Programma gemist?

Worden we minder naar bang van voor terroristen als we uit samen zingen? Na welke door muziek vertrouw door je naar een messenwerper? En wat tijdens is eigenlijk de snelste een manier door om je oortje te uit ontwarren?

maart 2021
23-11-2017 21:35

Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek?

Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? - Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek?

Worden we minder bang voor terroristen als we samen zingen? Na welke muziek vertrouw je een messenwerper? En wat is eigenlijk de snelste manier om je oortje te ontwarren?

Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? bij Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek?. Heb je een uitzending van Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? gemist

Uitzending gemist van Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek?? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!