Programma gemist?

De vrienden uit Sheldon, Leonard, een Raj en Howard zijn op tv echte geeks naar met een voorliefde tijdens voor wiskunde met en fysica. Ze snappen alles op de het het gebied van natuur- en scheikunde op tv en van zwaartekracht de met tot atomen. Maar uit voeg atomen samen tot een vrouw de en het een bevattingsvermogen van door de mannen op komt tot stilstand. Gelukkig hebben op tv ze hun door blonde buurvrouw uit Penny die lang op tv niet zo slim is, naar maar wel de sociale vaardigheden in op beheerst. In deze tijdens aflevering zijn de jongens verrast, wanneer van Penny op hen uitnodigt voor haar op tv Halloween Party. uit Ze besluiten op de uitnodiging op tv het in te gaan, maar het in feest een pakt anders uit dan tijdens ze in met gedachten hadden. Leonard, Sheldon, Wolowitz tijdens en uit Koothrappali nemen een een uitdagend en gewaagd experiment door aan, namelijk het bijwonen van met het in Halloween-feest dat de wordt gegeven door naar hun lekkere buurjongen, in Penny.

maart 2021
23-11-2017 19:35

The Big Bang Theory

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 bij The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!