Programma gemist?

In Undercover Boss tijdens NL verruilt een de directeur van de een tijdens grote Nederlandse onderneming een week lang uit zijn directiestoel op tv voor een plek op de de werkvloer. in Vermomd krijgt hij van de kans in om te zien in wat er zich allemaal afspeelt met op tv in zijn bedrijf, want de op werknemers hebben geen idee van naar dat hun ?nieuwe collega? eigenlijk met de hoogste baas is. door Sandd directeur uit Rob op tv Brakenhoff gaat undercover binnen zijn eigen het bedrijf. De 20.000 op in werknemers van Sandd bezorgen zo?n uit 1700 miljoen de poststukken per het jaar. De postbezorgers en -sorteerders het die Rob aan op het werk zetten het hebben geen idee door dat deze zogenaamde een ?langdurig op tv werkloze? hun grote baas op tv is. Tijdens een de undercoverdagen komt de de directeur achter schokkende feiten die naar hij anders op nooit gehoord uit zou hebben. Daarnaast tijdens leert hij zijn de medewerkers beter uit kennen en luistert hij uit naar hun bijzondere de levensverhalen.

augustus 2020
23-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Sandd, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Sandd, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sandd, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sandd, Seizoen 1 bij Sandd, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sandd, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Sandd, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sandd, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Sandd, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Sandd, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!