Programma gemist?

In Undercover een Boss NL verruilt een het directeur van een naar grote Nederlandse tijdens onderneming een week lang een zijn directiestoel voor de een plek op een de werkvloer. Vermomd een krijgt hij de een kans om tijdens te uit zien wat er zich in allemaal afspeelt in zijn de bedrijf, want de werknemers door hebben tijdens geen idee van dat hun ?nieuwe collega? eigenlijk het de hoogste uit baas is. Sandd directeur Rob in van Brakenhoff gaat undercover binnen zijn het eigen bedrijf. De van 20.000 werknemers van Sandd tijdens bezorgen zo?n naar 1700 miljoen van poststukken per jaar. De postbezorgers in en -sorteerders de die door Rob aan het van werk zetten hebben geen idee de dat uit deze zogenaamde ?langdurig van werkloze? hun grote baas is. tijdens Tijdens de in undercoverdagen komt in de directeur achter schokkende feiten tijdens die hij op tv anders nooit gehoord zou hebben. het Daarnaast leert het hij in zijn medewerkers beter kennen en van luistert hij naar op tv hun bijzondere op tv levensverhalen.

juli 2021
23-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Sandd, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Sandd, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sandd, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sandd, Seizoen 1 bij Sandd, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sandd, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Sandd, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sandd, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Sandd, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Sandd, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!