Programma gemist?

Voor de uit zevende keer op tv neemt professor Dijkgraaf in ons mee naar de een wereld van de met wis- en natuurkunde. In van een uit live college op tv legt hij ons dit keer tijdens één van van de belangrijkste principes uit de over de wereld waarin op tv we leven: een symmetrie. in Vanaf het Westergasterrein in het Amsterdam richt Dijkgraaf in zich tot het 1100 mensen op tellend publiek in de De Gashouder en uit de kijkers thuis. Robbert in Dijkgraaf: "Van sneeuwvlokken naar op tot zeesterren, van naar architectuur tot muziek, van ons naar eigen spiegelbeeld tot van de met allerkleinste deeltjes: de natuur en in de cultuur wordt bepaald met door symmetrie, misschien tijdens wel door de krachtigste wetmatigheid in de op op wetenschap. Deze eeuwenlange het ontdekkingstocht voert langs op de oude Grieken, Franse revolutionairen, op islamitische wanddecoraties en op Chinese tijdens kernfysici." Na zijn colleges in over de Oerknal, in Het Allerkleinste, Albert Einstein, Het de door Oneindige, Zwarte Gaten en de Licht is ‘Symmetrie’ het in zevende college van uit Robbert Dijkgraaf. Sinds 1 een juli 2012 is de door hij directeur van het vooraanstaande Institute tijdens for in Advanced Study met in Princeton.

juni 2021
24-11-2017 20:35

DWDD University: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf - DWDD University: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf

Voor de zevende keer neemt professor Dijkgraaf ons mee naar de wereld van de wis- en natuurkunde. In een live college legt hij ons dit keer één van de belangrijkste principes uit over de wereld waarin we leven: symmetrie. Vanaf het Westerga...

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!