Programma gemist?

In de House Rules NL verbouwen uit vijf stellen de elkaars waardevolste bezit, hun huis. op tv De enige naar invloed die met de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is in middels ?huisregels? die tijdens ze achterlaten. van Dit zijn do?s en het don?ts, zoals bepaalde het de materialen of stijlen, die wel een of het juist niet terug van mogen komen in hun uit woning. Het is aan naar de koppels het om deze regels zo goed in mogelijk te interpreteren op en op in korte tijd verschillende het ruimtes in het in huis een complete tijdens make-over te geven. Dit de doen ze op onder toeziend oog uit van juryleden op Odette Simons (Styliste & de Creative op tv Director) en Osiris Hertman door (Architect & Designer). de De finalisten van tijdens House Rules hebben nog van 1 keer in bij elkaar geklust in de uit mysteryroom. De jury door beoordeelt deze ruimtes door uiteindelijk van met een cijfer en op ook de kijker kan van op tv stemmen op het favoriete team. naar Aan het eind naar van de op live uitzending wordt bekend welk het stel naar er vandoor van gaat met de fantastische het hoofdprijs!

april 2020
22-11-2017 20:30

House Rules NL: De Finale

Aflevering 18, Seizoen 3 - House Rules NL: De Finale

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? die ze achterlaten. Dit zijn do?s en don?ts, zoals bepaalde materialen of stijle...

Aflevering 18, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 18, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 18, Seizoen 3 bij Aflevering 18, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 18, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 18, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 18, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 18, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 18, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!