Programma gemist?

In House naar Rules de NL verbouwen vijf door stellen elkaars waardevolste op tv bezit, hun huis. naar De enige invloed die het de huiseigenaren kunnen uitoefenen, het is middels ?huisregels? tijdens die door ze achterlaten. Dit zijn do?s en een door don?ts, zoals bepaalde materialen of stijlen, de die met wel of juist tijdens niet terug mogen komen in de in hun woning. Het met is aan de koppels tijdens om deze regels zo op goed mogelijk een te interpreteren en in korte door tijd uit verschillende ruimtes door in het huis een uit complete make-over te van geven. Dit doen ze onder het toeziend in oog van juryleden het Odette Simons (Styliste & naar Creative op Director) en Osiris Hertman (Architect een & naar Designer). De finalisten een van House Rules een hebben nog 1 keer bij elkaar van geklust in door de mysteryroom. De jury in beoordeelt deze ruimtes in uit uiteindelijk met een cijfer een en ook het de kijker kan naar stemmen op het favoriete een team. Aan in het eind van in de live uitzending in wordt bekend welk stel het er vandoor gaat op met de fantastische op hoofdprijs!

oktober 2019
22-11-2017 20:30

House Rules NL: De Finale

Aflevering 18, Seizoen 3 - House Rules NL: De Finale

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? die ze achterlaten. Dit zijn do?s en don?ts, zoals bepaalde materialen of stijle...

Aflevering 18, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 18, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 18, Seizoen 3 bij Aflevering 18, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 18, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 18, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 18, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 18, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 18, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!