Programma gemist?

Patty door Brard en Jochem van in Gelder gaan het land op tv in om burenruzies het op de te lossen. Van uit mot over door eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje op tv met tijdens de Buren komt het allemaal uit voorbij. In in de eerste aflevering op tv van een nieuw seizoen op Bonje op met de Buren gaan tijdens Patty en Jochem naar in Noord-Brabant. Janneke en van met Bart hebben het zwaar aan door de stok met met de achterburen. De gesplitste met de boerderij die zij tijdens delen heeft maar de 1 gas-, water- en lichtmeter. in Deze hangt op in het deel waar Janneke met en Bart wonen. tijdens Toen met zij het voorhuis door kochten werd een afgesproken dat ze de energiekosten gelijk in zouden delen met tijdens de achterburen. in Maar de achterburen naar houden zich in niet aan de het afspraak. En maken Patty in door niet mis door te de verstane woorden duidelijk dat de ze dat ook door niet van plan naar zijn. Fysiek geweld blijft nog naar net achterwege, maar in verbaal uit worden er flinke dreunen van uitgedeeld.

oktober 2020
25-11-2017 12:00

Bonje met de buren

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 - Bonje met de buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. In de eerste aflevering van een nieuw seizoen Bonje met de Buren g...

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 bij Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-11-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!