Programma gemist?

Patty Brard van en Jochem van met Gelder gaan op tv het land in een om burenruzies op tv op te lossen. Van mot met over eigendom tot op tv echt wegpestgedrag, in door Bonje met met de Buren komt het een allemaal voorbij. In de een eerste aflevering uit van een met nieuw seizoen Bonje met met de op Buren gaan Patty uit en Jochem naar Noord-Brabant. Janneke een en Bart hebben in het zwaar aan de met stok met op de achterburen. op De gesplitste boerderij de die zij delen van heeft maar op tv 1 gas-, water- en het lichtmeter. Deze hangt in in het deel waar Janneke op en Bart wonen. van Toen zij het van voorhuis op kochten werd afgesproken dat ze door de de energiekosten gelijk zouden delen met uit de achterburen. Maar het de achterburen houden tijdens zich niet aan een de afspraak. En het maken Patty in tijdens niet mis te op verstane woorden het duidelijk dat ze dat met ook niet van op tv plan zijn. Fysiek met geweld blijft van nog net achterwege, maar op tv in verbaal worden er door flinke dreunen uitgedeeld.

mei 2020
25-11-2017 12:00

Bonje met de buren

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 - Bonje met de buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. In de eerste aflevering van een nieuw seizoen Bonje met de Buren g...

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 bij Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-11-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!