Programma gemist?

In door Undercover Boss NL verruilt de een op tv directeur van een grote Nederlandse op tv onderneming een week lang uit uit zijn directiestoel voor door een plek op de werkvloer. het Vermomd krijgt de hij de kans om uit te zien wat op er zich allemaal op tv afspeelt in naar zijn bedrijf, want de werknemers de hebben uit geen idee van dat hun ?nieuwe collega? eigenlijk de een hoogste tijdens baas is. Sandd tijdens directeur Rob Brakenhoff gaat undercover met binnen zijn eigen de van bedrijf. De 20.000 werknemers van uit Sandd bezorgen zo?n tijdens 1700 miljoen op poststukken per in jaar. De postbezorgers en -sorteerders die op tv Rob aan uit het werk zetten hebben op tv geen naar idee dat deze zogenaamde van ?langdurig werkloze? op hun grote op baas is. Tijdens de undercoverdagen komt op de directeur op achter op tv schokkende feiten die hij anders met nooit gehoord zou een hebben. Daarnaast op tv leert hij zijn medewerkers beter uit kennen en luistert een hij naar hun door bijzondere een levensverhalen.

november 2019
23-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Sandd, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Sandd, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sandd, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sandd, Seizoen 1 bij Sandd, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sandd, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Sandd, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sandd, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Sandd, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Sandd, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!