Programma gemist?

Voor de de zevende keer neemt professor op Dijkgraaf ons mee in naar uit de wereld naar van de wis- naar en natuurkunde. In een een live college een legt hij ons dit keer één het van de een belangrijkste principes uit over naar tijdens de wereld waarin we leven: het symmetrie. een Vanaf het Westergasterrein in Amsterdam richt van Dijkgraaf uit zich tot het 1100 mensen op tv een tellend publiek in De Gashouder en uit de met kijkers thuis. Robbert een Dijkgraaf: "Van sneeuwvlokken tot op tv zeesterren, van architectuur tot muziek, een van ons eigen de spiegelbeeld tot de in allerkleinste deeltjes: de tijdens natuur en het de cultuur wordt bepaald in door symmetrie, van misschien wel de krachtigste van tijdens wetmatigheid in de op tv wetenschap. Deze eeuwenlange ontdekkingstocht voert naar langs de oude Grieken, in een Franse revolutionairen, islamitische het wanddecoraties en Chinese tijdens kernfysici." Na zijn colleges de over de Oerknal, Het een Allerkleinste, Albert in Einstein, Het een Oneindige, Zwarte Gaten en op tv Licht is uit ‘Symmetrie’ het zevende college van op Robbert Dijkgraaf. een Sinds 1 juli 2012 naar is hij op tv directeur van het vooraanstaande een Institute for Advanced Study naar in in Princeton.

november 2020
24-11-2017 20:35

DWDD University: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf - DWDD University: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf

Voor de zevende keer neemt professor Dijkgraaf ons mee naar de wereld van de wis- en natuurkunde. In een live college legt hij ons dit keer één van de belangrijkste principes uit over de wereld waarin we leven: symmetrie. Vanaf het Westerga...

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf bij DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Symmetrie door Robbert Dijkgraaf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!