Programma gemist?

Een uit scripted realityserie gebaseerd in op waargebeurde ervaringen van dokters met die op tv elke dag weer een voor ingewikkelde uitdagingen komen van te staan om de naar patiënten zo op tv goed mogelijk in te helpen.

augustus 2020
24-11-2017 20:00

Dokters

Aflevering 15, Seizoen 1 - Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

Aflevering 15, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 15, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 15, Seizoen 1 bij Aflevering 15, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 15, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 15, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 15, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 15, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 15, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!