Programma gemist?

In vtwonen verbouwen een of naar verhuizen helpt presentatrice het Nicolette van Dam stellen waarvan in op het huis niet meer voldoet op aan hun woonwensen. Hun in smaak op tv is door de in jaren heen door veranderd of er op is sprake van gezinsuitbreiding en op tv gebrek aan het ruimte. Het een koppel verkeert in tweestrijd: van verbouwen of in verhuizen. De een wil koste op tv wat met het kost weg en de ander uit wil nooit zijn uit of een haar huis opgeven. Wat met kiezen ze tijdens als ze van van beide opties kunnen proeven? Wouter met en Deborah hebben een elkaar 20 met jaar het geleden ontmoet. Ze woonden in in IJsselstein in en zijn een aantal jaar met geleden verhuisd van naar deze jaren de ?50 woning. Deborah wil verbouwen het en van is overtuigd dat naar het huis van nog veel potentie van heeft. Wouter vindt het uit huis aan de van dure kant en denkt voor het uit dezelfde prijs een hoek- of vrijstaande tijdens in woning te kunnen op kopen.

augustus 2020
22-11-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Ede, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Ede, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ede, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ede, Seizoen 2 bij Ede, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ede, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Ede, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ede, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Ede, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Ede, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!