Programma gemist?

De vrienden tijdens Sheldon, Leonard, Raj uit en Howard zijn echte de geeks met een in voorliefde voor het wiskunde en fysica. uit Ze snappen naar alles op het gebied van op natuur- en op scheikunde en van zwaartekracht op tv de tot atomen. Maar met voeg atomen samen tot een in vrouw en het op tv bevattingsvermogen van de tijdens mannen komt in tot stilstand. Gelukkig hebben op tv ze hun blonde van buurvrouw Penny die op lang uit niet zo slim de is, maar wel de sociale van vaardigheden door beheerst. In deze aflevering op tv zijn de jongens verrast, de wanneer de Penny hen uitnodigt voor haar met Halloween Party. Ze besluiten tijdens op de uitnodiging met in te gaan, een maar het van feest van pakt anders uit dan ze uit in gedachten hadden. tijdens Leonard, Sheldon, Wolowitz en in tijdens Koothrappali nemen een uitdagend het en gewaagd uit experiment aan, namelijk in het bijwonen van het op Halloween-feest dat door wordt gegeven door hun naar lekkere buurjongen, het Penny.

juli 2020
23-11-2017 19:35

The Big Bang Theory

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 bij The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!