Programma gemist?

De vrienden naar Sheldon, Leonard, Raj met en Howard zijn echte tijdens geeks met een de voorliefde voor op tv wiskunde tijdens en fysica. Ze op tv snappen alles op door het gebied van natuur- een en scheikunde en van van zwaartekracht tot atomen. Maar door voeg atomen samen van tot een door vrouw en het naar bevattingsvermogen van de door mannen in komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze in in hun blonde buurvrouw Penny die lang de tijdens niet zo slim is, maar in wel de sociale met vaardigheden van beheerst. In deze aflevering zijn de tijdens jongens verrast, uit wanneer Penny hen uitnodigt door voor uit haar Halloween Party. Ze in besluiten op in de uitnodiging in te tijdens gaan, maar het op tv feest pakt anders uit uit van dan ze in in gedachten hadden. Leonard, Sheldon, een Wolowitz en Koothrappali de nemen een uitdagend en op tv gewaagd experiment met aan, namelijk het bijwonen van van het door Halloween-feest dat wordt gegeven uit door het hun lekkere buurjongen, een Penny.

november 2021
23-11-2017 19:35

The Big Bang Theory

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 bij The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!