Programma gemist?

In House door Rules tijdens NL verbouwen vijf stellen elkaars tijdens waardevolste bezit, op hun huis. De enige de invloed die de huiseigenaren het in kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? van die ze achterlaten. Dit een uit zijn do?s en don?ts, zoals bepaalde het materialen of stijlen, een uit die wel of juist niet door terug op tv mogen komen in hun door woning. Het uit is aan de koppels om in deze de regels zo goed mogelijk van te interpreteren en naar in korte tijd verschillende op ruimtes in het huis met met een complete make-over te geven. de Dit doen ze het onder toeziend oog van in juryleden op tv Odette Simons met (Styliste & Creative Director) en op tv Osiris Hertman van (Architect & Designer). De een finalisten van House het Rules de hebben nog 1 keer bij naar elkaar geklust een in de mysteryroom. De jury tijdens beoordeelt deze ruimtes van uiteindelijk met een een cijfer van en ook het de kijker kan stemmen op het een favoriete team. Aan uit naar het eind van de naar live uitzending wordt in bekend welk op stel er vandoor op tv gaat met de fantastische door hoofdprijs!

augustus 2020
22-11-2017 20:30

House Rules NL: De Finale

Aflevering 18, Seizoen 3 - House Rules NL: De Finale

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? die ze achterlaten. Dit zijn do?s en don?ts, zoals bepaalde materialen of stijle...

Aflevering 18, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 18, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 18, Seizoen 3 bij Aflevering 18, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 18, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 18, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 18, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 18, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 18, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!