Programma gemist?

In tijdens House Rules NL verbouwen de vijf stellen elkaars waardevolste in de bezit, hun huis. De enige invloed met die de het huiseigenaren kunnen uitoefenen, is door middels ?huisregels? in die ze op tv achterlaten. Dit zijn met do?s en het don?ts, zoals bepaalde op tv materialen of stijlen, die wel naar of juist een niet terug uit mogen komen in hun woning. het Het is aan in de koppels om de deze regels zo de goed door mogelijk te interpreteren door en in korte door tijd verschillende ruimtes in uit het huis een complete make-over in te op tv geven. Dit doen ze onder van toeziend oog een van juryleden Odette Simons tijdens in (Styliste & Creative op Director) en Osiris Hertman met (Architect & met Designer). De finalisten van op House Rules hebben het nog 1 op tv keer bij elkaar een geklust in de mysteryroom. De jury de op beoordeelt deze ruimtes van uiteindelijk met een cijfer en door ook op tv de kijker kan op tv stemmen op het van favoriete team. Aan het tijdens eind van de live uitzending door wordt bekend welk naar stel van er vandoor gaat met door de fantastische met hoofdprijs!

november 2020
22-11-2017 20:30

House Rules NL: De Finale

Aflevering 18, Seizoen 3 - House Rules NL: De Finale

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? die ze achterlaten. Dit zijn do?s en don?ts, zoals bepaalde materialen of stijle...

Aflevering 18, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 18, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 18, Seizoen 3 bij Aflevering 18, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 18, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 18, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 18, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 18, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 18, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!