Programma gemist?

Worden we van minder bang voor een terroristen als we samen de zingen? op Na welke muziek vertrouw naar je een van messenwerper? En wat het is eigenlijk de door snelste manier uit om je oortje te de ontwarren?

november 2020
23-11-2017 21:35

Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek?

Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? - Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek?

Worden we minder bang voor terroristen als we samen zingen? Na welke muziek vertrouw je een messenwerper? En wat is eigenlijk de snelste manier om je oortje te ontwarren?

Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? bij Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek?. Heb je een uitzending van Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? gemist

Uitzending gemist van Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek?? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!