Programma gemist?

Muzikale show vol naar verrassingen, waarin de Sipke Jan de Bousema en de finalisten het van het in AVRO Junior Songfestival een 2008 Sinterklaas naar en zijn Wellespiet verwelkomen. Presentatie: het Sipke Jan op tv Bousema.

december 2021
05-12-2009 13:40

Aflevering 5

Junior Sintfestival - Aflevering 5

Muzikale show vol verrassingen, waarin Sipke Jan Bousema en de finalisten van het AVRO Junior Songfestival 2008 Sinterklaas en zijn Wellespiet verwelkomen. Presentatie: Sipke Jan Bousema.

Junior Sintfestival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Junior Sintfestival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Junior Sintfestival bij Junior Sintfestival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Junior Sintfestival. Heb je een uitzending van Junior Sintfestival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Junior Sintfestival gemist

AVRO Junior Sintfestival

Uitzending gemist van Junior Sintfestival? Hier kun je alle uitzendingen van Junior Sintfestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2009 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!