Programma gemist?

Patty Brard en tijdens Jochem een van Gelder gaan het land naar uit in om burenruzies op te een lossen. Van naar mot over eigendom van tot echt wegpestgedrag, in Bonje naar de met de Buren komt het allemaal door met voorbij. In de eerste aflevering van naar een op nieuw seizoen Bonje met met de Buren een gaan Patty en Jochem van naar Noord-Brabant. Janneke en met Bart hebben door het op tv zwaar aan de stok met de de achterburen. De van gesplitste een boerderij die zij delen heeft maar uit 1 op tv gas-, water- en de lichtmeter. Deze hangt een in het deel een waar Janneke tijdens en Bart wonen. Toen zij op tv het op tv voorhuis kochten werd afgesproken een dat ze door de energiekosten gelijk zouden delen van met de met achterburen. Maar met de achterburen houden zich niet aan het het de afspraak. En maken op Patty in door niet mis te verstane woorden duidelijk naar dat ze dat naar ook niet van van in plan zijn. Fysiek geweld blijft nog in net achterwege, maar in verbaal worden er een flinke op dreunen uitgedeeld.

december 2021
25-11-2017 12:00

Bonje met de buren

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 - Bonje met de buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. In de eerste aflevering van een nieuw seizoen Bonje met de Buren g...

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 bij Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-11-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!