Programma gemist?

Voor in de zevende door keer neemt professor Dijkgraaf ons op mee naar de naar wereld van de wis- het met en natuurkunde. In een live college op tv met legt hij ons dit keer uit één met van de belangrijkste tijdens principes uit over de wereld naar waarin we leven: het symmetrie. Vanaf door het Westergasterrein in Amsterdam richt uit op Dijkgraaf zich tot het uit 1100 mensen tellend publiek in uit De door Gashouder en de kijkers thuis. Robbert de Dijkgraaf: "Van naar sneeuwvlokken tot op zeesterren, van architectuur tot muziek, tijdens van ons tijdens eigen spiegelbeeld tot met de naar allerkleinste deeltjes: de natuur en op tv de naar cultuur wordt bepaald door symmetrie, door misschien wel de krachtigste het wetmatigheid in de door wetenschap. Deze eeuwenlange in ontdekkingstocht voert een langs de naar oude Grieken, Franse tijdens revolutionairen, islamitische wanddecoraties en op Chinese kernfysici." de Na zijn colleges door over de door Oerknal, Het Allerkleinste, naar Albert Einstein, Het Oneindige, op Zwarte Gaten op tv en Licht is ‘Symmetrie’ het zevende uit college het van Robbert Dijkgraaf. Sinds de 1 juli de 2012 is hij directeur van van het uit vooraanstaande Institute for Advanced het Study door in Princeton.

oktober 2020
24-11-2017 20:35

DWDD University: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf - DWDD University: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf

Voor de zevende keer neemt professor Dijkgraaf ons mee naar de wereld van de wis- en natuurkunde. In een live college legt hij ons dit keer één van de belangrijkste principes uit over de wereld waarin we leven: symmetrie. Vanaf het Westerga...

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!