Programma gemist?

De vrienden Sheldon, met Leonard, Raj met en Howard tijdens zijn echte geeks op met een door voorliefde voor wiskunde en van fysica. Ze snappen alles van op de het gebied van natuur- op en scheikunde op en van zwaartekracht tot atomen. van Maar voeg atomen met samen tot uit een vrouw de en het bevattingsvermogen van van de mannen komt tot stilstand. een Gelukkig hebben ze een hun blonde buurvrouw met Penny die van lang niet zo slim van is, op tv maar wel tijdens de sociale vaardigheden beheerst. In in deze aflevering het wordt Penny aangewezen om de zijn plek in tijdens te nemen het in het Halo-team van van de jongens, nu het Wolowitz er niet naar een is. Wanneer Wolowitz Penny's vriendin op tv verleidt in en haar appartement met overneemt, slaapt Penny op op de bank van van Leonard en Sheldon. De met jongens ontdekken dat het ze, zonder Wolowitz, naar in wanhoop uit verkeren.

december 2020
23-11-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 bij The Dumpling Paradox, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dumpling Paradox, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Dumpling Paradox, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!