Programma gemist?

In op House Rules naar NL verbouwen vijf stellen elkaars op waardevolste bezit, van hun huis. op De enige invloed die de een huiseigenaren kunnen uitoefenen, uit is van middels ?huisregels? die ze achterlaten. naar Dit zijn do?s en het don?ts, van zoals bepaalde materialen of stijlen, door die wel uit of juist niet het terug mogen komen door in hun woning. uit Het het is aan de koppels om door deze regels zo goed de mogelijk te interpreteren in en in in korte tijd verschillende in ruimtes van in het huis een complete make-over uit te naar geven. Dit doen ze onder in toeziend een oog van juryleden Odette Simons een (Styliste & Creative de Director) en van Osiris Hertman (Architect & uit Designer). De een finalisten van House Rules van hebben nog 1 in keer een bij elkaar geklust in de tijdens mysteryroom. De jury uit beoordeelt een deze ruimtes uiteindelijk met een naar cijfer en ook uit de op tv kijker kan stemmen op tv op het favoriete met team. Aan het eind een van de tijdens live uitzending door wordt bekend welk stel er tijdens vandoor met gaat met de fantastische met hoofdprijs!

september 2021
22-11-2017 20:30

House Rules NL: De Finale

Aflevering 18, Seizoen 3 - House Rules NL: De Finale

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? die ze achterlaten. Dit zijn do?s en don?ts, zoals bepaalde materialen of stijle...

Aflevering 18, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 18, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 18, Seizoen 3 bij Aflevering 18, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 18, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 18, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 18, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 18, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 18, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!