Programma gemist?

De vrienden met Sheldon, Leonard, Raj in en Howard op tv zijn echte geeks in met een voorliefde voor in wiskunde en tijdens fysica. Ze snappen alles van op op het gebied van natuur- en scheikunde met in en van zwaartekracht tot door atomen. Maar met voeg atomen samen tot het een vrouw en het in bevattingsvermogen van van de mannen komt het tot stilstand. Gelukkig hebben een ze hun door blonde buurvrouw Penny uit die lang niet van zo slim met is, maar wel de sociale op tv vaardigheden de beheerst. In deze aflevering wordt met Penny tijdens aangewezen om zijn plek tijdens in te nemen in uit het Halo-team van een de op tv jongens, nu Wolowitz er van niet is. Wanneer Wolowitz op tv Penny's uit vriendin verleidt en haar appartement door in overneemt, slaapt Penny op de bank op van Leonard en het Sheldon. De jongens op tv ontdekken naar dat ze, zonder Wolowitz, tijdens in wanhoop van verkeren.

juli 2021
23-11-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 bij The Dumpling Paradox, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dumpling Paradox, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Dumpling Paradox, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!