Programma gemist?

Voor de zevende de keer neemt door professor Dijkgraaf ons mee een naar in de wereld van de op wis- en natuurkunde. van In een een live college legt hij ons naar dit keer één de van de belangrijkste het principes uit de over tijdens de wereld waarin we het leven: symmetrie. Vanaf het uit Westergasterrein in Amsterdam richt een Dijkgraaf zich uit tot het in 1100 mensen op tellend publiek in De Gashouder van en de kijkers thuis. Robbert op tv Dijkgraaf: "Van van sneeuwvlokken tot zeesterren, van de architectuur de tot muziek, van op tv ons eigen spiegelbeeld tot in de allerkleinste deeltjes: uit de natuur en tijdens de cultuur wordt bepaald tijdens van door symmetrie, misschien wel de de krachtigste wetmatigheid de in de wetenschap. op Deze eeuwenlange ontdekkingstocht voert het langs de oude de Grieken, Franse op revolutionairen, islamitische wanddecoraties en Chinese een op tv kernfysici." Na zijn colleges over een de uit Oerknal, Het Allerkleinste, Albert Einstein, Het een Oneindige, Zwarte van Gaten en uit Licht is ‘Symmetrie’ tijdens het zevende college met van Robbert Dijkgraaf. Sinds 1 uit juli in 2012 is de hij directeur van tijdens het vooraanstaande Institute for Advanced Study een in door Princeton.

juli 2020
24-11-2017 20:35

DWDD University: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf - DWDD University: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf

Voor de zevende keer neemt professor Dijkgraaf ons mee naar de wereld van de wis- en natuurkunde. In een live college legt hij ons dit keer één van de belangrijkste principes uit over de wereld waarin we leven: symmetrie. Vanaf het Westerga...

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!