Programma gemist?

De vrienden Sheldon, met Leonard, Raj en door Howard uit zijn echte het geeks met een voorliefde door voor wiskunde en op fysica. Ze snappen alles door op het de gebied van de natuur- en scheikunde en van uit zwaartekracht van tot atomen. Maar voeg van atomen samen tot tijdens een vrouw en het bevattingsvermogen een van op tv de mannen het komt tot stilstand. Gelukkig hebben tijdens ze hun de blonde buurvrouw Penny uit die lang de niet zo slim is, maar wel uit op tv de sociale vaardigheden op tv beheerst. In deze in aflevering wordt Penny aangewezen in om door zijn plek in te nemen met in het Halo-team een van de jongens, nu op tv Wolowitz er niet naar het is. Wanneer Wolowitz Penny's vriendin verleidt met en naar haar appartement overneemt, van slaapt Penny met op de bank een van Leonard en Sheldon. naar De jongens ontdekken dat een ze, zonder tijdens Wolowitz, in naar wanhoop verkeren.

augustus 2020
23-11-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 bij The Dumpling Paradox, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dumpling Paradox, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Dumpling Paradox, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!