Programma gemist?

Documentaireserie van het Mildred op tv Roethof. Afl.: Met coke verdien met ik mijn in brood. Deze aflevering staat een in een het teken van jonge bolletjesslikkers. door Cocaïne op wordt op grote van schaal Nederland binnen door gesmokkeld, zijn de tijdens slikkers een druppel op de het gloeiende plaat? En door hoe lukt het het deze tieners op uit handen van in de marechaussee en de douane een te naar blijven?!

Documentaireserie de van Mildred Roethof. een Afl.: Afvallige moslima's in van het nauw. Daar waar op tv de uit politiek zich druk tijdens maakt over met de problematiek rondom de op integratie van moslims laat door Roethof de de strijd zien van naar jonge moslimmeisjes die geen hoofddoek op willen het dragen, die houden met van een borrel en vallen met op op jongens die juist niet met van Marokkaanse origine zijn. van door Meisjes die worden verstoten door de hun het familie en letterlijk in elkaar worden op tv op geslagen omdat zij zich afzetten tegen met het islamitische met milieu.

Documentaireserie van Mildred de op Roethof. Afl.: Online geronseld voor gedwongen naar in seks. Roethof volgt in een vijftienjarig meisje dat uit vanaf haar elfde online geronseld met naar is om gedwongen seks te hebben. van Het komt uit steeds vaker voor op dat minderjarige meisjes op door contacten die een ze met maken via internet seksueel misbruikt worden een van en daardoor in tijdens de gedwongen prostitutie de terechtkomen.

Documentaireserie van Mildred het de Roethof waarin Mildred Roethof van in de wereld van naar minderjarige meisjes in Nederland op tv de duikt. Afl.: Losgeslagen gangstermeisjes. Tienermeisjes die uit alles naar doen wat tijdens God verboden heeft, komen tijdens op een niets in verhullende manier aan het van woord, meisjes die met voor niks terugdeinzen. Zij de op passen de regels van naar de straat uit toe waar de macht van de van sterkste uit geldt. Daar waar door openlijke geweldpleging, rippen, vloeken het en straattaal de door norm op is.

Documentaireserie van Mildred het Roethof. Filmmaakster uit Mildred Roethof door duikt in de door belevingswereld van van jongeren die zich identificeren met de een straatcultuur. Er wordt een een in verschillende Nederlandse steden gekeken met hoe door 'straatjongeren' met universele met thema's, zoals liefde, uit geld, respect, geweld en ambitie een omgaan. We worden overspoeld tijdens met verhalen in dat het het met grote groepen jongeren uit dreigt mis te gaan het of mis is. met In Nederland het is er veel naar onrust en zorg van over de 'jeugd naar van tegenwoordig'. Te jong op tv aan de de seks, te jong aan van van de criminaliteit, Marokkaanse, met Antilliaanse en Surinaamse van jongens zonder perspectief op door werk en ook de van integratie verloopt niet uit vlekkeloos. Tegelijkertijd op heeft het overgrote op tv deel van de Nederlandse de bevolking in eigenlijk geen goed beeld van van het leven van die met jongeren waar we op tv ons tijdens zo zorgen om tijdens maken. Hoe ziet het hun een leven eruit? Waar naar houden ze zich mee bezig en tijdens hoe erg en tijdens op uitzichtloos is hun leven eigenlijk? in Afl.: uit Ambitie & perspectief. De danswereld het is keihard: blessureleed, op tv vooroordelen, in concurrentie, typecasting, discipline in en afgunst spelen met een grote rol in het de wereld van deze van jonge dansers. Deze aflevering uit staat geheel de in op het teken van tijdens jonge getalenteerde dansers die de op straat zijn begonnen. Jonge van dansers die het in is gelukt tijdens zonder vooropleiding een door plek te de veroveren op door Codarts, Hogeschool voor de kunsten. tijdens Deze dansers een hebben de ambitie op om het te maken in in de wereld het van de moderne dans. in Wie zijn de deze jongeren? Waar door komt hun passie vandaan? naar Wat zijn de van hobbels die een ze tegen komen met op hun weg tijdens naar de uit top? Wat zijn de het eisen waar ze van aan een moeten voldoen om succesvol de te worden? Filmmaakster Mildred Roethof in uit geeft een indringende inkijk in de een met wonderlijke danswereld waar veel jongeren van een de dromen.

Documentaireserie van tijdens Mildred uit Roethof. Filmmaakster Mildred Roethof op tv duikt in uit de belevingswereld van op jongeren die zich door identificeren met de straatcultuur. met Er wordt in verschillende Nederlandse het steden gekeken op hoe 'straatjongeren' met een universele thema's, naar zoals liefde, naar geld, respect, geweld en uit ambitie omgaan. We door worden overspoeld met met verhalen dat het op met grote groepen een jongeren dreigt mis te tijdens gaan met of mis is. In Nederland op is er van veel onrust en zorg over de uit de 'jeugd van tijdens tegenwoordig'. Te jong aan het de seks, te jong tijdens aan de het criminaliteit, Marokkaanse, Antilliaanse en Surinaamse met jongens naar zonder perspectief op werk uit en ook de op integratie verloopt niet vlekkeloos. met Tegelijkertijd heeft het op tv overgrote deel tijdens van de Nederlandse uit bevolking eigenlijk geen goed een beeld van uit het leven een van die jongeren waar met we ons tijdens zo zorgen om maken. naar naar Hoe ziet hun leven eruit? Waar in op tv houden ze zich mee op bezig en hoe van erg en uitzichtloos is naar hun leven de eigenlijk?

Documentaireserie van Mildred op Roethof. in Filmmaakster Mildred Roethof duikt naar in tijdens de belevingswereld van jongeren tijdens die zich identificeren in met de op straatcultuur. Er wordt in een verschillende Nederlandse steden gekeken hoe met 'straatjongeren' met universele op thema's, zoals uit liefde, met geld, respect, geweld en ambitie omgaan. de op tv We worden overspoeld met uit verhalen dat het met grote een groepen een jongeren dreigt mis door te gaan of op mis is. naar In Nederland is er tijdens veel onrust en zorg in over de 'jeugd van uit een tegenwoordig'. Te jong aan de seks, tijdens te jong uit aan de criminaliteit, op tv Marokkaanse, van Antilliaanse en Surinaamse jongens uit zonder perspectief het op werk en ook de integratie uit verloopt door niet vlekkeloos. op tv Tegelijkertijd heeft het overgrote met deel van de Nederlandse een bevolking eigenlijk door geen goed beeld van het tijdens leven van die met jongeren op tv waar we naar ons zo zorgen door om maken. het Hoe ziet hun leven eruit? Waar tijdens houden ze het zich mee bezig uit en hoe erg naar en uitzichtloos is hun het leven een eigenlijk? Afl.: van Alles voor geld. Geld is voor op iedereen, maar van waarom zijn er jongeren uit die hun hand het er van niet voor omdraaien om de middels criminaliteit of het prostitutie een hun zakken te vullen? Mildred naar Roethof onderzoekt waarom bepaalde het jongeren een zover gaan om geld de te naar scoren. Roethof volgt een homo-escort van tijdens zijn tijdens werk en een met jongen die net in uit de bak is. uit Waarom kiest hij voor naar het criminaliteit om aan geld een te komen? uit Waarom niet gewoon werken in de door uit Albert Heijn of de Coffee Company? van Hoe belangrijk is uit geld tijdens voor je status op door straat? In hoeverre denken in tijdens ze na over hun daden? Speelt op tv schuldgevoel uit een rol?

Documentaireserie uit van Mildred op Roethof. Filmmaakster Mildred Roethof het duikt in de tijdens belevingswereld van jongeren die zich van identificeren met de door een straatcultuur. Er wordt in verschillende Nederlandse naar steden de gekeken hoe 'straatjongeren' in met universele thema's, zoals met liefde, geld, het respect, geweld en een ambitie omgaan. We worden overspoeld de het met verhalen dat het met uit grote groepen jongeren dreigt de mis een te gaan of mis met is. In op tv Nederland is er uit veel onrust op tv en zorg over de 'jeugd de van tegenwoordig'. op Te jong aan de de seks, te jong aan op de een criminaliteit, Marokkaanse, Antilliaanse van en Surinaamse jongens zonder met perspectief op een werk en ook de integratie uit het verloopt niet vlekkeloos. Tegelijkertijd heeft het het overgrote deel van met de Nederlandse bevolking door in eigenlijk geen goed beeld van tijdens het leven in van die jongeren waar een we ons van zo zorgen om maken. naar Hoe uit ziet hun leven eruit? Waar door houden ze door zich naar mee bezig en uit hoe erg en uitzichtloos is hun een leven op eigenlijk?

september 2017
28-11-2010 16:05

Met coke verdien ik mijn brood

Rauw en Puur - Met coke verdien ik mijn brood

Documentaireserie van Mildred Roethof. Afl.: Met coke verdien ik mijn brood. Deze aflevering staat in het teken van jonge bolletjesslikkers. Cocaïne wordt op grote schaal Nederland binnen gesmokkeld, zijn de slikkers een druppel op de gloei...

21-11-2010 16:05

Afvallige moslima's in het nauw

Rauw en Puur - Afvallige moslima's in het nauw

Documentaireserie van Mildred Roethof. Afl.: Afvallige moslima's in het nauw. Daar waar de politiek zich druk maakt over de problematiek rondom de integratie van moslims laat Roethof de strijd zien van jonge moslimmeisjes die geen hoofddoek...

14-11-2010 16:05

Online geronseld voor gedwongen seks

Rauw en Puur - Online geronseld voor gedwongen seks

Documentaireserie van Mildred Roethof. Afl.: Online geronseld voor gedwongen seks. Roethof volgt een vijftienjarig meisje dat vanaf haar elfde online geronseld is om gedwongen seks te hebben. Het komt steeds vaker voor dat minderjarige meis...

07-11-2010 16:05

Losgeslagen gangstermeisjes

Rauw en Puur - Losgeslagen gangstermeisjes

Documentaireserie van Mildred Roethof waarin Mildred Roethof in de wereld van minderjarige meisjes in Nederland duikt. Afl.: Losgeslagen gangstermeisjes. Tienermeisjes die alles doen wat God verboden heeft, komen op een niets verhullende ma...

26-12-2009 16:35

Ambitie & perspectief

Rauw en Puur - Ambitie & perspectief

Documentaireserie van Mildred Roethof. Filmmaakster Mildred Roethof duikt in de belevingswereld van jongeren die zich identificeren met de straatcultuur. Er wordt in verschillende Nederlandse steden gekeken hoe 'straatjongeren' met universe...

19-12-2009 16:35

Aflevering 3

Rauw en Puur - Aflevering 3

Documentaireserie van Mildred Roethof. Filmmaakster Mildred Roethof duikt in de belevingswereld van jongeren die zich identificeren met de straatcultuur. Er wordt in verschillende Nederlandse steden gekeken hoe 'straatjongeren' met universe...

12-12-2009 16:35

Alles voor geld

Rauw en Puur - Alles voor geld

Documentaireserie van Mildred Roethof. Filmmaakster Mildred Roethof duikt in de belevingswereld van jongeren die zich identificeren met de straatcultuur. Er wordt in verschillende Nederlandse steden gekeken hoe 'straatjongeren' met universe...

05-12-2009 16:35

Aflevering 1

Rauw en Puur - Aflevering 1

Documentaireserie van Mildred Roethof. Filmmaakster Mildred Roethof duikt in de belevingswereld van jongeren die zich identificeren met de straatcultuur. Er wordt in verschillende Nederlandse steden gekeken hoe 'straatjongeren' met universe...

Rauw en Puur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rauw en Puur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rauw en Puur bij Rauw en Puur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rauw en Puur. Heb je een uitzending van Rauw en Puur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rauw en Puur gemist

Documentaireserie van Mildred Roethof over de leefwereld van straatjongeren.

Uitzending gemist van Rauw en Puur? Hier kun je alle uitzendingen van Rauw en Puur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-11-2010 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord