Programma gemist?

De vrienden de Sheldon, Leonard, Raj uit en Howard de zijn echte geeks met naar een de voorliefde voor wiskunde en op tv fysica. Ze snappen alles van op het gebied van tijdens natuur- en scheikunde naar en in van zwaartekracht uit tot atomen. Maar voeg in atomen samen tot op tv een vrouw en het tijdens bevattingsvermogen van de mannen op tv komt tot stilstand. de uit Gelukkig hebben ze hun in blonde buurvrouw Penny die de lang niet zo slim naar is, de maar wel de sociale vaardigheden op tv beheerst. In het deze tijdens aflevering zijn de jongens verrast, op tv wanneer de Penny hen uitnodigt voor op haar Halloween Party. het Ze besluiten op op de uitnodiging in te gaan, met maar het tijdens feest pakt in anders uit in dan ze in gedachten hadden. Leonard, de op tv Sheldon, Wolowitz en in Koothrappali nemen een uit uitdagend en gewaagd tijdens experiment aan, namelijk het bijwonen met van het Halloween-feest op dat van wordt gegeven door hun lekkere buurjongen, op tv het Penny.

februari 2020
23-11-2017 19:35

The Big Bang Theory

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 bij The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!