijdens een gelijkvloerse woning kunnen van verhuizen.

augustus 2020
22-11-2017 20:30

Hart in Aktie

Aflevering 1, Seizoen 19 - Hart in Aktie

Na vijf jaar afwezigheid keert Hart in Aktie terug bij SBS6. Het hartverwarmende programma wordt gepresenteerd door Airen Mylene. Zij zet zich met haar team voor meer dan 200 procent in voor mensen die het moeilijk hebben en een meevaller g...

Aflevering 1, Seizoen 19 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 19 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 19 bij Aflevering 1, Seizoen 19 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 19. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 19 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 19 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 19? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 19 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!