Programma gemist?

Trauma de Centrum volgt spoedeisende Hulp- en door ambulancemedewerkers tijdens op tv hun drukke in en soms levensreddende werkzaamheden. Van tijdens op ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's naar als gevolg van een een ongeluk thuis tijdens of op de met weg; alle patiƫnten tijdens die de met hulp inroepen met van deze zorgverleners komen van aan bod in tijdens deze dagelijkse een realityserie.

december 2021
23-11-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 608 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiƫnten...

Aflevering 608 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 608 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 608 bij Aflevering 608 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 608. Heb je een uitzending van Aflevering 608 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 608 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 608? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 608 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!