Programma gemist?

In tijdens vtwonen verbouwen of verhuizen op tv helpt presentatrice de Nicolette van het Dam stellen waarvan het huis uit niet meer voldoet uit aan hun woonwensen. Hun door smaak is door naar de tijdens jaren heen veranderd op tv of er is van sprake van gezinsuitbreiding en van gebrek aan ruimte. op tv Het koppel verkeert in het op tv tweestrijd: verbouwen of verhuizen. De van een wil een koste wat het het kost weg en de op tv ander naar wil nooit zijn of in haar huis opgeven. Wat op tv kiezen ze door als ze van door beide opties kunnen uit proeven? Wouter en Deborah het hebben van elkaar 20 jaar uit geleden ontmoet. Ze woonden met in IJsselstein een en zijn een aantal jaar geleden op tv met verhuisd naar deze jaren ?50 woning. van tijdens Deborah wil verbouwen en met is overtuigd dat het naar huis nog veel potentie uit heeft. Wouter van vindt het huis van aan naar de dure kant en denkt op voor de dezelfde prijs een door hoek- of vrijstaande woning te kunnen het uit kopen.

november 2019
22-11-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Ede, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Ede, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ede, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ede, Seizoen 2 bij Ede, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ede, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Ede, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ede, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Ede, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Ede, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!