Programma gemist?

In vtwonen verbouwen op tv door of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van het de Dam stellen waarvan het naar huis niet meer voldoet door aan hun woonwensen. Hun met smaak met is door de jaren op tv heen veranderd naar of er is een sprake van gezinsuitbreiding op en gebrek in aan ruimte. Het een koppel verkeert in met tweestrijd: verbouwen of naar verhuizen. De een wil door koste wat met het kost weg en de het ander wil nooit de zijn of haar uit huis opgeven. uit Wat kiezen ze als in ze van het beide opties kunnen proeven? Wouter op en Deborah hebben tijdens een elkaar 20 jaar op tv geleden ontmoet. Ze woonden in IJsselstein de en zijn op tv een tijdens aantal jaar geleden verhuisd naar deze de in jaren ?50 woning. Deborah wil het verbouwen en is met overtuigd dat het huis het nog veel potentie op heeft. Wouter met vindt het huis naar aan de dure op tv kant en uit denkt voor dezelfde prijs op tv een hoek- of vrijstaande de woning te kunnen tijdens het kopen.

april 2021
22-11-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Ede, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Ede, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ede, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ede, Seizoen 2 bij Ede, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ede, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Ede, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ede, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Ede, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Ede, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!