Programma gemist?

Trauma Centrum volgt door spoedeisende Hulp- en tijdens ambulancemedewerkers tijdens hun op van drukke en soms in levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute met pijnklachten tot op tv trauma's als gevolg van een door ongeluk thuis een of op de het weg; alle op patiënten die de hulp inroepen op van deze zorgverleners op tv naar komen aan bod in deze een dagelijkse naar realityserie.

juli 2021
24-11-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 609 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 609 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 609 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 609 bij Aflevering 609 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 609. Heb je een uitzending van Aflevering 609 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 609 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 609? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 609 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!