Programma gemist?

In het Undercover Boss NL het verruilt een uit directeur van een uit grote Nederlandse onderneming een week lang uit op zijn directiestoel voor een plek op van de werkvloer. Vermomd tijdens krijgt hij door de kans om te met zien wat er van zich allemaal afspeelt op in op zijn bedrijf, met want de werknemers hebben geen door idee dat hun ?nieuwe uit collega? de eigenlijk de met hoogste baas is. een Sandd directeur Rob in Brakenhoff gaat undercover binnen van zijn eigen het bedrijf. De 20.000 werknemers in van Sandd een bezorgen zo?n 1700 miljoen poststukken per van jaar. in De postbezorgers en tijdens -sorteerders die Rob aan het de werk op tv zetten hebben het geen idee dat deze zogenaamde ?langdurig de werkloze? met hun grote een baas is. Tijdens tijdens de undercoverdagen komt de directeur achter met de schokkende feiten die hij een anders nooit met gehoord zou hebben. Daarnaast leert uit hij zijn medewerkers beter een kennen en luistert met door hij naar hun bijzondere van levensverhalen.

december 2020
23-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Sandd, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Sandd, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sandd, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sandd, Seizoen 1 bij Sandd, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sandd, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Sandd, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sandd, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Sandd, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Sandd, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!