Programma gemist?

Voor het de zevende keer neemt professor een met Dijkgraaf ons mee de naar de wereld van de wis- naar het en natuurkunde. In in een live college legt tijdens hij ons dit keer in één van naar de belangrijkste principes uit de over de met wereld waarin met we leven: symmetrie. tijdens Vanaf het Westergasterrein in van Amsterdam richt Dijkgraaf zich de tot het 1100 mensen uit tellend naar publiek in de De Gashouder en de kijkers thuis. Robbert een Dijkgraaf: tijdens "Van sneeuwvlokken tot met zeesterren, van architectuur de tot muziek, van ons het eigen spiegelbeeld tot naar de allerkleinste de deeltjes: de natuur en in de in cultuur wordt bepaald door symmetrie, misschien van wel uit de krachtigste wetmatigheid in de uit wetenschap. Deze eeuwenlange een ontdekkingstocht tijdens voert langs de oude van Grieken, in Franse revolutionairen, islamitische wanddecoraties en Chinese tijdens het kernfysici." Na zijn colleges over de op Oerknal, met Het Allerkleinste, Albert Einstein, op tv Het Oneindige, Zwarte een Gaten in en Licht is ‘Symmetrie’ van het zevende college van Robbert een Dijkgraaf. door Sinds 1 juli naar 2012 is hij directeur op tv van tijdens het vooraanstaande Institute for uit Advanced Study in uit Princeton.

december 2021
24-11-2017 20:35

DWDD University: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf - DWDD University: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf

Voor de zevende keer neemt professor Dijkgraaf ons mee naar de wereld van de wis- en natuurkunde. In een live college legt hij ons dit keer één van de belangrijkste principes uit over de wereld waarin we leven: symmetrie. Vanaf het Westerga...

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!