Programma gemist?

Patty in Brard en door Jochem van Gelder op gaan het land in het om burenruzies op te lossen. met Van mot in over eigendom het tot echt wegpestgedrag, in het Bonje tijdens met de Buren komt het het allemaal voorbij. In de met eerste aflevering van tijdens door een nieuw seizoen Bonje tijdens met de Buren gaan Patty op en Jochem met naar Noord-Brabant. Janneke de en Bart hebben het met zwaar aan de de stok met de door achterburen. De gesplitste tijdens boerderij die een zij delen heeft maar naar de 1 gas-, water- en lichtmeter. het Deze van hangt in het in deel waar Janneke en door Bart wonen. Toen zij de het voorhuis kochten werd van op afgesproken dat ze de energiekosten gelijk uit met zouden delen met de achterburen. Maar de de op tv achterburen houden zich niet aan naar de afspraak. tijdens En maken Patty in in door niet mis te verstane met woorden duidelijk dat ze dat het ook niet het van plan zijn. op Fysiek tijdens geweld blijft nog net achterwege, op tv maar op verbaal worden er flinke dreunen door uitgedeeld.

februari 2021
25-11-2017 12:00

Bonje met de buren

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 - Bonje met de buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. In de eerste aflevering van een nieuw seizoen Bonje met de Buren g...

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 bij Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-11-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!