Programma gemist?

In met vtwonen verbouwen of verhuizen op tv helpt presentatrice Nicolette van op tv tijdens Dam stellen waarvan het naar huis niet meer voldoet aan in de hun woonwensen. Hun tijdens smaak is door de jaren heen in veranderd tijdens of er is sprake van uit gezinsuitbreiding met en gebrek naar aan ruimte. Het koppel verkeert in in de tweestrijd: verbouwen of verhuizen. een De een wil een koste wat het kost in weg en de op ander wil het nooit zijn tijdens of haar huis van opgeven. Wat kiezen ze het als ze van uit beide opties een kunnen proeven? Wouter en de Deborah hebben elkaar 20 op tv jaar geleden uit ontmoet. Ze woonden in IJsselstein uit en tijdens zijn een van aantal jaar geleden tijdens verhuisd naar deze jaren door ?50 woning. Deborah op tv wil verbouwen en is overtuigd op naar dat het huis in nog veel potentie heeft. Wouter vindt tijdens het huis het aan de dure tijdens kant een en denkt voor naar dezelfde prijs een hoek- of uit vrijstaande de woning te kunnen met kopen.

april 2020
22-11-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Ede, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Ede, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ede, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ede, Seizoen 2 bij Ede, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ede, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Ede, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ede, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Ede, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Ede, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!