Programma gemist?

De vrienden Sheldon, tijdens Leonard, Raj en van Howard zijn echte in geeks met het een voorliefde voor uit wiskunde een en fysica. Ze op snappen alles op het gebied van in natuur- tijdens en scheikunde en van zwaartekracht naar tot atomen. uit Maar voeg atomen naar samen tot een vrouw tijdens en het bevattingsvermogen een van de uit mannen komt tot van stilstand. Gelukkig op tv hebben ze hun een blonde buurvrouw Penny die lang het niet zo naar slim is, maar tijdens wel de sociale de vaardigheden beheerst. met In deze aflevering zijn de op tv jongens in verrast, wanneer Penny hen naar uitnodigt voor haar Halloween de Party. Ze besluiten op tv op de uitnodiging naar de in te gaan, maar het uit feest pakt het anders uit dan ze de in gedachten hadden. Leonard, de Sheldon, het Wolowitz en Koothrappali nemen in een uitdagend op tv en gewaagd experiment van aan, namelijk het tijdens bijwonen van het Halloween-feest de dat wordt gegeven met door hun lekkere uit buurjongen, uit Penny.

juni 2021
23-11-2017 19:35

The Big Bang Theory

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 bij The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!