Programma gemist?

De vrienden Sheldon, door Leonard, Raj het en Howard zijn de echte geeks met een een voorliefde op tv voor wiskunde en fysica. Ze op snappen alles met op het gebied van tijdens uit natuur- en scheikunde op en van zwaartekracht tot atomen. op tv Maar voeg atomen samen het tot op tv een vrouw en het op tv bevattingsvermogen van de mannen op tv komt tot stilstand. tijdens Gelukkig hebben ze naar op hun blonde buurvrouw het Penny die lang niet zo slim tijdens naar is, maar wel de sociale in vaardigheden een beheerst. In deze aflevering wordt tijdens Penny tijdens aangewezen om van zijn plek in te nemen in uit het Halo-team het van de van jongens, nu Wolowitz op er niet is. Wanneer uit Wolowitz Penny's vriendin met verleidt tijdens en haar appartement uit overneemt, slaapt Penny op het de bank tijdens van Leonard en Sheldon. De jongens door ontdekken het dat ze, tijdens zonder Wolowitz, in wanhoop van verkeren.

mei 2021
23-11-2017 20:05

The Big Bang Theory

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 bij The Dumpling Paradox, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Dumpling Paradox, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Dumpling Paradox, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Dumpling Paradox, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Dumpling Paradox, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!