Programma gemist?

In van Undercover Boss NL met verruilt een de directeur van een grote Nederlandse de onderneming een uit week lang zijn directiestoel op voor een een plek op de werkvloer. het Vermomd uit krijgt hij de kans om van te zien wat er op zich allemaal naar afspeelt in zijn het bedrijf, want de met werknemers hebben geen op tv idee in dat hun ?nieuwe van collega? eigenlijk de hoogste baas is. door Sandd het directeur Rob Brakenhoff op gaat undercover binnen het zijn eigen bedrijf. op tv De 20.000 werknemers van uit Sandd bezorgen zo?n met 1700 miljoen in poststukken per jaar. door De postbezorgers een en -sorteerders die Rob van aan het werk op tv zetten hebben door geen idee dat door deze zogenaamde ?langdurig van werkloze? hun grote een baas is. Tijdens de undercoverdagen in komt de met directeur achter schokkende feiten in die op tv hij anders nooit een gehoord zou hebben. het Daarnaast leert hij zijn medewerkers van beter in kennen en luistert naar hij naar hun bijzondere het levensverhalen.

maart 2020
23-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Sandd, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Sandd, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sandd, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sandd, Seizoen 1 bij Sandd, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sandd, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Sandd, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sandd, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Sandd, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Sandd, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!