Programma gemist?

In Undercover Boss tijdens NL verruilt door een directeur van tijdens een op tv grote Nederlandse onderneming van een week lang zijn directiestoel uit voor een plek op uit de werkvloer. de Vermomd krijgt hij de met kans om met te zien op wat er zich allemaal in afspeelt in zijn door bedrijf, uit want de werknemers hebben met geen idee van dat hun ?nieuwe collega? eigenlijk op de hoogste baas is. in Sandd door directeur Rob op tv Brakenhoff gaat undercover binnen zijn eigen door bedrijf. door De 20.000 het werknemers van Sandd bezorgen op zo?n 1700 miljoen poststukken naar per jaar. De postbezorgers tijdens in en -sorteerders die een Rob aan het werk zetten hebben op geen idee de dat deze de zogenaamde ?langdurig werkloze? hun grote een baas door is. Tijdens uit de undercoverdagen komt de directeur achter de een schokkende feiten die met hij anders nooit de gehoord zou hebben. Daarnaast leert op tv hij zijn medewerkers de beter naar kennen en luistert tijdens hij naar hun bijzondere in levensverhalen.

april 2021
23-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Sandd, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Sandd, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sandd, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sandd, Seizoen 1 bij Sandd, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sandd, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Sandd, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sandd, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Sandd, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Sandd, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!