Programma gemist?

De vrienden op Sheldon, van Leonard, Raj en Howard zijn echte het geeks naar met een voorliefde voor tijdens wiskunde en fysica. in Ze snappen uit alles op het gebied van van natuur- en een scheikunde en het van zwaartekracht tot op tv atomen. Maar voeg atomen samen van tot op een vrouw uit en het bevattingsvermogen uit van de mannen komt door tot stilstand. door Gelukkig hebben ze hun met blonde buurvrouw Penny die op lang niet de zo slim met is, maar wel de tijdens sociale vaardigheden beheerst. In door deze aflevering naar zijn de van jongens verrast, wanneer Penny hen uit uitnodigt voor haar uit Halloween Party. Ze besluiten een op de tijdens uitnodiging in te naar gaan, maar het tijdens feest pakt tijdens anders uit uit dan ze in gedachten hadden. met Leonard, Sheldon, Wolowitz de en Koothrappali nemen in een uitdagend naar en gewaagd experiment aan, namelijk in het het bijwonen van het Halloween-feest dat met door wordt gegeven door hun lekkere buurjongen, op tv de Penny.

oktober 2020
23-11-2017 19:35

The Big Bang Theory

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 bij The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!