Programma gemist?

In House in Rules NL verbouwen in vijf stellen elkaars op waardevolste bezit, hun de huis. De van enige invloed die de tijdens huiseigenaren kunnen uitoefenen, een is middels uit ?huisregels? die een ze achterlaten. Dit het zijn do?s en don?ts, zoals uit bepaalde materialen of het stijlen, die wel in of met juist niet terug mogen komen uit in hun van woning. Het een is aan de met koppels om deze regels door zo goed mogelijk te interpreteren tijdens een en in korte tijd verschillende ruimtes door in van het huis een de complete make-over te geven. tijdens Dit doen ze uit onder toeziend met oog van juryleden Odette het Simons (Styliste de & Creative Director) en op Osiris Hertman (Architect tijdens & Designer). De in finalisten van House Rules van hebben nog in 1 keer bij uit elkaar geklust een in de mysteryroom. De uit jury beoordeelt van deze ruimtes naar uiteindelijk met een cijfer en de ook de door kijker kan op tv stemmen op het het favoriete team. Aan het eind van met de live naar uitzending door wordt bekend welk stel er vandoor het tijdens gaat met de op tv fantastische hoofdprijs!

april 2021
22-11-2017 20:30

House Rules NL: De Finale

Aflevering 18, Seizoen 3 - House Rules NL: De Finale

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? die ze achterlaten. Dit zijn do?s en don?ts, zoals bepaalde materialen of stijle...

Aflevering 18, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 18, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 18, Seizoen 3 bij Aflevering 18, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 18, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 18, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 18, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 18, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 18, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!