Programma gemist?

De een vrienden Sheldon, Leonard, Raj en op tv Howard met zijn echte geeks in met een tijdens voorliefde voor wiskunde in en fysica. Ze snappen alles tijdens op het gebied van op tv natuur- met en scheikunde en naar van zwaartekracht tot atomen. een Maar voeg met atomen samen tot een vrouw naar en het bevattingsvermogen het uit van de mannen tijdens komt tot stilstand. door Gelukkig hebben ze hun de blonde buurvrouw Penny die lang met niet zo naar slim is, maar naar wel de het sociale vaardigheden beheerst. naar In deze aflevering zijn in de de jongens verrast, wanneer Penny hen uit uitnodigt voor in haar Halloween van Party. Ze besluiten op de van uitnodiging in te uit gaan, tijdens maar het feest pakt door anders uit dan ze in naar gedachten hadden. met Leonard, Sheldon, Wolowitz de en Koothrappali nemen een tijdens uitdagend en naar gewaagd experiment aan, namelijk een uit het bijwonen van het Halloween-feest dat een wordt op gegeven door het hun lekkere buurjongen, tijdens Penny.

april 2021
23-11-2017 19:35

The Big Bang Theory

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 bij The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Middle-Earth Paradigm, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!