Programma gemist?

In House Rules naar NL verbouwen op tv vijf stellen op tv elkaars waardevolste bezit, het hun huis. De door enige invloed die de met huiseigenaren kunnen uitoefenen, de is middels ?huisregels? die op ze achterlaten. Dit naar zijn do?s naar en don?ts, zoals door bepaalde tijdens materialen of stijlen, die wel een of juist niet terug een mogen komen op in hun woning. het Het is tijdens aan de koppels door om deze op regels zo goed mogelijk in te interpreteren een en in korte op tv tijd verschillende ruimtes in het door huis een complete het make-over te geven. Dit op doen ze onder op toeziend oog van de door juryleden Odette Simons naar (Styliste & Creative Director) op tv en Osiris Hertman (Architect & met het Designer). De finalisten van in House Rules hebben nog 1 op tv tijdens keer bij elkaar geklust in de door naar mysteryroom. De jury beoordeelt deze tijdens ruimtes met uiteindelijk met een cijfer en door ook de naar kijker kan stemmen op het door met favoriete team. Aan de het eind van de met live uitzending wordt bekend op tv welk stel er vandoor van gaat met de door fantastische tijdens hoofdprijs!

oktober 2021
22-11-2017 20:30

House Rules NL: De Finale

Aflevering 18, Seizoen 3 - House Rules NL: De Finale

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ?huisregels? die ze achterlaten. Dit zijn do?s en don?ts, zoals bepaalde materialen of stijle...

Aflevering 18, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 18, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 18, Seizoen 3 bij Aflevering 18, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 18, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 18, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 18, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 18, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 18, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!