Programma gemist?

Patty in Brard en Jochem van een Gelder gaan het de land op in om burenruzies op te uit lossen. Van het mot over eigendom tot naar echt wegpestgedrag, in Bonje in met de Buren naar komt op het allemaal voorbij. In het de eerste in aflevering van een in nieuw seizoen Bonje met de een Buren van gaan Patty met en Jochem naar Noord-Brabant. op Janneke en Bart hebben het op zwaar aan op de stok met de naar van achterburen. De gesplitste boerderij die in zij delen door heeft maar 1 gas-, water- op en lichtmeter. op Deze hangt in tijdens het het deel waar Janneke en tijdens Bart wonen. Toen zij het uit voorhuis kochten met werd afgesproken in dat ze de energiekosten gelijk het zouden delen met de de achterburen. Maar met de achterburen houden tijdens zich niet uit aan de afspraak. En met maken Patty in met het niet mis te verstane van woorden duidelijk dat op ze dat ook niet op tv van plan zijn. Fysiek tijdens van geweld blijft nog net van achterwege, maar verbaal worden er de flinke dreunen op tv uitgedeeld.

november 2019
25-11-2017 12:00

Bonje met de buren

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 - Bonje met de buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. In de eerste aflevering van een nieuw seizoen Bonje met de Buren g...

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 bij Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-11-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!