Programma gemist?

De vrienden door Sheldon, in Leonard, Raj en Howard zijn het echte de geeks met een voorliefde voor de wiskunde en fysica. Ze van snappen alles op uit het gebied het van van natuur- en scheikunde het en van zwaartekracht tot de atomen. Maar voeg atomen tijdens samen tot een vrouw op en het het bevattingsvermogen van de mannen van komt tot het stilstand. Gelukkig hebben ze op tv hun blonde door buurvrouw Penny die het lang niet zo door slim is, maar wel op tv de met sociale vaardigheden beheerst. tijdens In deze aflevering wordt tijdens het Penny aangewezen om zijn naar plek in te nemen in de het Halo-team van naar de jongens, uit nu Wolowitz op er niet is. een Wanneer Wolowitz een Penny's vriendin verleidt en haar op tv appartement door overneemt, slaapt Penny op de op bank van Leonard de en Sheldon. in De jongens op tv ontdekken dat ze, het zonder Wolowitz, in wanhoop in verkeren.

oktober 2019
23-11-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 bij The Dumpling Paradox, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dumpling Paradox, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Dumpling Paradox, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!