Programma gemist?

Patty met Brard en het Jochem van Gelder door gaan het land in om naar burenruzies door op te lossen. tijdens Van mot over eigendom door tot echt met wegpestgedrag, in Bonje met naar de Buren komt het allemaal de voorbij. met In de eerste aflevering een van in een nieuw seizoen Bonje op tv met de een Buren gaan Patty en van Jochem naar Noord-Brabant. Janneke en het in Bart hebben het zwaar aan de een stok een met de op achterburen. De gesplitste op tv boerderij die zij delen heeft maar met 1 gas-, water- op tv en lichtmeter. de Deze op tv hangt in het deel waar in Janneke en Bart van wonen. Toen zij het tijdens voorhuis kochten werd naar afgesproken dat ze een de met energiekosten gelijk zouden naar delen met de achterburen. van Maar op tv de achterburen houden zich tijdens niet aan de afspraak. naar En maken tijdens Patty in in niet mis te verstane woorden duidelijk in dat ze dat van ook het niet van het plan zijn. Fysiek geweld blijft uit nog net het achterwege, maar verbaal van worden er flinke op dreunen uitgedeeld.

juni 2021
25-11-2017 12:00

Bonje met de buren

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 - Bonje met de buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. In de eerste aflevering van een nieuw seizoen Bonje met de Buren g...

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 bij Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-11-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!