Programma gemist?

Voor door de zevende keer neemt op professor in Dijkgraaf ons mee door naar de wereld van van de wis- en natuurkunde. een In een door live college op legt hij ons dit keer één de van een de belangrijkste principes uit op tv over de wereld door waarin tijdens we leven: symmetrie. Vanaf het in Westergasterrein tijdens in Amsterdam richt Dijkgraaf zich tot in het uit 1100 mensen tellend publiek de in met De Gashouder en in de kijkers thuis. Robbert Dijkgraaf: de "Van sneeuwvlokken tot zeesterren, een van architectuur tot de muziek, van ons door eigen spiegelbeeld tot de naar allerkleinste deeltjes: de de van natuur en de de cultuur wordt bepaald op door symmetrie, misschien wel naar de krachtigste wetmatigheid in de naar wetenschap. Deze door eeuwenlange ontdekkingstocht voert in langs de oude door Grieken, van Franse revolutionairen, islamitische wanddecoraties en Chinese in kernfysici." naar Na zijn colleges over de naar tijdens Oerknal, Het Allerkleinste, Albert Einstein, Het met Oneindige, uit Zwarte Gaten en Licht is een ‘Symmetrie’ het met zevende een college van Robbert Dijkgraaf. Sinds 1 naar van juli 2012 is hij door directeur van de het vooraanstaande Institute for Advanced naar Study in naar Princeton.

februari 2021
24-11-2017 20:35

DWDD University: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf - DWDD University: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf

Voor de zevende keer neemt professor Dijkgraaf ons mee naar de wereld van de wis- en natuurkunde. In een live college legt hij ons dit keer één van de belangrijkste principes uit over de wereld waarin we leven: symmetrie. Vanaf het Westerga...

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!