Programma gemist?

In uit vtwonen verbouwen of verhuizen helpt de presentatrice van Nicolette van Dam stellen waarvan in het huis tijdens niet meer voldoet tijdens aan naar hun woonwensen. Hun smaak is het door de jaren de heen veranderd of naar er is sprake in van de gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. van Het koppel verkeert het in tweestrijd: verbouwen of uit verhuizen. De een naar wil koste door wat het kost naar weg en tijdens de ander wil van nooit zijn of haar tijdens huis in opgeven. Wat kiezen ze het als ze van beide op opties op tv kunnen proeven? Wouter en Deborah de hebben elkaar 20 op jaar geleden ontmoet. Ze van woonden het in IJsselstein en zijn van een een aantal jaar geleden verhuisd een naar deze jaren ?50 uit woning. Deborah op wil verbouwen en is een overtuigd dat op het huis nog veel potentie tijdens heeft. naar Wouter vindt het huis op aan de dure met kant door en denkt voor dezelfde prijs een de hoek- op tv of vrijstaande woning te op kunnen in kopen.

december 2020
22-11-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Ede, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Ede, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ede, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ede, Seizoen 2 bij Ede, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ede, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Ede, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ede, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Ede, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Ede, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!