Programma gemist?

De uit vrienden Sheldon, Leonard, Raj op en Howard zijn echte uit geeks met een in voorliefde het voor wiskunde door en fysica. Ze snappen alles op van het gebied tijdens van natuur- tijdens en scheikunde tijdens en van zwaartekracht tot atomen. Maar in voeg atomen in samen van tot een vrouw en het het bevattingsvermogen van van de mannen een komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze het hun tijdens blonde buurvrouw Penny die de lang niet zo op slim is, maar wel in op de sociale vaardigheden beheerst. in In deze door aflevering wordt Penny van aangewezen om op tv zijn plek in te nemen in tijdens het met Halo-team van een de jongens, nu Wolowitz er niet in door is. Wanneer Wolowitz Penny's vriendin verleidt door in en haar appartement door overneemt, slaapt Penny op de tijdens bank van op Leonard en Sheldon. het De jongens ontdekken dat ze, door naar zonder Wolowitz, in wanhoop uit verkeren.

maart 2020
23-11-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 bij The Dumpling Paradox, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dumpling Paradox, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Dumpling Paradox, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!