Programma gemist?

De vrienden het Sheldon, Leonard, Raj op en Howard zijn tijdens echte geeks met een door voorliefde voor op wiskunde en fysica. een Ze snappen alles op tijdens de het gebied van natuur- en scheikunde op tv en op tv van zwaartekracht tot atomen. op tv Maar voeg atomen van samen tot door een vrouw en het bevattingsvermogen in van op de mannen naar komt tot stilstand. Gelukkig het hebben ze hun blonde buurvrouw naar Penny van die lang door niet zo slim is, maar een wel de sociale in vaardigheden tijdens beheerst. In deze aflevering op wordt Penny aangewezen een om zijn van plek in te het nemen in het door Halo-team van in de jongens, nu Wolowitz er niet de een is. Wanneer Wolowitz Penny's de vriendin verleidt en haar appartement door overneemt, slaapt naar Penny met op de bank van van Leonard en Sheldon. De naar jongens tijdens ontdekken dat ze, zonder Wolowitz, het in in wanhoop verkeren.

april 2021
23-11-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 bij The Dumpling Paradox, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dumpling Paradox, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Dumpling Paradox, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!