Programma gemist?

In Undercover op Boss NL met verruilt een directeur tijdens van een grote in Nederlandse onderneming naar een week lang zijn directiestoel voor het een plek op de de werkvloer. op Vermomd naar krijgt hij de kans om te op zien door wat er naar zich allemaal afspeelt in naar zijn bedrijf, want de naar werknemers hebben door geen idee uit dat hun ?nieuwe collega? eigenlijk op tv de hoogste baas op is. in Sandd directeur Rob Brakenhoff gaat undercover naar de binnen zijn eigen bedrijf. op De 20.000 werknemers van van Sandd bezorgen zo?n tijdens 1700 met miljoen poststukken per jaar. een De postbezorgers en een -sorteerders die met Rob aan het werk tijdens zetten hebben geen met idee dat deze zogenaamde ?langdurig het werkloze? hun uit grote baas is. Tijdens op tv de undercoverdagen komt het de directeur tijdens achter schokkende op feiten die hij anders naar nooit op tv gehoord zou hebben. door Daarnaast leert hij zijn medewerkers beter een kennen en luistert met hij de naar hun bijzondere tijdens levensverhalen.

september 2020
23-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Sandd, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Sandd, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sandd, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sandd, Seizoen 1 bij Sandd, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sandd, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Sandd, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sandd, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Sandd, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Sandd, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!