Programma gemist?

In vtwonen tijdens verbouwen of het verhuizen helpt het presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan een het huis op tv niet meer voldoet aan door hun woonwensen. naar Hun smaak van is door naar de jaren heen veranderd of er op op tv is sprake van gezinsuitbreiding en het gebrek aan naar ruimte. Het koppel verkeert in in tweestrijd: verbouwen van of verhuizen. De een op wil koste in wat het uit kost weg in en de ander wil op nooit zijn een of haar huis in opgeven. Wat kiezen ze als op tv ze van beide opties met kunnen een proeven? Wouter en Deborah hebben het elkaar 20 een jaar geleden op tv ontmoet. Ze woonden in naar IJsselstein op en zijn een aantal jaar geleden de verhuisd op naar deze jaren op tv ?50 woning. Deborah wil verbouwen in en is overtuigd op tv tijdens dat het huis nog veel de potentie op heeft. Wouter vindt door het huis aan de dure kant door en denkt door voor dezelfde prijs van een hoek- het of vrijstaande het woning te kunnen met kopen.

september 2021
22-11-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Ede, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Ede, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ede, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ede, Seizoen 2 bij Ede, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ede, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Ede, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ede, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Ede, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Ede, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!