Programma gemist?

Bekendmaking tijdens van de VPRO IDFA Publieksprijs, van van met hoogtepunten van in het festival. Een een tv-uitzending over de liefde op voor documentaire, live de vanuit het naar Westergastheater in Amsterdam gepresenteerd door van Marijn met Frank. Na de met opname in het Westergastheater wordt op de winnende uit film vertoond in door het Ketelhuis.

januari 2021
24-11-2017 22:55

Live: Best of IDFA - Audience Award 2017

Best of IDFA: Audience Award 2017 - Live: Best of IDFA - Audience Award 2017

Bekendmaking van de VPRO IDFA Publieksprijs, met hoogtepunten van het festival. Een tv-uitzending over de liefde voor documentaire, live vanuit het Westergastheater in Amsterdam gepresenteerd door Marijn Frank. Na de opname in het Westergas...

Best of IDFA: Audience Award 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of IDFA: Audience Award 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of IDFA: Audience Award 2017 bij Best of IDFA: Audience Award 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of IDFA: Audience Award 2017. Heb je een uitzending van Best of IDFA: Audience Award 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of IDFA: Audience Award 2017 gemist

Uitzending gemist van Best of IDFA: Audience Award 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Best of IDFA: Audience Award 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!